Telefoanele mobile - mai multi microbi decat toaleta

Discutii despre orice iti trece prin cap.

Telefoanele mobile - mai multi microbi decat toaleta

Mesajde absolutep0wer pe 01 Aug 2010 01:33

De 18 ori mai multe bacterii se regăsesc pe un mobil decât pe clanţa de la toaletă, arată un studiu realizat de grupul Which? şi citat de The Telegraph.

Potrivit unui cercetător, care a analizat nivelul bacteriilor de pe mai multe telefoane mobile, aceste aparate ar putea constitui o adevărată ameninţare pentru sănătate.

Rezultatele cercetării au arătat că nivelul microbilor este unul destul de ridicat şi ar putea provoca probleme de sănătate.

Chiar şi în cazul unor utilizatori scrupuloşi, curăţarea aparatelor este destul de dificilă, aşa că cercetătorii recomandă dezinfectarea lor. De asemenea, împrumutarea telefonului în cercul social – pentru a vedea poze, a asculta melodii sau a-şi nota numere de telefon – contribuie la infectarea aparatului.
absolutep0wer

Re: Telefoanele mobile - mai multi microbi decat toaleta

Mesajde mikutzoo pe 01 Aug 2010 14:05

ce prostii poate sa zica cercetatorii lui peste...cum naiba sa fie atatia microbi , mai multi decat o clanta la wc, cand il folosesti doar tu, ca doar nu te-oi sterge la fund cu el...ce naiba robotul lu' hindel .
mikutzoo

Mesajde nea vasile pe 07 Aug 2010 19:45

pai mai dai noroc cu unu cind vorbesti la telefon, apoi iei telefonul cu mina cu care ai dat noroc, mai vorbesti la telefon la wc, mai apuci nustiu ce cind vorbesti la telefon si apoi schimbi telefonul in mina cealata etc etc. cred si eu ca sint o groaza de dihanii de alea pe telefon. mie mi-e scirba de exemplu sa pun urechea pe un telefon de ala cu cartele sau fise de la care vorbesc toti boschetarii
nea vasile

Mesajde mikutzoo pe 08 Aug 2010 08:50

alooo nea vasile , era vorba de tel mobil, deci ala care este al tau si numai al tau, nu-l poti compara cu clanta de la wc , acum ...eu stiu cum o fi la altii dar la mine tel meu este numai al meu si nu pune nimeni mana pe el , asta daca vrea sa ramana in viata ;) , al meu are 2 ani jumate si arata ca nou, il spal cu spirt zilnic exact ca nea nicu :D , asta ca nu cumva microbii sa se plimbe fara viza de la ureche la mana sau cine stie pe unde....
mikutzoo

Mesajde marius pe 08 Aug 2010 09:19

au zis chestia asta si la tv...bine ,asta nu inseamna ca e si adevarat...cuvantul care face impresia aici e ”toaleta”...daca se scria ”clanta de usa de bucatarie” nu facea atata impresie...ia sa-mi spuna careva,cati dintre noi se spala pe maini dupa ce folosesc toaleta?ba din lipsa de timp,ba din ignoranta,neglijenta...motive sa n-o facem gasim mai multe decat avem nevoie...dar mai grav,cati dintre noi nu se spala nici macar pe dinti :o ...?normal ca toate bacteriile alea raman pe saracu' telefon...
marius

Mesajde mikutzoo pe 08 Aug 2010 19:33

cred ca nu-s inteles...e vorba de microbii mei , daca nu ma spal dupa ce ies de la toaleta , nu-i bai este ...a mea, dar asta nu se compara cu o clanta de wc sau bucatarie daca vrei unde intra si iese lume frate , deci nu e vorba doar de un singur om adica tu sau eu...eu asta voiam sa scot in evidenta, ca e doar al meu tel mobil si nu umbla atata lume cu el ca si cu clanta vere, asta era vorba.uite si tu ce scrie in titlu 'telefoanele mobile-mai multi microbi decat toaleta'...is nebuni . pai eu imi fac nevoile pe el? :D
mikutzoo

Mesajde nea vasile pe 09 Aug 2010 08:27

eu am scapat odata telefonul intr-o cana cu vin. cred ca am omorit toti microbii atunci. curios e ca a mai si functionat dupa
nea vasile

Mesajde marius pe 09 Aug 2010 16:52

am scapat si eu unul in wc si am bagat mana dupa el,pana sa trag apa.dup-aia l-am desfacut si l-am uscat cu uscatorul de par...si a mai mers destul...dar niciunul din noi nu l-a depasit pe ala micu' care'l freaca toata ziua cu spirt...iti dai seama ce telefon aseptic are omu'...?cand il doare capu' poa' sa-l bage in gura,drept aspirina...
da de la spirul ala nu s-au sters insemnele de pe tastatura?ai grija ca ramane mirosul in el si cand il duci aproape de nas sa nu care cumva sa te ameteasca...apropos,esti lipovean?ca am auzit ca ei le trag tare cu spirtu'...
marius

Mesajde mikutzoo pe 11 Aug 2010 12:03

ha..............................ha
mikutzoo

Mesajde rosmile21 pe 21 Sep 2011 22:57

Marius, telefonul tau are si microbii din toaleta asa ca e complet. Pnetru tine stirea "Telefoanele mobile - mai multi microbi decat toaleta" nu mai e valabila :)
rosmile21

Urmatorul

Inapoi la Generalitati