nea vasile vs. mikutzoo

Pentru cei cu râcă de ceartă...

Re: nea vasile vs. mikutzoo

Mesajde legionaru' pe 14 Dec 2010 09:13

...mda, daca nu ne balacarim noi, nici dracu' nu mai intra pe forumul asta, suntem si noi un fel de otv mai mic, asa ca adminule ai face bine sa ne platesti :D
legionaru'

Re: nea vasile vs. mikutzoo

Mesajde nea vasile pe 20 Iul 2011 10:22

Pun aici anuntul uni prieten mai prostanac de-al meu, caci anuntul lui de vanzare a fost sters de moderator din motive necunoscute:
Buna ziua, ma numesc Micutzu, stiti voi de ce, si vreau sa imi vand apartamentul din Braila caci vreau sa plec in legiune. Nu stiu daca ma vor primi legionarii, caci nu sunt prea dotat, nici prea curajos din fire si cred ca voi avea probleme mari la examenul psihologic caci sunt un mincinos patologic.
Apartamentul este in Braila, intr-o zona cam naspa, cica are 2 camere, si il dau doar cu vreo 700 milioane ca nu vrea sa stea nimeni acolo. Oare de ce?
Ma puteti gasi pe aici pe forum sub pseudonimul @Mikutzoo, @Legionaru'(v-am spus eu ca sunt mincinos patologic) si citeodata , cind nu mi-am luat pastilele la timp mai scriu si cu @Nicolae Ceausescu :shock: :roll:
nea vasile

Anterior

Inapoi la Discutii in contradictoriu