CU BICICLETELE, DIN ANGLIA SI PANA IN CHINA...

Avem munti, avem Dunare, ce facem cu ele?

CU BICICLETELE, DIN ANGLIA SI PANA IN CHINA...

Mesajde danjalea pe 25 Iul 2011 17:15

Doi temerari cicloturisti s-au hotarat sa parcurga o distanta considerabila pe biciclete. Este vorba de MArk si Nick din Londra, care sambata 23.07.2011 au ajuns in Macin. Stiam de sosirea lor de la prietenii mei de la Veloteca (Geo BAteSaua) si i-am sprijinit cu traseul, in Dobrogea(ei veneau dinspre Constanta spre Galati), apoi cu cazarea si alte informatii de care au avut nevoie. S-au cazat la Pensiunea Urbana" Turist", din centrul orasului iar duminica dimineata au plecat spre GAlati. Pe scurt traseul lor viitor, avea cateva puncte de reper: Chisinau(Moldova), Kiev(Ukraina), Moscova(RU), EcaterinBurg(RU), Irkutsk(RU), aici ajungand deja in Siberia, vor lua trenul transsiberian, pana la granita cu China. Apoi se vor indrepta spre BEijing, de unde vor lua avionul spre Londra. Acest lucru l-au programat prin luna octombrie, cand si-au programat sfarsitul cursei. MArk lucreaza in IT, in apropiere de Londra si pentru ca la firma la care a lucrat se faceau disponibilizari, a optat de buna voie, in schimbul unui bonus considerabil, care i-a asigurat si finantarea acestei calatorii. Mi-au promis ca vor scrie un jurnal si imi vor trimite acel material, macar cu partea petrecuta pe teritoriul Romaniei. Sa le uram calatorie fara incidente! Am sa postez cateva fotografii cu ajutorul lui MArian Sarau. Era sa uit, la Bucuresti, la Veloteca, au reparat bicicletele. Mi-au spus ca baietii de acolo: Bogdan si ceilalti sunt foarte buni si le-au reparat foarte bine bicicletele. Au fost impresionati.. Avem si romani capabili..!
Atasamente
DSCF1146.jpg
DSCF1145.jpg
danjalea

Re: CU BICICLETELE, DIN ANGLIA SI PANA IN CHINA...

Mesajde danjalea pe 20 Aug 2011 16:50

Daca doriti sa vedeti traseul parcurs de Mark si Nick, precum si unde se afla cei doi temerari, deschideti:
https://sites.google.com/site/tommygunontour/daily-blog . Drum bun fara incidente!
danjalea

Mesajde danjalea pe 23 Aug 2011 13:34

O corectura, cu trenul TRANSMONGOLIAN, vor ajunge la granita cu China..
danjalea

Mesajde danjalea pe 01 Feb 2012 09:58

Pe blogul lor, gasiti fotografii realizate pe tot parcursul traseului pe care l-au parcurs, dar si alte informatii...
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... permPage=1
danjalea

Mesajde codrinu pe 06 Feb 2012 16:43

titlul mi-a captata atentia si curiozitatea, mi se pare super ce fac ei si este de apreciat curajul lor.Desigur m-as bucura si mai tare daca si ai nostrii, romanii ar pleca la mii de km pe biciclete :mrgreen: :D
codrinu

Inapoi la Turism