Cum ai vrea sa arate Macinul?

Discutii diverse despre orasul Macin.

Re: Cum ai vrea sa arate Macinul?

Mesajde mikutzoo pe 29 Mai 2009 09:11

leutzu scrie:
mikutzoo scrie:daca de mine e vb ,mai documenteaza-te frate ,daca te-ai plimbat pe la bulgari dupa tigari mai ieftine, asta nu inseamna ca le-ai invatat pe toate .

uuu... se pare ca cineva nu si-a luat pastilele de dimineata!
vezi prin cartierul tau p'acolo poate exista vre-un doctor care iti poate prescrie niste antidepresive puternice.

ps nu fumez;

ma dezamagesti bai domnu' inginer, in loc sa-mi vii cu argumente aratandu-mi ca gresesc ,tu te comporti ca un pustan .Aici pun punct ,nu discut cu copiii!
mikutzoo

Mesajde Quark pe 03 Iun 2009 14:32

se poate sa revenim de la certuri stupide privind exprimarea unuia sau altuia ? E mai interesant , cred unii, sa imprumutam un pic din expresiile altora, asta asa pentru a sublinia unicitatea personala.... infantil, dar sa revenim on topic, cum zice englezul.
Din ce observ cand vin acasa, adica o data la luna, Macinul are nevoie disperata de sosea de centura. Soseaua care vine dinspre Lacul Sarat (str. 1 Decembrie) s-a valurit, lasat si degradat foarte mult. TOATE strazile pietruite sunt degradate, unele fiind facute praf - Vanatori de exemplu. Pentru strada asta chiar nu se pot gasi bani de asfaltare ? E una dintre cele mai circulate strazi ale orasului, iar asfaltari prin Macin nu s-au mai facut de mult. Reteaua de apa, cea care da "n" rateuri in timp de vara, lipsa canalizarii pe multe strazi, nema statie de epurare ----> Dunare otravita si de noi (inclusiv faimosul loc de balaceala din cotul Dunarii). Cand VA OPRI Primaria programele de asistenta sociala a tiganilor ? Caci nu aduc nimic orasului in schimb. Vor bani ? Sa presteze pentru ei.
Quark

Mesajde leutzu pe 03 Iun 2009 15:20

mikutzoo scrie:ma dezamagesti bai domnu' inginer, in loc sa-mi vii cu argumente ....

huh?
dude, u'r crazy!
leutzu

Mesajde georgecantea pe 13 Iul 2009 12:43

Soseaua 1 Decembrie de la intersectia cu Florilor si pana la Lukoil ( belarom ) e drum national DN22D deci este in administrarea Administratiei Drumurilor Nationale (AND) orice interventie de orice natura asupra strazii respective se face numai cu acordul AND si de catre echipele AND.
georgecantea

Anterior

Inapoi la Diverse