de cyco pe 04 Feb 2010 14:32
Asa este, salbaticia este un atuu, dar nu suficient. In salbaticie te plimbi putin, faci un gratar, si cam atat. Stai o zi, poate doua, dar mai mult ce poti face? Cei care vor liniste deplina, merg in Delta. Consider ca daca vrem sa atragem turisti in zona, pe langa natura, ar trebui sa le oferim si altceva, unde acestia sa-si petreaca timpul liber; nu stiu ce anume, o partie, de exemplu, unde sa te poti da cu sania, ligheanul, cu rolele, cu orice ... ma rog, ceva,sa faci miscare chiar si iarna. Eu sunt din Tulcea, dar sunt o impatimita a iesirilor in aer liber, si constat cu parere de rau, ca in afara de merge la un pescuit sau de a vizita manastirile, practic, nu ai ce face. De exemplu, apropo de ce ziceam mai devreme, daca vrei sa-ti scoti copilul undeva iarna, sa-l dai cu sania, cel putin in Tulcea nu ai unde. De ce trebuie ca toata lumea sa viseze la o iesire la Brasov, sau mai stiu eu pe unde, cand am putea sa ne bucuram ne natura aici? Intradevar, trebiuie facuta si mai multa publicitate, dar dupa ce sunt puse la punct anumite lucruri si, insist pe aspectul satelor, pentru ca,,, daca pe mine ma deranzeaza, si-mi lasa un gust amar, ce-or zice turistii ( la care speram cu totii))? sincer, ne facem de rusine. Si mai este o mare problema, care pe mine ma deranjeaza foarte mult, si cred ca trebuie luata neaparat o masura, problema gunoiului, pe langa faptul ca oamenii sunt cum sunt, nici autoritatile, sau cei in drept nu par a fi interesati de aceasta problema. In orice zona ai merge, este imposibil sa nu dai peste gunoiul altuia, iar amenajarea unor spatii unde omul sa stie ca-si poate arunca gunoiul lipsesc cu desavarsire. Cred ca daca macar in zonele mai frecventate de oameni s-ar monta niste tomberoane, iar pentru ceilalti niste amenzi drastice, s-ar rezolva problema( macar partial). Cu spatiile de campare sunt de acord, dar sa fie amenajate cum ar trebui. Va doresc o zi buna, si cu spor!