Anton Tudorel directorul batausi

Discutii si amintiri din anii de liceu.

Re: Anton Tudorel directorul batausi

Mesajde Iulia pe 23 Apr 2010 16:09

Angel3> scrie:ce bal ma????treziti-vaaaaa....noi am ajuns puscariasi cu poarta inchisa...cu fel si fel de prelungiri sudate...vai de mama noastra...d apai sa mai visam baluri???ce baluri ma?:)))))))))))0

Asa este, si pana sa ne faca magazinu in incinta liceului, trebuia sa ne inghesuim ca sarmalele la poarta si sa tipam dupa Tanti Vio. Sau cand voriam si noi sa mai chiulim, ori saream gardu ca nebunii sau ne milogeam de Nea Valeriu [eu am dat mita:>]. Puscarie frate nu liceu, parca zici ca am facut vreo crima, asa ne tine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Iulia

Re: Anton Tudorel directorul batausi

Mesajde Quark pe 28 Apr 2010 17:45

Recent am intrat prin liceu sa-mi rezolv ceva. Nu pot totusi sa-i contest talentul de administrator dl. Anton. Cred ca niciodata n-a aratat atat de bine liceul, gradinita 4 si anexele. S-a mai insuflat si o oarecare ordine printre unii oameni invatati cu o stare de lancezeala eterna. Probabil mai sunt destule de facut, dar va pot zice un lucru: alti profi au fost directori ani si ani de zile si NU au facut nimic. Chestiunea cu accesul/iesirea interzis(a) este discutabila , si prefer sa nu comentez. Sunt avantaje si dezavantaje. Nu cred ca actualilor elevi le-ar fi placut sa vina tiganii (sau alti dubiosi care se aciuau) in clase sau in curte sa faca drifturi cu rablele lor. Aflati ca acum vreo 10 ani accesul lor era liber, iar sentimentul se siguranta era unul absolut relativ. Personal mi-ar place sa amenajeze un bufet in care sa se GATEASCA civilizat, preturile sa fie minime, a.i. sa nu mai fii tentat sa arunci banii pe o porcarie de corn/chips/cola.... Intelegeti si voi odata ca junk-foodul nu va ajuta cu absolut nimic, ci doar pe tanti aia sa-si sporeasca vanzarile.
Despre omul Anton, sunt totusi putine de spus. Aici se trece deja la reversul medaliei.
Quark

Anterior

Inapoi la Liceul "Gh. M. Murgoci"