acum vreo 3-4 ani parca , a aparut la Macin aceasta firma de gospodarire a apei, tin minte ca la inceput au fost cativa care au facut galagie impotriva acestei firme, parca stiau ei ceva...ei bine, primul lucru care l-au facut , au venit cu ideea sa ne schimbam contoarele, chipurile cele vechi nu erau bune

, asaaaa , eu m-am impotrivit ca asa-i felu' meu si am fost trecut la pausal, buuun deci trebuia sa platesc 16 mc pe luna de persoana

, basca vara pt irigat dadeam in plus , de ajungeam pe timpul verii numai doua pesroane la 80-90 ron, chestia e ca stand mai in varful dealului pe timp de vara aproape zilnic se opreste apa, sau curge ca vai de ea...nimeni de la aquaserv nici macar nu-si cere scuze , daramite sa mai scada din factura, dupa un an mi-am pus contoar ca nu se mai putea, ei stiti cat platesc acum ? mizilic ..pe doua luni am consumat apa 3 persoane , nu doua -10 mc , deci vedeti cata diferenta...iar ca o absurditate am auzit ca se baga la factura si apa de ploaie

, nu glumesc deloc, informatia mi-a parvenit chiar de la un lucrator de la aquaserv . deci nu trebuie injurat intruna doar guvernul, cel care se vede , ca pe langa noi sunt o gramada de capuse dar nimeni nu le da atentie, si totusi ne sug .punct.