Traian Basescu presedinte?

Cine ne conduce si incotro.

Traian Basescu presedinte?

Mesajde kili pe 17 Mar 2009 04:41

Traian Basescu va mai castiga un mandat la sefia Romaniei?
kili

Re: Traian Basescu presedinte?

Mesajde marian pe 17 Mar 2009 04:48

Mie îmi place de el... și nici nu prea are concurență, părerea mea... :) Păcat că este ținut din scrut de restul și nu poate să se desfășoare... vezi Operațiunea 322!
marian
Site Admin

Mesajde georgecantea pe 21 Mar 2009 00:41

Pai si ce facem sa-l votam ca ne place de el?
ca e frumos mama?
ca e simpatic?
ca face misto de toata lumea?
Hai sa fim seriosi!
Oare mai merita? sa il votam pentru circul facut in acesti ani sau pentru faptul ca la justitie stam inca naspa
sau pentru faptul ca in Romania economia merge ca pe roate, autostrazile se construiesc vazand cu ochii s.m.a.
Ca din 90 incoace vom avea de ales intre dracu si tasu.
si nu uitati cu adevarat votul tau chiar conteaza mai ales cand apar din ce in ce mai multe voturi anulate si buletine de vot pline de mesaje anti presedentie anti politca.
Oricum votul tau conteaza.
georgecantea

Mesajde chrisrotlmacin pe 21 Apr 2009 02:17

Fratilor , nu ne-a facut POD !!!! Jos cu el , poate altul il face :D

Imagine
chrisrotlmacin

Mesajde danjalea pe 13 Aug 2009 15:57

Azi 13.08.2009, presedintele vine la Tulcea. Am inteles de la radio, ca intre problemele vizate se afla si executia podului peste Dunare. Poate vom avea si vesti bune!?
danjalea

Mesajde mikutzoo pe 14 Aug 2009 10:44

sa-l chemam pe apollodor din damasc sa faca podul sau .. o gimnasta...sau anghel saligny...altii n-au sa-l faca...
mikutzoo

Mesajde marian pe 21 Aug 2009 09:48

asta cu o gimnastă e tare :lol:
marian
Site Admin

Mesajde razwin pe 03 Oct 2009 21:05

kili scrie:Traian Basescu va mai castiga un mandat la sefia Romaniei?

dupa faza cu demisia in grup a ministrilor nu cred ca mai are sanse. i-au dat sah mat. acum tot ce mai sper e sa nu ramina videanu la sanatate...ca celalat ministru dorea sa inchida majoritatea spitalelor mici din tara
razwin

Mesajde georgecantea pe 05 Oct 2009 12:33

Cred ca inchiderea (doamne fereste) a S.O.M. nu ar face altceva decat sa decimeze numarul populatiei macinene si aici ma refer la tineri care ar alege alte destinatii.
Sa speram ca nu se va ajunge aici, desi acum cativa ani s-a inchis fostul spital T.B.C. de la Macin (era pe strada Victoriei, nr 16).
Noi macinenii ne gandim la dezvoltarea spitalului si nici decum la inchiderea lui.
georgecantea

Mesajde marius pe 05 Oct 2009 15:49

daca tot a plecat discutia spre spital...si eu sunt de acord cu tine;nu vrem sa se inchida SOM-u',cine vrea?cre'ca nimeni pt ca asta ar insemna ca toti ce au o cat de mica problema sa bata drumurile la BR,GL sau TL deci bani si timp...macineanu' de rand nu prea dispune de astea,mai ales de prima...si e trist(atat situatia spitalului cat si a macineanului....).dar ce e de facut?multi din ce-i ce doresc binele spitalului sunt prea mici ca sa poata schimba ceva si daca Basescu nu va mai fi presedinte nu cred ca va afecta spitalu' in vreun fel...la noi este vorba de sforile care se trag...intotdeauna in spitalu' ala s-a furat(cel putin la bucatarie....ca am avut o vecina care lucra acolo...),s-a asteptat shpaga(ca peste tot dealtfel)si s-a stat la cozi interminabile.tin minte acu' cativa ani am vrut sa-mi scot un ciot de masea si m-am dus...va spun drept ca mi s-a facut lehamite de ce-am vazut si dupa vreo 3 ore de asteptare m-am lipsit...a 2-a zi la BR in 15 min s-a rezolvat.intre timp s-o mai fi schimbat ceva,nu spun ca inca e la fel,dar cred ca trebuie intai de toate selectat cu f mare atentie personalu',angajate cadre noi si tinere(nu ca as avea ceva cu cei mai in varsta...)si dup-aia...mai vedem.dar ar fi pacat,face parte din orasu' nostru,bun,rau,asa cum il vede unu' si altu'...
marius

Urmatorul

Inapoi la Politica si Administratie