PRINCIPELE RADU AL ROMANIEI LA MACIN

Discutii diverse despre orasul Macin.

PRINCIPELE RADU AL ROMANIEI LA MACIN

Mesajde danjalea pe 09 Iul 2009 20:52

Duminica 12,07,2009 , Principele Radu si Principesa Margareta se vor afla in vizita la Macin, in jurul orei 11. Cei interesati pot intalni cuplul princiar pe strazile principale ale orasului nostru, in dialog cu locuitorii orasului Macin.
La sfarsitul intalnirilor cu locuitorii, altetele lor regale si staful, vor participa la o degustare de vinuri, in sala de degusatri Crama Dobrogeana, a firmei ALCOVIN MACIN.
danjalea

Re: PRINCIPELE RADU AL ROMANIEI LA MACIN

Mesajde paoola pe 26 Iul 2009 15:53

cautam ceva pe net saptamana trecuta si am dat de stirea asta. Ca principele Radu a fost la Macin. Nu am stiut si nu am auzit de la nimeni. Daca as fi auzit din timp, poate as fi participat si eu la acest eveniment. A fost cineva? Ne poate spune cineva ce s-a intamplat?
paoola

Mesajde danjalea pe 13 Aug 2009 15:51

Abia azi am vazut mesajul tau. Principele Radu si Principesa Margareta au fost la Macin intr-o vizita neoficiala( in sensul ca nu a implicat in nici un fel organele locale.) Au venit dinspre Tulcea, a intrat pe la Greci si la ora 11.30-12.00 au sosit in Macin. Au fost foarte discreti, au oprit in zona "Piata Civica", au coborat pe jos pana in piata, au stat de vorba cu oamenii pe care i-au intalnit, au impartit cateva pliante. Apoi au revenit pe celalat trotuar pana la "Piata Civica" s-au urcat in masini dupa aproximativ 15 min. si au plecat spre firma ALCOVIN, unde au participat la o degustare de vinuri, in "Crama Dobrogeana", special organizata pentru vizita inaltilor oaspeti. Cat au parcurs pe jos distanta dintre P. Civica-piata si retur, au fost insotiti de dl. Prof. Muresanu Sorin, care le-a prezentat cateva date edificatoare despre comunitate, localitate, istorie, centre de atractie( Moscheea turceasca, Scoala veche, Hanul tataresc, ruinile cetatii Arrubium...). M-a impresionat modestia de care au dat dovada, simplitatea si atentia acordata celor cu care au discutat. Degustarea nu a durat mai mult de 30 min. Am remarcat iarasi ca au mancat foarte putin si au degustat mai mult din curtoazie fata de gazde. Au plecat apoi spre Jijila si la scurt timp spre Bucuresti( Principele Radu a dat un interviu in direct la unul din canalele TV, in aceeasi zi la orele 21-22 ).
danjalea

Mesajde mikutzoo pe 14 Aug 2009 10:49

nu le-a aratat si tzigania si gunoaiele si alte jeguri cu care ne mandrim ?
mikutzoo

Inapoi la Diverse