nea vasile vs. mikutzoo

Pentru cei cu râcă de ceartă...

nea vasile vs. mikutzoo

Mesajde al3csu pe 09 Oct 2010 20:39

sa vedem ce aveti de zis
al3csu

Re: nea vasile vs. mikutzoo

Mesajde marius pe 09 Oct 2010 22:05

:lol: aici ar trebui reunite toate schimburile de replici care le-au avut prin toate topicurile...ar fi ceva de vazut...
marius

Mesajde nea vasile pe 10 Oct 2010 06:30

ca sa ai un schimb de replici cu cineva ar trebui ca interlocutorul sa aiba cit de cit inteligenta, pe cind ala micu are doar 2-3 idei fixe si cam atit. si bineinteles jigniri si injuraturi, ca atit poate.
chiar m-am saturat sa mai fac misto de el degeaba, ca nu se prinde
nea vasile

Mesajde mikutzoo pe 10 Oct 2010 16:35

haha chiar ai facut topicul alecs...pai cica eu nu am inteligenta, am vz ce inteligent este el...ce sa-i faci daca asa a invatat la tarla , asta daca face referiri mereu la penis nu poate fi decat un frustrat , probabil ca si-o masura mereu in fata magarului , la el la tarla , iar magarul radea de el ... :D
mikutzoo

Mesajde mikutzoo pe 10 Oct 2010 16:41

iar nea vasile daca vrei sa ne masuram pe domeniul 'intelighentzei' sa zicem asa intra pe conquiztador, sa facem o tura doua ,cand avem timp ,evident, nickul meu este 'vercyngetori', 'x'-ul nu a mai incaput, da si am scris cu y sa par mai interesant, sper sa nu zici ca asta ar fi prieten cu asterix si obelix :D , mai inteligentule :D , si scrie si tu corect cu 'i' din a, adeptul lu' vadim.
mikutzoo

Mesajde nea vasile pe 10 Oct 2010 18:29

:D :D :D colquiztador :D :D :D
m-ai lamurit. deci asa demonstrezi tu ca esti destept :D :D :D :D . bravo
macar nu mai injuri, e si asta un progres
nea vasile

Mesajde mikutzoo pe 10 Oct 2010 20:26

ce-i ala 'colquiztador' bre ?
mikutzoo

Mesajde mikutzoo pe 10 Oct 2010 20:28

nea vasile scrie::D :D :D colquiztador :D :D :D
m-ai lamurit. deci asa demonstrezi tu ca esti destept :D :D :D :D . bravo
macar nu mai injuri, e si asta un progres

si dupa matale cum trebuie sa demonstrezi ? care are 'caru' mai mare ? :D
mikutzoo

Mesajde mikutzoo pe 11 Oct 2010 08:20

uite un banc asa ca pt nea vasile : Un tip se duce in padure sa vaneze ursi. Vede ursul brun, duce pusca la ochi, trage si il omoara. In acelasi timp, simte o bataie pe umar, se intoarce si vede ursul negru, care ii spune:

- Omule, ai doua optiuni, ori ti-o trag, ori te scarman pana la moarte. Asta-i pedeapsa pentru uciderea unui urs.

Omul alege prima varianta. Dupa sase luni de durere, se intoarce in padure sa se razbune. Vede ursul negru, pune pusca la ochi si trage, omorandu-l. In acelasi timp, simte o bataie pe umar, se intoarce si il vede pe ursul Grizzly. Acesta ii spune:

- Omule, ai doua optiuni, ori ti-o trag, ori te scarman pana la moarte. Asta-i pedeapsa pentru uciderea unui urs. Tipul alege prima optiune si indura cu vitejie. Dupa un an de durere se intoarce din nou in padure, cu gandul de a se razbuna. Vede ursul Grizzly, pune pusca la ochi, trage si il omoara. Din nou, simte o bataie pe umar si se intoarce. In fata sa era ursul polar, care ii zice:

- Ba, eu nu cred ca tu vii in padure doar ca sa vanezi…
mikutzoo

Mesajde nea vasile pe 11 Oct 2010 09:13

micutule, mai am o curiozitate:
tu de ce pui mai multe mesaje unul dupa altul? nu te duce capul sa scrii intr-un mesaj tot ce te doare?
scrii putin, mai stai , te gindesti, suni un prieten, te mai scarpini in virful capului, eventual mai bagi si un conquiztador si la un moment dat se aprinde becu: gata, am gasit ce sa ii mai zic lu' ala :o :idea: : hai repede sa scriu pina nu uit.

alta chestie ce ma distreaza la culme: tot o tragi cu tarlaua, cu stina si bineinteles vezi tu ca sunt de la tara. astia care ii fac pe toti tarani au un coplex destul de serios legat de tema asta.
am un var la tara care de fiecare data cind vine pe la mine vorbeste numai cu bre si matale. mi se pare foarte amuzanta adresarea, iti dai seama imediat de unde este, dar oricum el e un tip foarte simpatic si nu are nici un regret ca locuieste acolo, nu ca altii.
nea vasile

Urmatorul

Inapoi la Discutii in contradictoriu