de marius pe 05 Oct 2009 15:49
daca tot a plecat discutia spre spital...si eu sunt de acord cu tine;nu vrem sa se inchida SOM-u',cine vrea?cre'ca nimeni pt ca asta ar insemna ca toti ce au o cat de mica problema sa bata drumurile la BR,GL sau TL deci bani si timp...macineanu' de rand nu prea dispune de astea,mai ales de prima...si e trist(atat situatia spitalului cat si a macineanului....).dar ce e de facut?multi din ce-i ce doresc binele spitalului sunt prea mici ca sa poata schimba ceva si daca Basescu nu va mai fi presedinte nu cred ca va afecta spitalu' in vreun fel...la noi este vorba de sforile care se trag...intotdeauna in spitalu' ala s-a furat(cel putin la bucatarie....ca am avut o vecina care lucra acolo...),s-a asteptat shpaga(ca peste tot dealtfel)si s-a stat la cozi interminabile.tin minte acu' cativa ani am vrut sa-mi scot un ciot de masea si m-am dus...va spun drept ca mi s-a facut lehamite de ce-am vazut si dupa vreo 3 ore de asteptare m-am lipsit...a 2-a zi la BR in 15 min s-a rezolvat.intre timp s-o mai fi schimbat ceva,nu spun ca inca e la fel,dar cred ca trebuie intai de toate selectat cu f mare atentie personalu',angajate cadre noi si tinere(nu ca as avea ceva cu cei mai in varsta...)si dup-aia...mai vedem.dar ar fi pacat,face parte din orasu' nostru,bun,rau,asa cum il vede unu' si altu'...