razwin scrie:frumos,foarte frumos. pina acum s-a spus ca se repartizeaza 5 apartamente pentru medici, si ma gindeam ca poate prind si eu unul. din 5 au ramas 1, 2...e clar.
cind am depus dosarul mi s-a spus foarte clar ca sunt rezervate apartamente pentru medici , si sigur voi prinde si eu unul. deja imi facusem planuri de transfer in galati, sa fiu aproape, garzi, etc etc, acum citeva zile cind am sunat la primarie mi s-a spus ca mi se va da...peste 4 ani ,in blocul ce se va construi atunci...
eu mi-am pierdut orice speranta..
bafta multa tuturor si...adio. mai incerc peste 4 ani, poate
In visul asta al meu am descoperit o lista, incompleta(inca), de tinere sperante ale orasului, care prin bunavointa unor oameni de bine din politica locala, isi vor indeplini visul de a avea o casa.
Acum , doar la cererea dumneavoastra se pot publica si cateva nume. Desigur apartin unor categorii profesionale importante ale urbei. Cea mai spirituala dintre toate, asigura un numar de 3 demni reprezentanti, toti cotati cu sanse bune in a primi repartitii.
Ce este mai frumos in a sti ca spiritul ne va fi calauzit pe calea ce dreapta de slujitori fericiti si multumiti ? Nu uitati si de viitoarea lor contributie substantiala la bugetul local. Ma rog aici va imaginati orice, caci cu siguranta eu nu am asa multa imaginatie.
Imi permit si un sfat pentru cei cu dosare depuse, dar care nu traiesc intr-o armonie spirituala/materiala si nu detin bune relatii interumane cu oamenii de bine din comisie:
Nu mai credeti in vise! In jur de alti 10-12 inaintea vostra au noroc ! Este cvasi-oficial