Sa-l facem impreuna!

Propuneri, sugestii si pareri despre forum.

Sa-l facem impreuna!

Mesajde marian pe 15 Iul 2008 15:54

Salutare!

Azi, in timp ce lucram cu spor, primesc un telefon de la un "macinean" sa ma intrebe daca ma mai ocup de site-ul Macinului. Coincidenta sau nu, in luna august chiar aveam de gand sa ma apuc de treaba si sa-l refac. Inseamna foarte mult pentru mine, e primul meu site de o asemenea amploare, iar munca pentru el m-a ajutat sa ma dezvolt profesional. Este acelasi din 2003 si in el s-a scris o parte din istoria Macinului, ar fi pacat sa se piarda. Am mai adaugat prin martie 2006 o sectiune de stiri (http://www.macin.ro/news/), pe care din pacate am abandonat-o in ianuarie 2007. Oricum nu are sens sa fac acum o istorie a lui, deoarece as plictisi pe unii, ea isi va avea locul in noul site.

Din 2002 pana in prezent lucrez in domeniul online, asa ca acum am cu totul alta viziune de cum ar trebui sa arate site-ul orasului Macin. In plus, din 2003 pana astazi, numarul macinenilor care folosesc internetul in mod constant este tot mai mare. Multi au lasat orasul Macin pentru orase cu posibilitati de dezvoltare mai mari. Multi au uitat ca s-au nascut, ca au crescut aici, vorbesc dezamagiti despre Macin. Suntem in toate colturile tarii si ale lumii, dar putem fi cu totii intr-un singur loc, pe site-ul orasului Macin.

Astfel, pentru ca macinenii sa puna suflet in acest site si ca el sa faca parte din fiecare dintre noi, fac o propunere macinenilor care vor sa se implice in noua versiune a site-ului http://www.macin.ro.

In prima faza voi incepe cu dezoltarea acestui forum, a comunitatii online a macinenilor de pretutindeni. Asa ca am nevoie din partea oricaruia dintre voi de pareri cum sa structuram noul forum, astfel incat acesta sa cuprinda zone de discutii pentru toti. Studiati alte forumuri, gasiti elementele comune care se pot potrivi comunitatii noastre si veniti cu propuneri. Este forumul nostru, al macinenilor de pretutindeni.

Aloc aproximativ o luna pentru a creea aceasta structura... pe 15 august tragem impreuna concluziile finale.

Multumesc mult!
Sarau Marian
marian
Site Admin

Re: Sa-l facem impreuna!

Mesajde marian pe 26 Iul 2008 02:23

Ne apucam! Sa se mai stranga lume, sa vina cu idei si bagam mare!
marian
Site Admin

Mesajde ionuttepelus pe 30 Iul 2008 09:00

Multi spun, putin realizeaza. Asa ca, putin cate putin sa incercam sa realizam ceva, sa aducem toti aport si sa demonstram caci chiar ne pasa de tot ce inseamna Macinul. Sa demonstram ca shi aici se pot naste discutii interesante shi chiar pe viitor solutiona probleme. Trebuie amintit si faptul ca toti internauti din Macin sa-si indrepte atentia spre macin.ro si forumul sau, sa posteze aici, nu pe alte forumuri caci acum au ocazia.
ionuttepelus

Mesajde marian pe 31 Iul 2008 20:54

Am vorbit azi cu Alex Antoche (kartofel), maine, vineri la ora 21 ne intalnim sa punem "orasul" la cale. Inca nu am stabilit locul intalnirii dar in Macin le numeri pe degetele de la o mana :D asa ca ne gasim noi. Acum ma bag la teste, luni am examenul :(
marian
Site Admin

Mesajde marian pe 01 Aug 2008 20:14

Am stabilit locul întâlnirii: terasa Coco de la Belarom, în seara asta (1 august) la ora 21:00 - 21:30
Să ne strângem cat mai mulți!!!
Sa vă luați agenda, coli și pixuri :lol:
marian
Site Admin

Mesajde georgecantea pe 25 Sep 2008 01:01

asta cu sa-l facem impreuna depinde de noi cere care vrem ceva de la forumul asta
eu cred ca doar noi i-l putem face ceva interesant sau nu, si atat.
M-ai o stire mai o imagine mai o gluma mai o polemica si uite asa va merge treaba
apropo noi astia care scriem suntem forumul. atat, nimic mai mult.
georgecantea

Inapoi la Sa-l facem impreuna!