la revedere podule...

Discutii diverse despre orasul Macin.

Re: la revedere podule...

Mesajde razwin pe 06 Oct 2009 16:39

dar nici resemnarea nu ajuta la nimic. tot trebuie facuta galagie.
pina acum cel mai 'zgomotos' om din macin mi se pare a fi dl dan jalea. el se lupta din rasputeri sa faca cunoscut macinul in lume. felicitarile mele.
daca toata lumea din macin ar fi la fel, ce ar deveni orasul asta..
razwin

Re: la revedere podule...

Mesajde marius pe 06 Oct 2009 22:53

resemnare...nu stiu totusi daca asta poate sa exprime ceea ce am vrut sa spun...e o stare asa,cumva,cand vorbesc despre orasul meu...si impreuna cu cine,ma rog,ai putea sa faci galagie?fa o chestie:du-te duminica dimineata in piata si zi-mi si mie ce citesti pe fata oamenilor...dar nu in lunile cand vin ”strainezii”acasa-pasti,august si craciun,si dup-aia mai vorbim.macinul e un oras frumos,situat strategic pe malul dunarii(a bratului dunarii de fapt),avem langa noi cei mai vechi munti din europa,rezervatia nat se face incet-incet cunoscuta,dar cam degeaba...responsabilitatea apartine celor de noi alesi.aaa....si mai avem ceva:ceva care-ti cam face teama sa iesi pe jos noaptea din casa,mai ales daca trebuie sa treci prin piata-civica si de care macinul e plin.dac-ar accepta sa li se dea si oleaca de educatie poate s-ar schimba si ceva in comportamentul lor....si asta e o problema a noastra,nu-i asa?
marius

Anterior

Inapoi la Diverse