Teapa data hotilor din Macin :) de ras :)

Discutii diverse despre orasul Macin.

Teapa data hotilor din Macin :) de ras :)

Mesajde chrisrotlmacin pe 13 Iun 2010 20:46

Cand catelul meu Baxi a trecut in lumea ingerilor l-am dus la Macin si l-am ingropat in gradina ,in spatele curtii .
Traditie in familie ,toate animalele pe care le-am avut si care m-au slujit cu credinta au avut aceeasi onoare de-a lungul timpului .
Fiind un caine foarte ineligent,bichon ,am crezut de cuvinta sa-i pun la capatai o statuie care seamana foarte mult cu el ,se vede din strada daca te uiti mai atent pe sub card . Am gasit-o pe DN1 ,sunt mai multi in satele dintre Ploiesti si Bucuresti care vand fel de fel de figurine direct din curte . Avand ca masina de serviciu o duba transportul nu a fost o problema .
Zilele trecute m-au calcat hotii noaptea sa fure "monumentul" care e pictat in culori atractive,are si un pitic la el . Am gasit urme in gradina,a/au sarit 3 curti prin spate sa ajunga la obiectiv . Beleaua pentru hoti este ca nu e din plastic ca cei de la Bricostore sau Dedeman ci din beton adica are undeva la 90 de kg !!!! Acum inchipuiti-va fata hotului cand a vrut sa ridice statuia :lol:
Piticul cu catelul din beton a ramas pe loc ,putin inclinat ,in continuare de straja la Baxi . :lol:
chrisrotlmacin

Re: Teapa data hotilor din Macin :) de ras :)

Mesajde nea vasile pe 14 Iun 2010 08:24

sunt curios ce ar fi vrut sa faca cu el. ieseau cu el la marginea drumului ca sa il vinda? e de-a dreptul stupid
nea vasile

Mesajde marius pe 14 Iun 2010 22:12

nea vasile scrie:sunt curios ce ar fi vrut sa faca cu el. ieseau cu el la marginea drumului ca sa il vinda? e de-a dreptul stupid

e chiar de ras....io cre'ca le-a murit si lor vreun catzel de rasa ca al tau si au fost gelosi....:”ce,numa' Baxi merita ...?”sau s-or fi gandit ca are fier beton prin el,il spargeau si-l duceau la fier vechi...incercarea moarte n-are...
marius

Mesajde nea vasile pe 15 Iun 2010 07:52

pai iti dai seama cit e de munca sa spargi betonul ca sa scoti 1-2 kile de fier? mai degraba iei banii astia intr-o ora de cersit.
cred ca erau beti, alta explicatie nu gasesc. sa mai sari si prin 3 gradini ca sa ajungi la pietroiul vopsit :D :shock:
nea vasile

Inapoi la Diverse