Spitalul Macin, mai "bolnav" decat pacientii sai

Discutii diverse despre orasul Macin.

Re: Spitalul Macin, mai "bolnav" decat pacientii sai

Mesajde mikutzoo pe 04 Mai 2009 12:13

georgecantea scrie:Pai din cate stim cu totii, avem un medic nou la S.O.M. la sectia de chirurgie, e un baiat tanar Cristian Hoherensen sau parca asa i-l chema, macar medicul acesta nou e sociabil, comunicativ sau asa mi s-a parut mie. Oricum pare baiat de treaba comparativ cu ciubucarul ala de Polatos.

hoherensen asta nu cumva e ceva intre 'la hoha' si andersen cel cu basmele?
mikutzoo

Mesajde razwin pe 04 Mai 2009 13:57

aham, deci dl cantea e militian comunitar. chiar ma mirau greselile gramaticale grosolane pe care le face..
oricum, atita timp cit nu vine cu fapte concrete si vorbeste doar asa, sa se afle in treaba eu daca as fi in locul dr Polatos l-as da in judecata pentru calomnie.
multumesc de informatii werdd, sper sa mai tinem legatura.
razwin

Mesajde marian pe 04 Mai 2009 15:39

Azi am descoperit că Spitalul Măcin are site: http://www.spitalulmacin.ro/ :D
marian
Site Admin

Mesajde werdd pe 04 Mai 2009 19:12

marian scrie:Azi am descoperit că Spitalul Măcin are site: http://www.spitalulmacin.ro/ :D

ia uite domnule ca ai dreptate, asa e, si culmea la sectia chirurgie apare chiar "ciubucarul ala de Polatos"
asta deja e dezinformare.
un mic update esential pentru macineni in general si cititorii forumului in special: domnul doctor Polatos NU mai colaboreaza cu spitalul Macin din Octombrie 2008. de ce apare in continuare pe site-ul spitalului?
werdd

Mesajde marian pe 04 Mai 2009 19:24

Pentru că probabil nu se ocupă nimeni de actualizarea acelui site... :?
marian
Site Admin

Mesajde razwin pe 04 Mai 2009 21:27

werdd, nu am primit mesajul tau. imi spune ceva de genul ca mesajul a fost sters inainte de a fi trimis
razwin

Mesajde razwin pe 05 Mai 2009 13:05

werdd, multumesc de informatii. imi vor folosi, si chiar foarte mult.
daca vrei , mai tinem legatura pe razwin2@yahoo.com, aici vad ca nu reusesc sa iti mai trimit mesaje. vroiam sa te mai intreb cite ceva
razwin

Mesajde 1stupid pe 12 Mai 2009 12:57

Spitalul Orasenesc Macin
Sectia interne are lacat pe usa, domnul doctor Deleanu a decedat.
Sectia Pediatrie urmeaza sa se inchida doamna doctor Sandu urmeaza sa plece ptr 2 luni in state la fica sa.
Deci viitorul e sumbru.
1stupid

Mesajde georgecantea pe 18 Mai 2009 00:09

Sincer, mersi Werdd, pentru corectiile facute, vad ca ai habar, ca sa nu zic ca stii bine situatia care a fost, cu exceptia unor mici neintelegeri (asta pentru a evita manipularea):
-faptul ca s-au facut eforturi la acea vreme ptr a aduce la Macin un medic chirurg este clar - incontestabil, pana aici bun, dar sa inteleg de ce fostul medic pe chirurgie a renuntat?
Si ca sa nu mai lungim discutia asta ptr ca e clar, nu are sens, invit pe cei interesati sa urmareasca inregistrarea video a sedintei de consiliu local (din pacate nu va pot oferi data) la care era invitat raposatul doctor Deleanu Alexandru directorul S.O.M. si in care se expuneau motivele ptr. care (nu vreu sa fac vreo confuzie) o perioada sectia de chirurgire a fost temporar inchisa.
-Da werdd Hrehoresen ai dreptate, am "pocit" repet fara sa vreau numele din simplul motiv ca nu este un nume des intalnit si ceva mai greu de pronuntat, desi am facut precizarea necesara, dar in fine fie ...
- iar cat despre faptul ca in urma cu 3 ani am avut contact cu o serie de medici din Bucuresti tot respectul pentru ei, care-i faza si-au facut meseria ireprosabil, pana la urma asta ar trebui sa facem toti si sa nu o mai lungim ca sunt oameni si oameni, pareri si pareri.
georgecantea

Mesajde werdd pe 18 Mai 2009 18:52

georgecantea scrie:Sincer, mersi Werdd, pentru corectiile facute, vad ca ai habar, ca sa nu zic ca stii bine situatia care a fost, cu exceptia unor mici neintelegeri (asta pentru a evita manipularea):
-faptul ca s-au facut eforturi la acea vreme ptr a aduce la Macin un medic chirurg este clar - incontestabil, pana aici bun, dar sa inteleg de ce fostul medic pe chirurgie a renuntat?
Si ca sa nu mai lungim discutia asta ptr ca e clar, nu are sens, invit pe cei interesati sa urmareasca inregistrarea video a sedintei de consiliu local (din pacate nu va pot oferi data) la care era invitat raposatul doctor Deleanu Alexandru directorul S.O.M. si in care se expuneau motivele ptr. care (nu vreu sa fac vreo confuzie) o perioada sectia de chirurgire a fost temporar inchisa.
-Da werdd Hrehoresen ai dreptate, am "pocit" repet fara sa vreau numele din simplul motiv ca nu este un nume des intalnit si ceva mai greu de pronuntat, desi am facut precizarea necesara, dar in fine fie ...
- iar cat despre faptul ca in urma cu 3 ani am avut contact cu o serie de medici din Bucuresti tot respectul pentru ei, care-i faza si-au facut meseria ireprosabil, pana la urma asta ar trebui sa facem toti si sa nu o mai lungim ca sunt oameni si oameni, pareri si pareri.

un post evaziv, neclar, care vrea sa "dreaga busuiocul" cumva :lol:
1. care neintelegeri? care manipulare? mie mi s-a parut foarte clar cine si ce-a spus.
2. medicul care a plecat are probabil motivele clare care tin de relatia BILATERALA cu institutia cu care colabora - nu face subiectul discutiei pe acest forum, si nici a speculatiilor publice mai mult sau mai putin rauvoitoare; spitalul macin il prezinta insa in continuare pe site-ul oficial al institutiei ca medic curant in sectie fapt care este neadevarat.
3. despre perioada in care sectia de chirurgie a fost inchisa? poftim? poate VA FI INCHISA :mrgreen: dar cred ca aceste detalii nu fac obiectul acestei discutii. de fapt, pe viitor veti tot vorbi de sectii inchise, etc etc, spitalul se va scufunda incet-incet! comunitatea are si ea "meritul" sau!
3. discutia nu o lungeste nimeni, eu am zis ce am avut de zis, am raspuns obiectiv si concis, in cunostinta de cauza, fara sa-mi permit sa speculez, cat despre "oameni si oameni, pareri si pareri", cu truisme de aceasta speta, sa va prezentati dumneavoastra domnule george cantea intr-o alta lume, intr-o alta discutie unor alte categorii de oameni, dupa ce va permiteti sa afirmati despre un om si un medic onorabil ceea ce ati afirmat intr-unul dintre posturile dvs. precedente!
werdd

AnteriorUrmatorul

Inapoi la Diverse