Caut o fosta colega...

Comunitatea macinenilor din Italia.

pentru marius

Mesajde regepsinan pe 23 Mai 2010 16:19

propunerea ta e grozava .in alta ordine de ideii te gasesti cu nicu faiton sau inginerul viorel maxim este in zona ta si petrica boter ,tot in calabria este si traian mita are un opel zafira argintiu.te salut marius poate aranjam sa ne intilnim la jumatatea drumului.pacat ca nu sunt mai apropiati macinenii intre ei la ,torino sunt o comunitate.toate cele bune si poate ne vedem in vara asta.
regepsinan

Re: Caut o fosta colega...

Mesajde delia_tm pe 21 Iul 2010 19:15

marius scrie:sper sa nu se supere ”nico”,continui topicul ei cu alta ”cautare de persoane”:
se cheama Ivanciu Livia,in jur de 26 ani,are un frate -Marian si o sora mai mica Georgiana.stiu ca e plecata prin Italia,dar nu sunt sigur... :?
orice informatie,vreun nr de tel,vreo adresa e-mail,id de mess...,orice mi-ar fi de mare folos.trebuie sa iau legatura cu ea neaparat.
multumesc in avans....

buna Marius, Livia a fost colega si prietena cu mine la liceu, si, din surse sigure, stiu ca a fost la Galati pe motiv de studiu, dupa care , impreuna cu sora ei,Gilli,a plecat in Italia la mama ei, undeva in nord. Daca te intereseaza, iti pot da id-ul ei de mess...(scrie-mi pe mail-ul meu: lunateodora@hotmail.com)
delia_tm

Mesajde marius pe 22 Iul 2010 21:42

delia_tm scrie:
marius scrie:sper sa nu se supere ”nico”,continui topicul ei cu alta ”cautare de persoane”:
se cheama Ivanciu Livia,in jur de 26 ani,are un frate -Marian si o sora mai mica Georgiana.stiu ca e plecata prin Italia,dar nu sunt sigur... :?
orice informatie,vreun nr de tel,vreo adresa e-mail,id de mess...,orice mi-ar fi de mare folos.trebuie sa iau legatura cu ea neaparat.
multumesc in avans....

buna Marius, Livia a fost colega si prietena cu mine la liceu, si, din surse sigure, stiu ca a fost la Galati pe motiv de studiu, dupa care , impreuna cu sora ei,Gilli,a plecat in Italia la mama ei, undeva in nord. Daca te intereseaza, iti pot da id-ul ei de mess...(scrie-mi pe mail-ul meu: lunateodora@hotmail.com)

merci frumos,am reusit sa dau de ea...de fapt afost de-ajuns un ”search” pe google si am gasit-o...daca ai fost colega cu ea inseamna ca ne cunoastem,in general ii cunosc pe fostii ei colegi...
marius

Mesajde delia_tm pe 03 Aug 2010 18:33

Buna Marius, daca esti cine cred eu, atunci mi-ar face placere sa te revad. baci.
delia_tm

Mesajde marius pe 03 Aug 2010 21:14

cred ca nici prin cap nu-ti trece cine sunt...tare-as fi curios sa stiu...daca vrei da-mi un PM... ;)
marius

Mesajde mikutzoo pe 04 Aug 2010 09:36

e chiar marius urzica,,,,cel fara frica :D
mikutzoo

Mesajde delia_tm pe 04 Aug 2010 14:34

marius scrie:cred ca nici prin cap nu-ti trece cine sunt...tare-as fi curios sa stiu...daca vrei da-mi un PM... ;)

da...probabil ca ma insel, am avut ptr o clipa senzatia ca te cunosc....dar cred ca ai dreptate tu, nici prin cap nu-mi trece cine esti...pa!
delia_tm

Mesajde nea vasile pe 04 Aug 2010 14:48

citeste repede in bila de cristal sa vezi cine e , delio
nea vasile

Mesajde delia_tm pe 04 Aug 2010 18:37

nea vasile scrie:citeste repede in bila de cristal sa vezi cine e , delio

"nea vasile" sa stiti ca nu-mi plac replicile d-voastra "glumete" si chiar nu tolerez astfel de ironii la adresa pasiunii mele cu cristaloterapia, sau asa cum intr-un mod foarte grosolan ati numit cristalele :"pietroaie". Am incercat sa nu va raspund din simplul fapt ca nu-mi plac discutiile polemice, si mai ales nu as dori sa adopt acelasi limbaj "sofisticat " cu care, din cate am observat sunteti dumneavoastra obisnuit. Daca nu stiti despre ce este vorba, v-as ruga frumos sa va abtineti de la anumite "glume" si replici la adresa mea, ok? multumesc.
ps.: bile de cristal are alticeneva si nu are nici o legatura cu TERAPIA prin cristale si pietre pretioase.
delia_tm

Mesajde mikutzoo pe 04 Aug 2010 20:51

eu am vazut pe cineva cu bile din astea in penis, oare tot terapie era ? :D
mikutzoo

AnteriorUrmatorul

Inapoi la Italia