Achizitie masina

Motoare, masini, cai putere, tunning.

Re: Achizitie masina

Mesajde marian pe 06 Sep 2008 02:11

al3csu scrie:Mi se pare mie sau e cam off-topic :) , de la achizitie masina la asta e cam mult. De ce nu continuati pe privat?

Am inchis subiectul... detalii: sugestii-de-la-utilizatori-f4/sa-stim-sa-vindem-marfa-t4-20.html#p349
marian
Site Admin

Mesajde marian pe 06 Sep 2008 02:28

Gabry scrie:Si ca sa revenim la subiectul acestui topic...Admin ai decis deja ce masina sa-ti cumperi?

În primul rând nu aș mai vrea să mi se spună "Admin", sunt Marian Sarău pentru cine nu știe, un utilizator ca toți ceilalți...
Scopul acestui topic nu este de a mă ajuta doar pe mine, ci pe orcine aflat în această situație.
Am tot studiat și m-am hotărât ca prima mea mașină să fie una la mâna a doua. Încă mai studiez oferte, a mai trecut graba pe care o aveam imediat după ce am luat permisul. Sunt mai calm acum... :)

Cristi, mersi de sfat.
marian
Site Admin

Mesajde chrisrotlmacin pe 06 Sep 2008 03:16

gabybro scrie:nu cred ca trebuie sa stii tu cine sunt

Pai nu trebuie sa stiu eu ca ne ziceti dumneavoastra singur !!!! :lol: :lol:

gabybro scrie:m-am concentrat asupra altor proiecte , NU macin.biz , la care nu am muncit mai mult de 2 min , doar am cumparat domeniul pt ca au inceput sa fie cumparate cam toate cu macin

Domain Name: MACIN.BIZ
Domain ID: D26680812-BIZ
Sponsoring Registrar: DIRECTI INTERNET SOLUTIONS PVT. LTD. DBA PUBLICDOMAINREGISTRY.COM
Sponsoring Registrar IANA ID: 303
Domain Status: clientTransferProhibited
Registrant ID: DI_8594614
Registrant Name: Basca Gabriel
Registrant Organization: Basca Gabriel
Registrant Address1: 1 Decembrie
Registrant Address2: bl 17 , sc g , ap 6
Registrant City: Macin
Registrant State/Province: Tulcea
Registrant Postal Code: 825300
Registrant Country: Romania
Registrant Country Code: RO

Domnule Basca Gabriel ,aveti 60 de posturi la activ in forum dar nu v-ati prezentat .

Exista un topic deschis cu acest subiect la comunitate-f38/s-facem-cuno-tin-t3.html

Aveti o atitudine care lasa de dorit , de la deschis topicuri la caterinca exemplu diverse-f18/topic-t37.html la raspunsuri care denota lipsa de respect exemplu:
gabybro scrie: sa stii tu cine sunt
.
Nu am fost colegi ,nu ne cunoastem ca sa va adresati cu TU ,daca se poate putin RESPECT fata de cei care va citesc raspunsurile.Nu va convine continutul forumul o puteti face intr-o maniera diplomatica precum am scris anterior ,fara reprosuri catre admin ,la sfarsitul zilei este web site-ul lui si face ce vrea in el asa cum faceti dumneavoastra in blogul dumneavoastra si in viitor in macin.biz

Cu respect Cristian Munteanu
chrisrotlmacin

Mesajde marian pe 06 Sep 2008 13:04

Eu sunt admin și nu accept astfel de critici aduse utilizatorilor, fiecare are dreptul la opinie, asta e și esența unui forum... Încă nu am sters mesajele nimănui, dar dacă vom începe să ne jignim o voi face!
marian
Site Admin

Mesajde chrisrotlmacin pe 20 Sep 2008 15:25

Ce ziceti de un Ford Transit Connect 1.8 TDCI ?? Ma bate gandul sa-l iau pentru mine . Mai car materiale ,si altele.
Usi laterale pe amandoua partile (comanda speciala,standard numai pe o parte) ,suspensii modificate sa care mai mult (e ridicata de spate) ,motor modificat (lejer merge cu 160km/h pe autostrada),consum 7-8 diesel . Pret 5000 de euro , 25 % avans , restul in rate pe un an de zile .
Masina are 167000 de km , reviziile la zi facute de la 110000 km la 10000 de km nu la 15000 cum scrie in cartea tehnica , o folosesc la firma unde lucrez si vor sa o vanda sa ia una mai mare , masina noua costa 15800 euro (cu o usa pe laterala ,nemodificata).Probabil ati vazut masina prin Macin .

Imagine
chrisrotlmacin

Mesajde georgecantea pe 21 Sep 2008 01:06

Pai si ce n-ai bani?
dak zici k o cunosti ce ne mai intrebi?
Cumpar-o!
Cam multi km dar repet dak o cunosti si crezi catusi de putin ca face banii achizitioneaz-o.
georgecantea

Mesajde chrisrotlmacin pe 25 Sep 2008 16:20

Nu sunt hotarat . Firma pentru care lucrez m-a anuntat ca fabrica care ne furnizeaza echipamentul si care ne-a dat masina in folosinta vrea sa vinda masina deoarece toate masinile peste 5 ani se vand . In general masinile se ofera se vanzare angajatiolor mai intai si in majoritatea cazurilor sunt cumparate de cei care le-au condus . Eu am deaja masina ,un Hyundai I30,(weekendul acesta am sa vin cu ea in Macin) . L-am convins pe administratorul firmei sa cumpere un Ford Transit nou ,si sa avem in continuare duba pentru transport de echipament , in caz ca o sa am nevoie de carat ceva la Macin o pot lua . Am sa mai trag de pret prin decembrie , poate o scot la 4500 de euro dupa reparatii capitale .
Ma gindesc sa o fac catel pentru firma mea proprie care se ocupa de medalioane .Asta daca imi da voie RAR-ul .
Imagine
chrisrotlmacin

Mesajde marian pe 09 Oct 2008 23:21

Tare, baftă! Să îți aprobe RAR-ul!
marian
Site Admin

Mesajde Quark pe 16 Oct 2008 17:28

bre Mariane, oferte de masini sunt destule... din aria celor germane: Seat, masini la fel de bune precum Skoda sau VW dar mai ieftine. Ibiza(cea clasica) e la capat de drum, si probabil si (eventualele) problemele s-au remediat. Leonul 1,6 102 cp are promotie. Ford, o marca care scoate Focusul, o masina care adesea este peste Golf. Din aria frantuzestilor ti-as recomanda C4, aflat si el la a doua generatie, deci probleme curente remediate.Renault e in cadere libera.Peugeot scumpi la ceea ce ofera.
De japoneze nu zic nimic, bune dar mai exotice si mai scumpute, iar despre cele coreene inca nu sunt convins. Daca totusi te hotarasti in directia asta, nu-ti lua Accent. Cu toata garantia lui, nu merita. Mai bine un Cordoba, cam la aceeasi bani.
Quark

Anterior

Inapoi la Auto/Moto