Achizitie masina

Motoare, masini, cai putere, tunning.

Re: Achizitie masina

Mesajde dutumihai pe 03 Sep 2008 16:24

......
Ultima oara modificat de dutumihai pe 06 Sep 2008 15:33, modificat 1 data in total.
http://dutumihai.weblog.ro/

"Ni s-a spus ca un milion de maimute batand la un milion de masini de scris vor reproduce la un moment dat opera completa a lui Shakespeare.Acum ,gratie Internetului ,stim ca acest lucru e fals"(Robert Willensky)
dutumihai

Mesajde marian pe 03 Sep 2008 17:06

Te rog să finalizezi aceste critici. Manelist poate ești tu, de vreme ce știi că acest termen este des folosit în aceea muzică, eu sincer nu cunosc. Cuvântul "dușman" există în DEX înainte de a asculta tu prima manea. Frustrat poate ești tu, pentru că nu ești admin sau pentru că macin.ro nu este al tău. Manipularea și denigrarea constă în a face de căcăt acest site/forum chiar și bătaia de joc față de useri, inclusiv față de mine și de tot ceea ce nu îți convine ție. Remake de prost gust este după părerea ta. Am primit niște exemple de la utilizatori (și prieteni de ai tăi) cu modele de structuri de unde m-am inspirat. Dacă nu e ok discută cu ei te rog. Dar concret tu ce vrei de la mine? Am cerut, și ce mi s-a dat am făcut. Moare frate dacă noi ne certăm pentru că îți face ție plăcere să o faci pe interesantul. A fost ambițios. Exista un site/forum, dar nu l-a standardul pe care îl aștepți tu. Dacă nu exista nu aveai aceast câmp de luptă în care mă ataci.

Două chestiuni te rog să le urmărești:
1. Nu ți se pare că spui tot timpul același lucru, analizează te rog replicile anterioare?
2. Nu ți se pare suspect faptul că eu îi răspund lui Gaby și îmi răspunzi tu și tot așa?

REPET: Unde vrei să ajungeți? De ce ne certăm noi aici? Pentru că tu nu ești capabil să înțelegi niște aspecte și vii mereu cu aceeași poveste și aștepți să greșesc să mi-o întorci? Mai repet că se pare că nu ai înțeles, eu nu am nici o obligație pentru nimeni și îmi fac "proiectul de suflet" când am eu chef nu când vrei tu, nu ești șeful meu nici clientul meu.

Vrei să închidem te rog acest subiect care ție îți face așa de mare plăcere, deoarece ești în centrul atenției?
marian
Site Admin

Mesajde dutumihai pe 03 Sep 2008 18:33

.......
Ultima oara modificat de dutumihai pe 06 Sep 2008 15:32, modificat 1 data in total.
http://dutumihai.weblog.ro/

"Ni s-a spus ca un milion de maimute batand la un milion de masini de scris vor reproduce la un moment dat opera completa a lui Shakespeare.Acum ,gratie Internetului ,stim ca acest lucru e fals"(Robert Willensky)
dutumihai

Mesajde al3csu pe 03 Sep 2008 18:46

Mi se pare mie sau e cam off-topic :) , de la achizitie masina la asta e cam mult. De ce nu continuati pe privat?
al3csu

Mesajde georgecantea pe 04 Sep 2008 22:05

E clar ca voi doi aveti ceva "de impartit", vorba lu Alex, nu e locul si nici momentul asa ca faceti-o in privat.
georgecantea

Mesajde chrisrotlmacin pe 05 Sep 2008 03:59

gabybro scrie:pai poate facem o sectiune speciala pt tine , marian si baietii tai din bucuresti .. ca sa nu va mai deranjeze nimeni ..
p.s.: vad ca devine un loc de "joaca" pt voi 2 , adminii supremi (fara kili , el doar se crede ) , daca ,noii cobaii ,deranjam sa ne zicetzi

Vad ca se incing cauciurile din sectiunea auto .

1.Care e faza cu adminii supremi ?? Zi pe nume cine sunt persoanele ,nu le lasa in ceata ;
2.Baietii tai de bucuresti :lol: esti tare :D
3.Parerea mea este ca daca nu va convine cum este site-ul sau forumul sa criticati intr-o maniera diplomatica .
4.Trebuie sa intelegeti ca administratorul pe banii lui a cumparat domainul , gazduirea si a facut din proprie initiativa macin.ro in timpul lui liber fara sa-l plateasca nimeni si fara sa aiba vreun profit . Nu va convine luati alt domeniu si faceti ce vreti voi acolo .
5.Sa critici si sa reprosezi unei persoane este foarte simplu oricine o poate face ; ca sa fii ascultat trebuie sa vii cu exemple si argumente care sa fie discutate si aprobate si de ceilalti membri al forumului/web-siteului .
6.Vorbe,polemici de 2 bani au fost pe acest forum si in versiunea veche si vor fi in continuare . Cind dati click pe butonul Trimite la raspunsul pe care o sa-l scrieti ganditi-va ca sunt si alti oameni care citesc acest forum .
7.Puneti-va fotografie in profil ca sa se stie cine este in spatele nickurilor ,dupa nume nu va stiu . Nu va faceti griji ,nu va dau in cap pe strada daca va vad :lol:
chrisrotlmacin

..........

Mesajde gabybro pe 05 Sep 2008 19:34

..........
Ultima oara modificat de gabybro pe 06 Sep 2008 14:44, modificat 1 data in total.
gabybro

Mesajde Gabry pe 06 Sep 2008 00:23

gabybro scrie:sincer imi cer scuze , iar am postat unde nu trebuia

Ci se o ci fai?Iti exprimi parerea dupa cum bate vantul?
As long as you can be disappointed as long you are still young.
Gabry

Mesajde Gabry pe 06 Sep 2008 00:42

Si ca sa revenim la subiectul acestui topic...Admin ai decis deja ce masina sa-ti cumperi?
As long as you can be disappointed as long you are still young.
Gabry

Mesajde chrisrotlmacin pe 06 Sep 2008 01:59

gabybro scrie:eu mai si fac spre deosebire de altii care sunt buni doar la tastat

Zi-ne si noua ce faci fata de altii care sunt buni doar la tastat . Nu de alta poate iesim din ceata care inconjoara raspunsurile tale .

Mariane sa nu faci prostia sa-ti iei Logan .

Azi ne-a plesnit motorul la un MCV nou la noi la serviciu ,s-a lasat cu circ la Cobalcescu de unde am luat masina ,au facut poze etc .

P.S. Stiti ce spune taranul ??? Nu-i caruta ca Loganul !!!! :lol: :lol:
chrisrotlmacin

AnteriorUrmatorul

Inapoi la Auto/Moto