ALEGERI UNINOMINALE

Cine ne conduce si incotro.

Re: ALEGERI UNINOMINALE

Mesajde georgecantea pe 04 Dec 2008 23:30

tu chiar nu stii sau nu vrei sa stii
lumea este scarbita de tot ce inseamna politic
uita-te la nr de voturi din totalul celor cu drept de vot, uita-te la nr de voturi valide din totalul celor exprimate.
Deci?!
georgecantea

Mesajde marian pe 05 Dec 2008 00:29

Știu că e scârbită și eu sunt, deaceea nu am venit la vot... dar totuși trebuie să știe și cei plecați din Măcin cum merge campania.... electorală :D
marian
Site Admin

Mesajde kili pe 05 Dec 2008 00:47

Chiar nu vrem sa facem nimic in tara asta? Politica se discuta o data la 4 ani? Valeu in ce tara traim
kili

Mesajde Maryline pe 05 Dec 2008 00:54

Cand au fost alegerile, cei de la realitatea tv prezentau anumite statistici realizate de Insomar din care reiesea faptul ca marea majoritate a votantilor erau persoane peste 50 ani si cu 10 clase. Si cica viitorul tarii il fac tinerii :lol: Cei cu studii superioare au reprezentat doar 17%. Nu mai are rost sa spunem nimic despre politica (pt mine e prima data cand vorbesc asa de serios despre ea :D ) pt ca e plina de...caltabos, palinca si mai stiu eu ce ;) N-aaaaaai cu cine dom'le!
Maryline

Mesajde marian pe 05 Dec 2008 00:56

Să ridice mâna sus cine a venit la Măcin pentru a vota! :|
marian
Site Admin

Mesajde Maryline pe 05 Dec 2008 00:59

Eu am fost aks ca sa ma odihnesc...dar am ajuns si la vot, desi nici prin cap nu-mi trecuse sa votez :lol:
Maryline

Mesajde marian pe 05 Dec 2008 01:08

Cică transport gratuit cu trenul pentru votare :) Dar de la Brăila până la Măcin cine plătește? Au stat unii și câte 4-5 ore la bilete. Nu-mi imaginez cât de aglomerat a fost în tren. Pentru ce? Se merită? Cred că va fi cea mai profitabilă zi a CFR-ului, când își va lua banii de la Stat. Poate cineva era pus bine acolo pentru această manevră, niște bani publici, ajung în conturile CFR... că și așa e sărac și vai de infrastructura lui... :cry:
marian
Site Admin

Mesajde paoola pe 13 Dec 2008 19:48

am fost la vot si am mai trimis inca unul la senat ca sa i se umple buzunarele de bani. dar ca un roman credul ce sunt, mai sper totusi ca din cand in cand sa isi arunce privirea inapoi, spre noi, astia care l-am votat. si sper, imi doresc sa vad orasul asta dezvoltat candva.

si am fost si eu la vreo doua spectacole electorale pe faleza. Cu ocazia asta a venit si Traistariu si pot spune ca a fost un spectacol dragut... in orasul Macin. dar au fost cele mai frumoase focuri de artificii. Cred ca s-au cheltuit o gramada de bani.

aa..... cand am fost la vot, la liceu (acolo votez eu) se certau aprins mai multe persoane de etnie roma. Ca trebuiau sa primeasca bani dupa ce voteaza cu PNG-ul. unora li-a s-au dat bani (30, 50 RON). si bineinteles ca cei care nu au primit bani si au votat, s-au "rasculat".. Jalnic..patetetic. De fapt..cine ar putea sa voteze cu PNG-ul decat ..etnia roma?... :lol:
paoola

Mesajde georgecantea pe 15 Dec 2008 22:43

E greu sa faci politica cu adevarat in interesul cetateanului intr-un astfel de oras ca Macinul (sarac, o sumedenie de etnii, izolat geografic, s.a.)
Intr-un fel "trebuiesc intelesi" si alesii locali, nu au stiut "saracii" cum sa convinga electoratul sa ii voteze.
Realmente lumea sa scarbit de pomeni electorale si vrajeli, dar nu si la Macin, unde se pare lumea este atat de saraca incat nu mai conteaza cu cine ci care da mai mult.
Sincer lumea este cu adevarat foarte slab informata sau deloc iar "smecherii" politici au profotat deplin.
Asta e!
Si mai stiti ceva ne meritam soarta, credeti-ma deplin!
Am fost la vot am votat si vad acum la final ca s-au aliat pai cum naiba eu votez cu "binele" iar el s-a aliat cu raul.
Ce sa mai intelg?!
Totul, e clar data viitoare nu voi mai vota.
Ne meritam tara in care traim, cu totii.
georgecantea

Anterior

Inapoi la Politica si Administratie