Acces la internet in Macin

De la mess la probleme serioase.

Re: Acces la internet in Macin

Mesajde mikutzoo pe 22 Sep 2009 20:04

am eu internet de la clicknet si nu va sfatuiesc sa va abonati la ei. In primul rand e foarte scump peste 100 RON si cum se intampla toate in Macin te lasa mai mereu, de vreo 2-3 ori pe zi cade netul asa ca mai bine...
mikutzoo

Mesajde mikutzoo pe 23 Sep 2009 11:53

am si eu o intrebare pt baietii care se pricep la calculatoare...Este adevarat ca poate cadea netu' din cauza calculatorului sau a virusilor....ma rog care sunt cauzele de cade netu' frate ca sunt curios...m-am saturat de vrajelile astora de la clicknet...
mikutzoo

Mesajde al3csu pe 23 Sep 2009 12:57

eu folosesc click net si la servici si acasa si nu am avut probleme, imi mai pica de max 2 ori pe luna dar isi revine in cateva minute.
nu stiu de ce platesti tu peste 100 ron, eu acasa am tel fix + click net + dolce si factura vine intre 75 - 76 ron pe luna
al3csu

Mesajde mikutzoo pe 23 Sep 2009 22:51

eu am pus o intrebare...ma rog, poate nu stii raspunsul, ...platesc net+tel+tv in jur de 150-160 ron pe luna fiindca m-au pacalit cu pc de-a moaca chipurile...intelegi ? Iar serviciul e de rahat ,cade netul aproape zilnic, bine isi revine imediat nimic de spus..da' parca merge in suturi, iar daca vreau sa downloadez un film de exemplu mai bine ma las pagubas, tel il platesc degeaba pt ca nu-l folosesc, cand suna sunt sigur ca e o greseala, iar antena tv ..ei bine daca e un nor mai mare ,s-a dus dracu' semnalu' acum stau si ma intreb oare a meritat 'PC-ul' de-a moaca ? Iar daca intreb si eu ca omu' pe tipul de la clicknet de ce cade mereu netu' ,ma ia la misto, 'poate din cauza virusilor sau a PC-ului'...sau...ma rog, mama e de vina ca m-a nascut in Romania. Unde toti prestatorii de servicii te iau peste picior, culmea, cu toate ca exista concurenta, oare nu e bine sa pui mana pe sabie ,eu zic ca altfel s-ar comporta. nu?
mikutzoo

Mesajde 1stupid pe 05 Oct 2009 10:12

Din cauza virusilor iti poate pica netul (de fapt nu pica dar nu mai poti acesa nici o pagina )dar in cazul tau este de vina reteaua romtelecom care este foarte proasta la noi in oras, nu esti singurul abonat romtelecom care se confrunta cu problema asta.
Reteaua (cablul) care ajunge la tine acasa este foarte veche cu multe legaturi de proasta calitate si din aceasta cauza sunt pierderi pe drum.
Rezolvarea ar fi 1 singura si depinde exclusiv de angajatii romtelecom:inlocuirea retelei.
In alta ordine de idei stiu din sursa sigura ca centrala din Macin este la capacitate maxima practic ea nu mai acepta alte conexiuni, dar totusi conexiuni se fac in continuare deci pe viitor vor fi mari probleme daca nu se aduce o noua centrala pe langa cea veche si daca nu se foloseste o noua pereche de fibra pe langa cea existenta.
Despre DOLCE
Romtelecomul foloseste satelitul HELAS care are semnal f slab la noi in tara deci antena trebuie orientata si reglata(LNB reglat) perfect.Daca o antena este reglata si fixana bine poate sa fie furtuna, tu tot trebuie sa poti viziona toate programele.Semnalul poate disparea numai atunci cand ploua torential (perdea de apa) si atunci nu poti viziona nici 1 program.
Sper ca mj am facut inteles.
Bafta
1stupid

Mesajde mikutzoo pe 05 Oct 2009 19:11

multumesc pt informatii . Ce spui tu, a recunoscut si baiatul de la romtelecom care a venit si mi-a inlocuit modemul care se pare ca a fost defect , ca acum la peste o saptamana merge netul foarte bine, fara intreruperi.
mikutzoo

Mesajde 1stupid pe 18 Noi 2009 12:30

essox scrie:cum merge netul la GDV systems????
stiti cumva cum au reteaua facuta si ce provider*(tot radio in 5 giga ca si idefixu cu UPC sau ceva mai bazat)????

5 giga ce?
Daca te referi la antene radio ele sunt de 5.4ghz si pot asigura 1 trafic de 50MBTS (in functie de cum sunt setate).
In alta ordine de idei idefixu nu foloseste antene in 5.4 Ghz, reteaua lor e construita pe fibra optica si cablu ftp (ftp nu utp)
1stupid

Mesajde mikutzoo pe 19 Noi 2009 10:11

salutare la baietzii care se pricep la calculatoare ...am si io o intrebare (am inceput sa vb in versuri). Pai fratioare mi-am instalat bluetooth pe PC si va intreb daca are ceva daca las stickul in el , ca nu ma deranjeaza , dar eu stiu, se buleste daca sta acolo mereu ? sau eu stiu mai ce ...,trebuie neaparat scos dupa fiecare folosire ? sper ca imi raspunde cineva inainte sa fiu nevoit sa-mi cumpar altu'...
mikutzoo

Mesajde 1stupid pe 01 Dec 2009 00:12

Cum adik sa lasi stick ul in el?
Tu bagi stick ul in bluetooth?
1stupid

Mesajde al3csu pe 01 Dec 2009 13:29

probabil are un adaptor bluetooth pe usb care arata ca un stick. pui stickul ai bluetooth, scoti stickul nu mai ai bluetooth :)
Atasamente
4038t.jpg
adaptor bluetooth pe usb
4038t.jpg (11.02 KiB) Vizualizat de 379 ori
al3csu

AnteriorUrmatorul

Inapoi la Calculatoare si Internet