Salut

Comunitatea macinenilor din Constanta.

Salut

Mesajde lazarmihail pe 11 Aug 2008 09:14

Numele meu este Lazar Sinevici Mihail. Stau in Constanta de 1 an si jumatate. Am stat in Bucuresti 6 luni de zile inainte de a veni in Constanta si pot sa zic ca nu regret faptul ca am plecat de acolo. Aici este viata mai linistita iar programul de lucru imi ofera mai multe ore libere dupa. Salut pe aceasta cale intentia celor care au avut ideea de a naste acest forum ... si la mai mare.
lazarmihail

Re: Salut

Mesajde alphonse pe 27 Oct 2008 15:07

Salut! Eu sunt Vasile Petcu,sunt putin mai vechi aici, in Constanta...cam de 2 ani si 6luni. Lucrez ca manager IT la o firma ,dealer Vodafone! Nu regret ca am plecat din Macin.Mai vin din cand in cand de sarbatori. Salut ideile si eforturile de a se face ceva in acest oras, dar dupa cum au mai zis-o si altii...nu e de ajuns o idee,trebuie si niste teancuri de bacnote,cu care sa se faca treaba adevarata!Am auzit ca s-a infrumusetat parcul...incredibil..cel plin de buruieni si pamant rascolit de porci. Uite ca asta s-a putut. Cumva in preajma alegerilor?
Ca de atunci s-au impanzit fiecare cartier sarac al fiecarui oras cu terenuri de joaca pentru copii. Pacat ca nu se voteaza mai des...am ajunge undeva:)
Daca stii sa te descurci...nu e chiar asa greu si aici in Constanta, m-am adaptat!
alphonse

Re: Salut

Mesajde leutzu pe 15 Mai 2009 15:34

salut, numele meu este Cernateanu Leonard si locuiesc acum in Mangalia. Sunt inginer la DMHI (Daewoo bla bla Heavy Industries :P)
btw, ma bucur tare mult sa vad un forum cu useri cat de cat activi, in care subiectul principal de discutie il reprezinta oraselul nostru drag. Marturisesc ca ma intorc acasa de fiecare data cu placere si emotie ( poate si pentru faptul ca vin extrem de rar) .... da... keep in touch ...
leutzu

Inapoi la Constanta