Nu exista viata după moarte – e doar o iluzie spun medicii

Discutii despre orice iti trece prin cap.

Nu exista viata după moarte – e doar o iluzie spun medicii

Mesajde absolutep0wer pe 08 Iun 2010 00:31

Medici din mai multe universităţi si spitale de prestigiu din toata lumea susţin că au identificat cauzele aşa numitelor „experienţe din pragul morţii” şi se declară convinşi că nu este vorba de experienţe metafizice si de dovezi ale unei lumi de dincolo ci, mai degrabă, de o reacţie involuntara a creierului inainte de a-si opri toate functiile.

Studiile efectuate asupra mai multor pacienţi aflaţi in fază terminală au demonstrat prezenţa unei activităţi electrice de amploare la nivelul creierului în momentele premergătoare morţii, acesta fiind şi motivul pentru care cei care îşi revin vorbesc de prezenţa unor lumini puternice, a senzaţiei de părăsire a propriului trup şi de întâlniri cu persoane decedate.
absolutep0wer

Re: Nu exista viata după moarte – e doar o iluzie spun medicii

Mesajde mikutzoo pe 08 Iun 2010 10:13

:D hmmm strici si tu cheful oamenilor...lasa-i sa creda ca nu vor muri niciodata, si asa lumea e din ce in ce mai abatuta...
mikutzoo

Mesajde delia_tm pe 02 Iul 2010 18:45

daca nu exista viata dupa moarte atunci cum se explica dovada atator persoane care au trait experiente de premoarte, persoane care nu se cunosc intre ele, si totusi cu trairi asemanatoare...bineinteles ca exista, sufletul nostru este nemuritor si cuprinde o particica din acea energie divina atotputernica, pe care noi o numim Dumnezeu....Nu exista rai, iad si purgatoriu, dar sufletul este nemuritor.... Delia
delia_tm

Mesajde mikutzoo pe 02 Iul 2010 22:48

da delia ai dreptate...eu intro viata anterioara eram medic...si luam la spaga...ca mai am bani si-n viata asta...
mikutzoo

Mesajde delia_tm pe 03 Iul 2010 17:40

Pai daca ai asa de multi...si ti-au ramas din alte vieti, da-mi si mie cativa, ca eu in alta viata probabil am facut ceva nelegiuiri si m-am nascut in viata asta fara denari....fa si tu o opera de caritate!!!
delia_tm

Mesajde nea vasile pe 14 Iul 2010 09:55

mikutzoo scrie:da delia ai dreptate...eu intro viata anterioara eram medic...si luam la spaga...ca mai am bani si-n viata asta...

eu eram politist, sau vames. acolo sa vezi 'venituri ilicite'
nea vasile

Inapoi la Generalitati