mama ce m-a durut asta...! cine esti mank-tz-ash?
io-te frate unde s-a ajuns,de la un schimb de idei la propaganda...si din-aia de soi inca...
ce m-am mai ras...
mikutzoo scrie:vreau sa aduc in atentia forumistilor ceva ce ma framanta de mult timp ( stiu ca aici sunt destui care citesc). intrebarea pe care o pun eu...de ce nu au comunistii , fostii comunisti, filocomunistii, astia care spun 'ca mai bine era pe timpul lui ceausescu' un partid al lor , cum asa ar fi corect, sa se numeasca partid comunist sau oricum , numai ca sa se stie ca ei sunt cei care gandesc asa ca mai bine era atunci ? sunt vreo 2 partidulete , pms si numai stiu eu care , cei care fac parastas lui nea nicu de parca ar fi fost vreun sfant, dar alea nu au nici o importanta . oare nu o fi asa cum spuneau niste tipi care au scris o carte ...? acum 10 ani am citit o carte scrisa de 4 filozofi si sociologi care atrageau atentia lumii occidentale ca , virgula, comunismul a facut un pas in spate ca dupa un timp sa faca 2 in fata . ma gandesc la chestia asta tot mai des , mai ales ca in zilele astea mai in toate ziarele se fac sondaje intreband lumea cum se traia mai bine , acum sau atunci ? o intrebare fara logica pentru ca si atunci si acum ...nu e bine deloc. dar vedem in toate partidele , fie de stanga , fie de dreapta fosti comunisti, absolut peste tot , ei conducand si acum destinele tarii, oare acesti oameni nu saboteaza bunul mers al treburilor ca oamenii sa se gandesca tot mai mult la vremurile apuse ? nu se pregateste cumva o revenire la comunism, multi poate ar spune ca ar fi bine, dar eu nu cred .o dictatura asa de bine pusa la punct cum a fost cea a lui ceausescu a cazut prea repede, fara presiunea unui razboi condus de o alianta a zeci de tari impotriva ta cum a fost spre exemplu: nazismul, mi-aduc aminte de revolutia din '89 vazuta la tv era atat de naiv totul de parca era o punere in scena, ce mai pui ca printre 'revolutionari' erau si actori si regizori (oare nu acela era pasul facut inapoi ?).este imposibil ca o dictatura sa nu aiba servicii care sa saboteze statul pana la revenirea ei la putere . nu stiu daca m-ati inteles, din pacate nu am abilitatea de a asterne cuvintele pe foaie asa cum imi stau ele in cap
. dati-va cu parerea .
Inapoi la Politica si Administratie
Utilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 1 vizitator