Utile

Discutii diverse despre orasul Macin.

Re: Utile

Mesajde mikutzoo pe 03 Mai 2009 15:07

acest site trebuie promovat in oras ,nu stiu daca a auzit multa lume de el ,ar trebui sa se faca o rubrica de mica publicitate ,chestie care lipseste in oras. De exemplu : tanti aglaia vinde cutare , inchiriez nu stiu ce, s.a.
mikutzoo

Mesajde mikutzoo pe 03 Mai 2009 15:14

vand apt 2 cam in braila ,sau shimb cu casa in macin. Scrieti pe forum la rubrica utile.
mikutzoo

Mesajde cristig pe 03 Mai 2009 15:37

salut
Caut si eu sobar saun cosar dar bun , ca am o soba care cam scoate fum. nu stiu daca este de la vreme ( ca asa cald nu este)
Am soba din aceea cu cazan in ea si pompa de recirculare.
Astept un raspuns pe cgutoi@gmail.com
Multumesc anticipat
cristig

Mesajde marian pe 03 Mai 2009 22:57

mikutzoo scrie:acest site trebuie promovat in oras ,nu stiu daca a auzit multa lume de el ,ar trebui sa se faca o rubrica de mica publicitate ,chestie care lipseste in oras. De exemplu : tanti aglaia vinde cutare , inchiriez nu stiu ce, s.a.

Există o rubrică de "mica publicitate", secțiunea Bazar (bazar-f53/), acolo se pot publica astfel de anunțuri!
marian
Site Admin

Mesajde mikutzoo pe 04 Mai 2009 20:05

marian scrie:
mikutzoo scrie:acest site trebuie promovat in oras ,nu stiu daca a auzit multa lume de el ,ar trebui sa se faca o rubrica de mica publicitate ,chestie care lipseste in oras. De exemplu : tanti aglaia vinde cutare , inchiriez nu stiu ce, s.a.

Există o rubrică de "mica publicitate", secțiunea Bazar (bazar-f53/), acolo se pot publica astfel de anunțuri!

imi cer scuze ,am vazut mai tarziu acea rubrica
mikutzoo

Mesajde danjalea pe 20 Mai 2009 08:19

E o idee buna. Am sa-l rog pe Marian.
danjalea

Mesajde razwin pe 19 Iun 2009 14:30

stiti cumva daca este ceva transport pe ruta macin -galati si retur? ma refer la ceva de facut naveta zilnic- microbuz, autobuz, etc
si ceva preturi la bilet zilnic si abonament?
razwin

Mesajde lucica dobrila pe 24 Iun 2009 21:26

Nu stiu daca e rubrica corespunzatoare dar eu am o rugaminte in caz ca e cineva de pe acest forum in aceeasi situatie ca mine si stie mai multe detalii despre aceasta tema m-ar interesa sa le stiu . Anul trecut prin luna septembrie PRIMARIA orasului macin a licitat niste terenuri in cartierul Dallas si celor care au cumparat aceste terenuri li s-a spus ca in termen de maxim un an de la data licitatiei se vor face si actele de proprietate.Mai sint citeva luni si expira acest termen si cel putin in cazul meu nu am primit nici un raspuns .Ma aresez acestui forum cu speranta ca cineva care il viziteaza cunoaste mai multe detalii sau cunoaste pe cineva in aceeasi situatie ar putea sa imi raspunda la acest mesaj.
lucica dobrila

Mesajde NEVGIAN pe 01 Iul 2009 20:57

Va rog sa-mi spuneti daca in oras mai exista IRTA.Ma intereseaza deoarece tatal meu a lucrat acolo si imi trebuie cateva adeverinte pentru pensia mamei mele.
Va multumesc mult.
Imagine
NEVGIAN

Mesajde Gabry pe 02 Iul 2009 16:36

Vroiam sa va intreb daca stie cineva orarul de la bac din Braila spre Macin avand in vedere voi ajunge acolo pe la 4 dimineata.Sunt si curse speciale sau nu?si cam cat ar costa?Daca cineva poate sa-mi raspunda urgent ca maine plec spre Romania.Multumesc frumos.
As long as you can be disappointed as long you are still young.
Gabry

AnteriorUrmatorul

Inapoi la Diverse