de marian pe 03 Sep 2008 17:06
Te rog să finalizezi aceste critici. Manelist poate ești tu, de vreme ce știi că acest termen este des folosit în aceea muzică, eu sincer nu cunosc. Cuvântul "dușman" există în DEX înainte de a asculta tu prima manea. Frustrat poate ești tu, pentru că nu ești admin sau pentru că macin.ro nu este al tău. Manipularea și denigrarea constă în a face de căcăt acest site/forum chiar și bătaia de joc față de useri, inclusiv față de mine și de tot ceea ce nu îți convine ție. Remake de prost gust este după părerea ta. Am primit niște exemple de la utilizatori (și prieteni de ai tăi) cu modele de structuri de unde m-am inspirat. Dacă nu e ok discută cu ei te rog. Dar concret tu ce vrei de la mine? Am cerut, și ce mi s-a dat am făcut. Moare frate dacă noi ne certăm pentru că îți face ție plăcere să o faci pe interesantul. A fost ambițios. Exista un site/forum, dar nu l-a standardul pe care îl aștepți tu. Dacă nu exista nu aveai aceast câmp de luptă în care mă ataci.
Două chestiuni te rog să le urmărești:
1. Nu ți se pare că spui tot timpul același lucru, analizează te rog replicile anterioare?
2. Nu ți se pare suspect faptul că eu îi răspund lui Gaby și îmi răspunzi tu și tot așa?
REPET: Unde vrei să ajungeți? De ce ne certăm noi aici? Pentru că tu nu ești capabil să înțelegi niște aspecte și vii mereu cu aceeași poveste și aștepți să greșesc să mi-o întorci? Mai repet că se pare că nu ai înțeles, eu nu am nici o obligație pentru nimeni și îmi fac "proiectul de suflet" când am eu chef nu când vrei tu, nu ești șeful meu nici clientul meu.
Vrei să închidem te rog acest subiect care ție îți face așa de mare plăcere, deoarece ești în centrul atenției?