Guvernul a triplat taxa auto pentru masinile SH

Motoare, masini, cai putere, tunning.

Re: Guvernul a triplat taxa auto pentru masinile SH

Mesajde chrisrotlmacin pe 15 Dec 2008 03:28

Stiti ce spune taranul ??? Nu-i caruta ca Loganul ....
Ca radesti sau nu din pacate productia romaneasca de masini este varza . Avem in firma un Logan MCV 1.6 si sincer masina a avut probleme din primele 30000 km . S-a facut revizie la timp , ulei ,tot cum scrie la carte . Am stat cu ea 3 saptamani in service la Cobalcescu in Bucuresti ca spuneau ca nu au piese , etc . Ca sa depasesti un TIR trebuie sa turezi motorul in a 4-a , sa dai flash-uri la TIR s-o lase mai incet , si sa-ti faci rugaciunea de rigoare . Nu mai vorbesc de mers la deal cu incarcatura de 200-300 km .
Ca sa-ti iei un second hand cat sa nu zici ca ti-ai luat o rabla trebuie sa bagi cel putin 4000 de euro + drum in Germania . Asta fara sa discutam taxe auto vechi sau noi . Masina va fi rulata cel putin 50000 de km si va trebui sa bagi anual alti bani in ea in diferite piese .

La o masina straina este suficient un avans de 3000 de euro pentru a o lua 0 km , cu garantie la ea , si o platesti in rate . Ratele difera de masina , perioada de leasing etc . Daca nu aveti bani de noua exista in Bucuresti societati de Leasing care au preluari de leasing si iei un second hand fara balamucul taxei de inmatriculare , in rate cu un avans mic . Ca exemplu Tiriac Leasing la Otopeni .
chrisrotlmacin

Mesajde razwin pe 03 Oct 2009 21:10

ar mai fi varianta cu inmatriculatul in bulgaria. sau cumparatul direct al unei rable de acolo...si speri sa nu iti fi dat teapa propietarul si sa plateasca darile la timp
razwin

Mesajde marius pe 04 Oct 2009 20:25

nu-s de acord...lua-ti-va fratilor masini din afara si inmatriculati-le in Bulgaria...si e foarte posibil sa va numarati printre cei care au luat tzepe trezindu-se ca vine bulgaru si-ii ia masina din fatza blocului...intr-adevar,taxele sunt mult mai mici decat la noi dar riscurile sunt mult mai mari....daca nu-ti permiti o masina din aafara,ia-ti fratele meu o dacia ca se gasesc peste tot si nu mai risti nimic.de fapt risti sa ti-o sparga sau sa-ti fure rotile cum au fost ceva cazuri mai demult prin macin...parerea mea e ca daca ai in gand sa-ti iei o mas din afara trebuie sa te documentezi f bine inainte ca sa nu ai vreo surpriza urata cand mergi la primarie sa platesti taxa de poluare.eu de ex am platit 19mil pt o masina din 95,1.4,euro 2...m-a cam usturat oleaca dar ...asta e,stiam ce ma asteapta.nu mai zic cate drumuri am facut la RAR la tulcea...dar am trecut peste toate si sunt f multumit de masina care-o conduc...am avut si dacie,dar asta parca...e altfel
marius

Mesajde razwin pe 06 Oct 2009 16:47

intr-adevar, riscurie sunt mari, dar parca tot mai bine e sa ai un span de 1000 euro si sa risti sa ti-o ia bulgarul decit sa dai pe inmatriculare cit nu face. oricum orice rabla luata de la bulgari cu 1000 euro e mai buna decit o dacie luata de la noi cu aceeasi bani.. macar la aia nu risti sa iti pice motorul pe drum. oricum, faza cu bulgaria merge doar cu masini ieftine, la alea scumpe, peste 3-4000 euro nu mertia sa risti
razwin

Mesajde marius pe 06 Oct 2009 22:35

si mai e o chestie:masina aia nu va fi niciodata a ta,intotdeauna cand te vei uita la acte vei vedea numele altcuiva acolo.eu unu 'tin si la chestia asta...totusi imi mentin parerea:daca nu ai suficiente resurse financiare ia-ti frate o dacia ca si aia daca o ingrijesti te duce unde ai nevoie.si piesele de schimb costa putin...comparativ cu mas straine...dacia care am avut-o recunosc ca era un jaf dar dupa cateva luni de stat nemiscata i-am pus o baterie buna,benzina si aproape am facut turul tarii cu ea fara sa-mi dea mari emotii.deci...
marius

Mesajde mariiu55 pe 23 Dec 2011 02:22

Taxa mare, masini scumpe, benzina scumpa... bicicleta e solutia!
mariiu55

Anterior

Inapoi la Auto/Moto