Muzica

Pasionatii de muzica discuta aici.

Muzica

Mesajde Gabry pe 03 Oct 2008 11:14

Ce muzica va place,ce genuri de muzica ascultati?Eu vara asta am reusit sa descarc niste melodii romanesti dar sincer sa spun mi-au placut foarte putine.Imi plac mai mult melodiile romanesti vechi care imi aduc aminte de momente frumoase din viata de adolescent.Formatia mea preferata e Voltaj iar ultima melodie "Crede" imi place la nebunie.Voi aveti vreo formatie sau cantareti preferati?Poate facem schimb de muzica avand in vedere ca membrii forumului provin din diverse parti ale lumii.
As long as you can be disappointed as long you are still young.
Gabry

Re: Muzica

Mesajde georgecantea pe 03 Oct 2008 22:44

Cargo
Voltaj
si una, alta]
voi restu?
georgecantea

Mesajde xTaZ pe 13 Oct 2008 19:21

acum hip`hop si rap...insa tzin minte ca,cand eram mic ascultam diferite formatii...cum ar fi 3 Sud Est , Animal X , Candy , Body&Soul , Voltaj...de ce sa nu recunosc...cu aceste formatii am crescut ;) ...insa de cand au aparut manelele...60% din populatzia Romaniei asculta acest...nush cum sa ii zic ca gen muzical nu este ;)
xTaZ

Mesajde Quark pe 16 Oct 2008 18:26

Coldplay si noul album "Viva la vida"....am incercat sa merg la un concert de-al lor la Zurich, dar ramasesera biletele scumpe...250 de euro inca nu sunt dispus sa dau :D. Imi place iarasi enorm Deftones , vor scoate un nou album dupa "Saturday night wrist"...
Bineinteles ascult si multe alte trupe, de la electronic pana la heavy sau nu metal. Romani: Vitza, Vama, Andries, Alexandra Ungureanu.
Quark

Mesajde paoola pe 07 Noi 2008 18:27

Sincer in muzica romaneasca actuala...nu stiu ce ar mai fi de ascultat ... Andra are voce, dar nu a mai scos nicio melodie..asa, mai k-lumea.Parca toate melodiile ei seamana intre ele. Inafara de piesa lui Smiley, in vara asta, nu stiu ce am ascultat din repertoriul romanesc. a! si piesa celor de la chicanos- maleya. Mi se pare ca toti au melodii de duzina... "ay papy, misca-te asa, hooky song,etc". Nici cei de la 3 sud-est nu au mai scos nimic... Si pe toate posturile de muzica romaneasca asculti muzica straina in proportie de 60-70%. si pe buna dreptate! m-am bucurat foarte mult sa aud zilele trecuta ca ina care canta piesa "hot" este romanca. N-as fi crezut. Majoritatea canta in engleza, spaniolo, portugheza...sau un amestec de de toate " ay, papy love me mucho" ...chiar nu se mai poate compune nimic frumos in romaneste? Si eu, acum catva timp, faceam parte din acea parte a populatie care asculta manele . De doi ani incoace se pare ca numai Guta canta.."nu-i caruta ca mertanul"..sau..ce mai canta el. Nici manelele nu mai sunt ce au fost odata... Cand toata lumea fredona melodiile pe coridoarele scolii...
paoola

Inapoi la Muzica