de paoola pe 07 Noi 2008 18:27
Sincer in muzica romaneasca actuala...nu stiu ce ar mai fi de ascultat ... Andra are voce, dar nu a mai scos nicio melodie..asa, mai k-lumea.Parca toate melodiile ei seamana intre ele. Inafara de piesa lui Smiley, in vara asta, nu stiu ce am ascultat din repertoriul romanesc. a! si piesa celor de la chicanos- maleya. Mi se pare ca toti au melodii de duzina... "ay papy, misca-te asa, hooky song,etc". Nici cei de la 3 sud-est nu au mai scos nimic... Si pe toate posturile de muzica romaneasca asculti muzica straina in proportie de 60-70%. si pe buna dreptate! m-am bucurat foarte mult sa aud zilele trecuta ca ina care canta piesa "hot" este romanca. N-as fi crezut. Majoritatea canta in engleza, spaniolo, portugheza...sau un amestec de de toate " ay, papy love me mucho" ...chiar nu se mai poate compune nimic frumos in romaneste? Si eu, acum catva timp, faceam parte din acea parte a populatie care asculta manele . De doi ani incoace se pare ca numai Guta canta.."nu-i caruta ca mertanul"..sau..ce mai canta el. Nici manelele nu mai sunt ce au fost odata... Cand toata lumea fredona melodiile pe coridoarele scolii...