despre aquaserv

Cine ne conduce si incotro.

despre aquaserv

Mesajde mikutzoo pe 24 Sep 2010 09:21

acum vreo 3-4 ani parca , a aparut la Macin aceasta firma de gospodarire a apei, tin minte ca la inceput au fost cativa care au facut galagie impotriva acestei firme, parca stiau ei ceva...ei bine, primul lucru care l-au facut , au venit cu ideea sa ne schimbam contoarele, chipurile cele vechi nu erau bune ;) , asaaaa , eu m-am impotrivit ca asa-i felu' meu si am fost trecut la pausal, buuun deci trebuia sa platesc 16 mc pe luna de persoana :shock: , basca vara pt irigat dadeam in plus , de ajungeam pe timpul verii numai doua pesroane la 80-90 ron, chestia e ca stand mai in varful dealului pe timp de vara aproape zilnic se opreste apa, sau curge ca vai de ea...nimeni de la aquaserv nici macar nu-si cere scuze , daramite sa mai scada din factura, dupa un an mi-am pus contoar ca nu se mai putea, ei stiti cat platesc acum ? mizilic ..pe doua luni am consumat apa 3 persoane , nu doua -10 mc , deci vedeti cata diferenta...iar ca o absurditate am auzit ca se baga la factura si apa de ploaie :o , nu glumesc deloc, informatia mi-a parvenit chiar de la un lucrator de la aquaserv . deci nu trebuie injurat intruna doar guvernul, cel care se vede , ca pe langa noi sunt o gramada de capuse dar nimeni nu le da atentie, si totusi ne sug .punct.
mikutzoo

Re: despre aquaserv

Mesajde cyco pe 24 Sep 2010 10:01

Buna mikutzo, sa inteleg ca morala este :* sa nu refuzi ceva din start, ci sa gandesti de doua ori inainte de a-ti zice parerea sau de a lua o decizie*? Da,,,,, eu cred ca este o conluzie foarte inteleapta! ;)
cyco

Mesajde mikutzoo pe 25 Sep 2010 08:21

cyco scrie:Buna mikutzo, sa inteleg ca morala este :* sa nu refuzi ceva din start, ci sa gandesti de doua ori inainte de a-ti zice parerea sau de a lua o decizie*? Da,,,,, eu cred ca este o conluzie foarte inteleapta! ;)

n-am inteles...
mikutzoo

Mesajde al3csu pe 25 Sep 2010 16:48

trebuia sa-ti pui apometru de prima data :lol:
al3csu

Mesajde mikutzoo pe 25 Sep 2010 18:35

aici nu e vorba de cand trebuia eu sa pun apometru, ci de jegmanirea pe care o face aquaservul si nu numai ei...care nici macar nu-ti cer scuze atunci cand nu curge apa..logic e daca esti la pausal sa ai apa non stop, nu? dar noua ne place sa radem...atunci sa radeti bine !
mikutzoo

Mesajde marius pe 25 Sep 2010 18:59

sa-si ceara scuze? vorbim despre macin-romania,nu despre japonia...
cea mai sigura metoda anti-tzeapa e apometrul iar problema ailalta cu ne-cursul apei o au toti locuitorii dragutului nostru orasel...ceva timp in urma am avut o satisfactie enorma razbunandu-ma pe directorul companiei responsabile intr-un fel...original...nu dau detalii ca s-ar putea sa se prinda daca citeste...coincidenta sau nu,dupa faptul respectiv,la o zi sau doua,s-a dat drumu' la apa...
marius

Mesajde mikutzoo pe 25 Sep 2010 22:55

eu scoteam in evidenta faptul ca nu poti consuma 16 mc de persoana intro luna nici daca faci baie in piscina :D , iar lumea ma ia cu apometrul, evident ca tre' sa-ti pui apometru ca altfel...platesti pt juma' de Macin. stii ce ma mai doare aici in orasul asta, ca lumea nu e unita cum sunt de exemplu patronii , fraierii in loc sa fie uniti te dau repede in primire ca ai ciripit ceva poate le-o fi lor mai bine pe langa fundul sefului...
mikutzoo

Mesajde al3csu pe 26 Sep 2010 00:52

de vina e primaria, ca face contracte cu cine plateste mai mult, nu ii intereseaza cat plateste omu dupa aia si firma dupa ce se vede cu actele semnate face ce vrea, pune ce tarife vrea. in conditiile astea facem si noi ce putem sa fie bine, ori punem apometre sa platim cat consumam ori ne facem fantana in curte. chiar daca vrei sa protestezi in vreun fel n-ai cu cine ca asa suntem noi, ce ni se da aia luam.
al3csu

Mesajde legionaru' pe 26 Sep 2010 16:48

pana cand ordinea legionara nu v-a fi repusa in drepturi , nu se vor respecta niciodata legile, pt ca asa ne-a invatat comunismul...toate dar absolut toate firmele de prestari servicii tepuiesc lumea fara rusine , exemple sunt garla, nici nu are rost sa le mai scriu aici ca pierd timp pretios, va i-a cineva apararea ? nu cred, OPC-ul e condus tot de hulpavii comunisti. Marele exemplu este ...in Bucuresti si marile orase ale tarii , se pun piedici pt. iesirea de la sistemul central de incalzire, de ce? ca sa platiti in continuare sume imense lor , rusinos de imense. ati vazut prin ziare sau tv cum bucurestenii care au centrala de incalzire proprie sunt obligati totusi sa dea bani si sistemului central , nu e absurd ?
legionaru'

Mesajde nea vasile pe 27 Sep 2010 12:08

mai asta micu, da tu nu stii decit sa te plingi? parca ai fi copil mic frate...
ba ca face ala galagie cu tiru, ba ca niste prosti nu au stiut unde sa dea spaga, ba ca nu merge netu....ba ca ti-a furat careva suzeta..pune si tu mina si fa ceva, nu te mai plinge atit ca nu rezolvi nimic
nea vasile

Urmatorul

Inapoi la Politica si Administratie