Vand electronice ieftine fabricate in China

Aveti ceva de vanzare?

Vand electronice ieftine fabricate in China

Mesajde tudor23 pe 07 Iun 2010 21:44

http://www.chinabuye.com/ Electronice fabricate in China, telefoane mobile, laptop-uri, notebook si alte gadget-uri cool.
tudor23

Re: Vand electronice ieftine fabricate in China

Mesajde mikutzoo pe 08 Iun 2010 10:16

tudor23 scrie:http://www.chinabuye.com/ Electronice fabricate in China, telefoane mobile, laptop-uri, notebook si alte gadget-uri cool.

astea pastreaza-le pentru tine...nu faceti greseala sa cumparati prostiile astea comuniste, fiind mai ieftine, mai bine dai un ban in plus si-ti cumperi o scula adevarata...BOICOTATI PRODUSELE CHINEZESTI !
mikutzoo

Mesajde marius pe 09 Iun 2010 22:37

:) :D :lol:
io ma abtin....
marius

Mesajde nea vasile pe 10 Iun 2010 13:31

mikutzoo scrie:astea pastreaza-le pentru tine...nu faceti greseala sa cumparati prostiile astea comuniste, fiind mai ieftine, mai bine dai un ban in plus si-ti cumperi o scula adevarata...BOICOTATI PRODUSELE CHINEZESTI !

mai micutule, da noi avem scule adevarate :D , nu trebuie sa ne cumparam
sa inteleg ca aia 20 cm ai tai erau tot in cm chinezesti?
nea vasile

Mesajde mikutzoo pe 10 Iun 2010 20:06

nea vasile te tii numai de poante, e adevarat ca noi avem 'scule' mai bune decat galbejitii, despre care se stie ca sunt mici la acest capitol . :D , corect ?
mikutzoo

Mesajde mikutzoo pe 10 Iun 2010 20:07

marius scrie::) :D :lol:
io ma abtin....

bine faci ! :D
mikutzoo

Mesajde nea vasile pe 11 Iun 2010 08:16

nu am putut sa ma abtin, era faza prea tare pentru a nu fi comentata :)
oare masinile alea chinezesti or fi bune de ceva? am tot vazut ceva suv cu nume ciudate pe strazi si ma gindesc ca poate sunt mai ieftine
cit despre scule, adica aparate, si alte de genul cam toate sunt facute in china, taiwan si alte tari de genul. nu stiu de ce dar cred ca de multe ori platim in plus doar firma, calitatea e cam aceasi
nea vasile

Mesajde mikutzoo pe 14 Iun 2010 10:03

prostiile chinezesti ,dau cateva exemple, pionezele care risti sa-ti intre in deget cand apesi ( nu mai zic ca pe cutie scrie 50 buc , dar ele sunt vreo 20), si intra cu greu, nu mai sunt ce erau odata, de curand am cumparat o veioza...chinezeasca evident, dupa vreo 2 saptamani s-a bulit, o desfac sa vad ce are , ce dracu sa aibe, niste fire cat firul de par , am luat inapoi veioza ruseasca din gunoi am slefuit-o , si asta o sa mai functioneze zeci de ani, iar cu electronicele, oi fi obisnuit cu ele , tot jafuri sunt , nu cred ca le poti compara cu cele de firma , ma uit si la haine, odata mi-am cumparat un tricou chinezesc, l-am imbracat dimineata , seara dupa o zi de plimbari , deh cu treburi , il scot de pe mine, eu fiind mai atipic pt un chinez, se rupe tot frate, m-am gandit ca o fi fost de unica folosinta. Vreau sa-mi cumpar o tzoala , in Macin oricum nu-mi gasesc, pt ca se aduce numai ce se poarta, parca toata lumea e adolescenta aici, ma duc la Braila prin en-gros-uri , tot asa numai jeguri chinezesti care nu ajung la marimi mai mari .
mikutzoo

Mesajde Ganma pe 08 Sep 2010 23:16

Am comandat mai multe articole de la ei. Transport dureaza ceva timp. Acesta va fi cel puţin 2 săptămâni. Alt than that havent am avut nici o problemă.
Ganma

Mesajde mikutzoo pe 09 Sep 2010 08:05

Ganma scrie:Am comandat mai multe articole de la ei. Transport dureaza ceva timp. Acesta va fi cel puţin 2 săptămâni. Alt than that havent am avut nici o problemă.

you can keep it, my asian man , and carry on on eating dogs and cats...
mikutzoo

Inapoi la Anunturi vanzari