Bloggerii din Macin

Discutii diverse despre orasul Macin.

Bloggerii din Macin

Mesajde kili pe 31 Iul 2008 21:34

In Romania s-a lansat un fenomen, "Blogul". Tot mai multe persoane isi fac blog. Blogul a ajuns o sursa de informare, o modalitate prin care-ti exprimi gandurile. Blogul a ajuns sa concureze cu presa. Eu sunt blogger de 6 luni si vreau sa fac ceva pentru Macin. As vrea sa adun aici toti bloggeri din Macin. Aici sa fie locul unde sa putem discuta liber orice legat de blog si chiar sa promovam impreuna ceea ce tine de Macin. Astept ganduri, pareri si intrebari. As vrea chiar sa fac o comunitate a bloggerilor macineni.
kili

Re: Bloggerii din Macin

Mesajde marian pe 01 Aug 2008 20:23

Eu știu 2, pe tine, Sorin Rusi (sorin.rusi.ro) și pe Mihai Duțu (dutumihai.weblog.ro). Am încercat și eu ceva dar încă nu am timp de el...
marian
Site Admin

Mesajde kili pe 03 Aug 2008 14:39

Mai sunt si alte persoane, sau cel putin tind sa cred ca mai sunt si altele. E bine sa incurajam si aceasta ramura. Doar asa putem afla parerile voastre deschise. Conteaza sa luati totul in serios pentru ceva mai bun.
kili

Mesajde kili pe 05 Aug 2008 23:38

Nu gaby. Este un fel de jurnal personal....dar poti scrie orice pe el. Iti poti exprima orice stare si traire despre orice vrei tu. Blogul a ajuns sa faca concurenta la presa. Sunt multe stiri care apar mai intai in bloguri si apoi in presa. etc
kili

Mesajde kili pe 06 Aug 2008 21:08

Blogul defapt e un jurnal personal. Cam asta ar fi definitia normala. Doar ca la noi s-a schimbat putin si a devenit un loc unde spunem cat mai multe, dar nu despre noi
kili

Mesajde oanna pe 29 Aug 2008 18:56

Ba din contra, indiferent de subiectele tratate, intregul blog spune ceva despre autorul/detinatorul lui. Prin post-urile din cadrul blogului, pe langa subiectele propriu-zise, spunem si despre noi, prin modul in care le tratam, prin raspunsurile la comentarii, etc.

P.S.: Eu nu ma incadrez in categoria "Bloggerii din Macin", dar unde-i blog, hop si eu. hi hi :D
Ceea ce nu te ucide, te face mai puternic!
www.oanna.eu
oanna

Mesajde singlecrys pe 25 Sep 2008 19:23

va salut...buna ideea cu forumul dedicat celor din Macin!eu am facut liceul aici si macineni sunt niste oameni extraordinari! Referitor la forum, eu sunt din Turcoaia si m-am gandit sa fac si eu unul pentru locuitorii din localitate...(http://turcoaiaforum.forumhit.ro/), poate vor mai aparea si alte comune din judet care vor avea astfel de forumuri!Aaa si inca ceva CUM II POT FACE PUBLICITATE FORUMULUI? (stiti voi pentru accesari mai multe! :D )! Felicitari si la mai multe posturi ;)
http://turcoaiaforum.forumhit.ro ...forum pentru turcoaieni
singlecrys

Mesajde marian pe 22 Oct 2008 23:21

Mi-am facut și eu "glob" :lol: . Din păcate este un blog de nisă care nu va fi pe placul tuturor. Oricum cine vrea sa citească mă gasește pe blog.sarau.ro
marian
Site Admin

Mesajde al3csu pe 06 Aug 2009 09:32

mi-am facut si eu un blog, un foto blog unde postez fotografii facute in timpul liber. sper sa va placa pozele si astept comentarii pe http://al3csu.blogspot.com
al3csu

Mesajde marian pe 06 Aug 2009 10:37

Păi atunci la cât mai mult timp liber, pentru a face cât mai multe poze și a le pune pe blog :)
marian
Site Admin

Inapoi la Diverse