Filmul preferat

Despre filme, filme preferate, recomandari.

Filmul preferat

Mesajde oanna pe 13 Sep 2008 02:45

Din pacate, recent nu am mai reusit sa vad niciun film (nou). Filmul meu preferat a ramas de pe vremea adolescentei, "A walk to remember". Este o drama, un film plangacios, de dragoste...ca pentru fete. Personajul principal feminin este frumoasa Mandy Moore, iar partenerul ei, Shane West. Pentru cei care nu cunosc subiectul filmului, voi da cateva detalii. Landon face parte dintr-un grup de rebeli ai liceului, in timp ce Jamie, fiica de preot, este o persoana simpla, ce poarta zi de zi acelasi pulover. Desi aparent e imposibil ca ei doi sa ajunga a trai o poveste de iubire, chiar asa se intampla, dupa ce cateva saptamani sunt fortati de imprejurari sa participe la diverse activitati.
Euforia iubirii si potrivirea celor doi, in ciuda contrastelor ce ii caracterizeaza, aduc, insa, un final neasteptat, dramatic, care pe mine si pe verisoara mea ne-a facut sa plangem... Am aflat, intre timp, ca reactia aceasta a mai fost traita si de altii care au vizionat filmul. Iar acum ma intreb si va intreb: cei care ati vazut filmul, ati plans? :cry:
Voi ce alte filme preferati, inclusiv ca gen?
Ceea ce nu te ucide, te face mai puternic!
www.oanna.eu
oanna

Re: Filmul preferat

Mesajde kili pe 16 Sep 2008 00:16

2 filme mari si late am si eu preferate si la care am ras pe cinste.
http://sorin.rusi.ro/kung-fu-panda-un-n ... nimat.html - animat - Kung Fu Panda
http://sorin.rusi.ro/hancock-un-erou-beat-crita.html - Hancock
Vi le recomand. Vizionare placuta
kili

Mesajde daniela pe 16 Sep 2008 01:39

Sunt multe filme care mi-au placut: pe langa "A walk to remember" le-as putea aminti pe "Meet Joe Black", "Seven Years in Tibet ", "Braveheart" si lista poate continua.
daniela

Mesajde Gabry pe 16 Sep 2008 13:17

Mie imi plac foarte mult filmele de comedie pt.ca asa ma relaxez departe de realitatea de toate zilele.Asa ca intr-o zi prietenul meu mi-a adus un film care m-a impresionat foarte mult.Se numeste "La vita e bella"iar rolul principal e Roberto Bennini un mare actor italian.Actiunea se petrece in timpul razboiului intr-un lagar de concentrare unde Roberto e inchis impreuna cu fiul si sotia sa.Si el incearca sa transforme realitatea dura intr-un joc pt.a nu-l speria pe copil.Filmul este f.comic dar finalul este tragic sfarsindu-se cu moartea actorului principal,incat eu de cate ori il revad nu ma pot abtine din plans.Dar mai sunt de mentionat si "Avocatul diavolului","Patriotul","Gladiatorul".
As long as you can be disappointed as long you are still young.
Gabry

Mesajde daniela pe 16 Sep 2008 22:07

Nu stiu cum am putut omite "La vita e bella". Super film... L-am vazut de vreo 5 ori si l-as mai vedea...
daniela

Mesajde georgecantea pe 17 Sep 2008 00:52

sa nu uitam Anatomia dr. Gray, Salvati soldatul Ryan, Gladiatorul, si mi-a placut Hartia va fi albastra si ar mai fi
georgecantea

Mesajde alphonse pe 17 Sep 2008 01:35

cine nu a vazut "ethernal sunshine of the spotless mind" cu jim carey!nu ,nu e comedie,e un film ciudat,psihologic. ar mai fi "lake house" cu sandra bullok si keanu reeves, "the bucket list"-cu Jack Nicholson si Morgan Freeman! Si ca la multi lista continua...
alphonse

Mesajde singlecrys pe 06 Oct 2008 22:32

va recomand Duplex, film din 2004 cred, super a fost si pe la tvr 1 de curand!
http://turcoaiaforum.forumhit.ro ...forum pentru turcoaieni
singlecrys

Mesajde georgecantea pe 19 Oct 2008 00:35

pastrati codul secret sau mesaje secrete cu nicolas cage.
georgecantea

Mesajde Maryline pe 19 Oct 2008 18:25

sunt o mare cinefila asa ca nici nu stiu cu ce sa incep :D : Wicker Park, 50 First dates, Dirty Dancing: Havana Nights, Raise Your Voice, toate Ocean's-urile(Eleven, Twelve, Thirteen), How To Lose A Guy In 10 Days, The Notebook (ffff romantic), Becoming Jane, It's All Gone (povestea unui dj), Awake, 21, Forgetting Sarah Marshall, Definitely Maybe...mai vreti? :))
Maryline

Urmatorul

Inapoi la Film si teatru