de paoola pe 13 Dec 2008 19:25
Pe de-o parte sunt de acord cu marirea taxei auto. Eu una m-am saturat de cei care-si cumpara BMW-uri de 1000-2000 euro ruginite si dogite care polueaza mult mai mult aerul decat acele dacii ale noastre. Sa fim seriosi.... cate jafuri si rable de genul asta s-au importat in ultimii ani la noi in Romania? Mi s-a facut sila: noi suntem tara care aduna toate ciurucurile de la toti. Zilele trecute am auzit o discutie in maxi-taxi cum ca unul si-a cumparat o masina de 900 de euro din afara (un W), iar omul era iritat de faptul ca taxa e cu mult peste pretul masinii.. Pai bine, bine... N-are decat sa plateasca! Pentru ca si-a cumparat o masina pe care as indrazni sa o numesc "bomba a poluarii". Al doilea lucru si foarte important este faptul ca Uzina Dacia s-a inchis pentru ca nu mai sunt vanzari. Sute de oameni au ramas fara locuri de munca. Si mai apoi, daca iti permiti sa iti cumperi o masina de marca, CA E DE MARCA, DOM'LE.. pai frate.. inseamna ca te tine sa iti platesti si taxa aia pe care au impus-o aia! Ca in afara, sa poti intretina o masina e un efort foarte mare, cu asigurarile imense de acolo. Dar noi...eh.. pai cum? Acum, acei negustori care aduceau masinile din afara au iesit in pierdere... mda.. pai cred ca ar fi cazut sa se apuce sa isi ia un serviciu mai bun... ! Eu una, posed o masina romaneasca. De fapt, sunt la a doua masina romaneasca (tot dacia logan) si sunt foarte multimita de ea. din toate punctele dunctele vedere.Ce-i drept, nu imi ofera luxul unei masini de marca nemteasca.