georgecantea scrie:Sincer, mersi Werdd, pentru corectiile facute, vad ca ai habar, ca sa nu zic ca stii bine situatia care a fost, cu exceptia unor mici neintelegeri (asta pentru a evita manipularea):
-faptul ca s-au facut eforturi la acea vreme ptr a aduce la Macin un medic chirurg este clar - incontestabil, pana aici bun, dar sa inteleg de ce fostul medic pe chirurgie a renuntat?
Si ca sa nu mai lungim discutia asta ptr ca e clar, nu are sens, invit pe cei interesati sa urmareasca inregistrarea video a sedintei de consiliu local (din pacate nu va pot oferi data) la care era invitat raposatul doctor Deleanu Alexandru directorul S.O.M. si in care se expuneau motivele ptr. care (nu vreu sa fac vreo confuzie) o perioada sectia de chirurgire a fost temporar inchisa.
-Da werdd Hrehoresen ai dreptate, am "pocit" repet fara sa vreau numele din simplul motiv ca nu este un nume des intalnit si ceva mai greu de pronuntat, desi am facut precizarea necesara, dar in fine fie ...
- iar cat despre faptul ca in urma cu 3 ani am avut contact cu o serie de medici din Bucuresti tot respectul pentru ei, care-i faza si-au facut meseria ireprosabil, pana la urma asta ar trebui sa facem toti si sa nu o mai lungim ca sunt oameni si oameni, pareri si pareri.
un post evaziv, neclar, care vrea sa "dreaga busuiocul" cumva
1. care neintelegeri? care manipulare? mie mi s-a parut foarte clar cine si ce-a spus.
2. medicul care a plecat are probabil motivele clare care tin de relatia BILATERALA cu institutia cu care colabora - nu face subiectul discutiei pe acest forum, si nici a speculatiilor publice mai mult sau mai putin rauvoitoare; spitalul macin il prezinta insa in continuare pe site-ul oficial al institutiei ca medic curant in sectie fapt care este neadevarat.
3. despre perioada in care sectia de chirurgie a fost inchisa? poftim? poate VA FI INCHISA

dar cred ca aceste detalii nu fac obiectul acestei discutii. de fapt, pe viitor veti tot vorbi de sectii inchise, etc etc, spitalul se va scufunda incet-incet! comunitatea are si ea "meritul" sau!
3. discutia nu o lungeste nimeni, eu am zis ce am avut de zis, am raspuns obiectiv si concis, in cunostinta de cauza, fara sa-mi permit sa speculez, cat despre "oameni si oameni, pareri si pareri", cu truisme de aceasta speta, sa va prezentati dumneavoastra domnule george cantea intr-o alta lume, intr-o alta discutie unor alte categorii de oameni, dupa ce va permiteti sa afirmati despre un om si un medic onorabil ceea ce ati afirmat intr-unul dintre posturile dvs. precedente!