marius scrie:sper sa nu se supere ”nico”,continui topicul ei cu alta ”cautare de persoane”:
se cheama Ivanciu Livia,in jur de 26 ani,are un frate -Marian si o sora mai mica Georgiana.stiu ca e plecata prin Italia,dar nu sunt sigur...![]()
orice informatie,vreun nr de tel,vreo adresa e-mail,id de mess...,orice mi-ar fi de mare folos.trebuie sa iau legatura cu ea neaparat.
multumesc in avans....
delia_tm scrie:marius scrie:sper sa nu se supere ”nico”,continui topicul ei cu alta ”cautare de persoane”:
se cheama Ivanciu Livia,in jur de 26 ani,are un frate -Marian si o sora mai mica Georgiana.stiu ca e plecata prin Italia,dar nu sunt sigur...![]()
orice informatie,vreun nr de tel,vreo adresa e-mail,id de mess...,orice mi-ar fi de mare folos.trebuie sa iau legatura cu ea neaparat.
multumesc in avans....
buna Marius, Livia a fost colega si prietena cu mine la liceu, si, din surse sigure, stiu ca a fost la Galati pe motiv de studiu, dupa care , impreuna cu sora ei,Gilli,a plecat in Italia la mama ei, undeva in nord. Daca te intereseaza, iti pot da id-ul ei de mess...(scrie-mi pe mail-ul meu: lunateodora@hotmail.com)
marius scrie:cred ca nici prin cap nu-ti trece cine sunt...tare-as fi curios sa stiu...daca vrei da-mi un PM...
nea vasile scrie:citeste repede in bila de cristal sa vezi cine e , delio
Utilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 1 vizitator