CAZARE LA MACIN...in sfarsit

Avem munti, avem Dunare, ce facem cu ele?

CAZARE LA MACIN...in sfarsit

Mesajde danjalea pe 08 Noi 2009 17:56

Fostul Hotel Turist, din localitatea Macin, a fost renovat dupa o lunga perioada de asteptare. Au fost inlocuite dotarile din camere: paturi, lenjerii, mochete,usi, baile au fost reutilate, hotelul a fost conectat la reteaua de gaze; astfel exista caldura si apa calda in permanenta. Sunt televizoare legate la cablu in toate camerele. Reparatii capitale s-au realizat si la braseria si restaurantul care apartin de complex. Astfel, Complexul Turist Macin pune la dispozitia celor interesati, 25 de locuri de cazare in camere de 2 sau 3 paturi,respectiv un apartament. Masa se poate servi la braseria restaurantului care are o capacitate de 50 de locuri, iar restaurantul de 200 locuri va asteapta pentru diverse evenimente din viata dvs.
In curand cu ajutorul lui Marian voi incerca sa postez si fotografii din interior.
Conditii omenesti la preturi de bun-simt.
danjalea

Re: CAZARE LA MACIN...in sfarsit

Mesajde danjalea pe 08 Noi 2009 17:58

Au adresa de mail : complex_turist_macin@yahoo.com ; ID mess: complex_turist_macin .
danjalea

Mesajde marian pe 08 Noi 2009 22:35

Poze ale hotelului Turist.
Atasamente
01.jpg
02.jpg
04.jpg
05.jpg
06.jpg
07.jpg
08.jpg
09.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
marian
Site Admin

Mesajde marius pe 09 Noi 2009 11:19

:) vă mulțumim pt ceea ce ne-ați arătat pt ca altfel eu unul nu mi-aș fi putut da seama de ce s-a asteptat atat...sincer sunt UN pic dezamăgit,mă așteptam la altceva când am citit ca hotelul a fost renovat.intentia a fost bună dar e ceva ce lasa de dorit,specific pot sa spun românului care are tentația să vrea sa faca din c_cat bici și sa mai și pocneasca.se vede că treaba a fost facută cu bani puțini,într-un mod economic și de un ”nea gica bun la toate”.nu am nici o problemă cu asta,dar se putea pune un pic mai multă imaginație și pasiune în ceea ce s-a facut.ex:cablurile de la tv-urile din colțuri-sus atârna foarte urât,oare nu se puteau masca cumva?țevăraia din băi iar se vede foarte urât,nu se poate așa ceva e de prost gust,sta f nașpa,se puteau îngropa in pereți cu ”portițe” de acces și ele mascate.tot în băi se vede gresia de pe pereți nu e aliniata bine...un meseriaș nu face așa lucrătură.tot în băi,ori nu se vede în poze ori chiar nu există cortine la dușuri;asta ar fi culmea să nu fie...păi ce fac frate când stând două persoane în cameră lu' unu'i vine să se c_ce și unu' face duș?! :? scaunele din restaurant mi se par foarte incomode și groaie,tre' să stai cu mâinile atârnate...acuma...asta-i părerea mea,am exprimat-o,e dreptul fiecăruia să mă contrazică.poate ochiu' meu a fost prea critic,poate uni' o să zică că n'ar trebui să am atâtea pretenții de la un oraș atât de mic ,dar de ce nu?suntem europeni,nu?trecând peste toate,repet.e lăudabilă intenția,ceva totuși s-a reușit,acum așteptăm turiștii și...la mai mare...... 8-)
marius

Mesajde mikutzoo pe 09 Noi 2009 12:08

mai Mariuse , ori ai venit cumva de la Burj al Arab ?..ce pretentii de mare boier ai tu ma..pai hotelul asta nu are nici macar juma' de stea , e bun si asta ca ne faceam de ras...cand lucram la Petrom mai mereu ne intreba un ratacit pe aici daca avem hotel si zau mi-era rusine sa-i spun NU , dar....
mikutzoo

Mesajde marius pe 09 Noi 2009 14:05

hai ca m-ai spart...ce-am scris io mai sus nu sunt pretentii ci constatari si cre'ca si tu ti-ai dat seama...ce,vrei sa zici ca nu esti de acord cu mine,mai ales in privinta baii?pai inseamna ca nu ai vazut nimic,nu sunt pretentii,sunt niste chestii care cu mare usurinta puteau fi evitate.nu uita ca ”din cauza” parcului natz m macin s-ar putea sa cam avem musafiri prin oras si daca tot s-a renovat hotelu' ar fi putut sa se faca ca lumea,mai atent la detalii.avem ce arata la oameni,o bila alba in plus si pt cazare nu strica.io am mai scris si mai sus,e laudabil,dar se putea si mai bine avand in vedere cat timp a fost necesar ca sa se intample asta.deh...e dreptul nu numai al tau sa ma contrazici...
marius

Mesajde mikutzoo pe 09 Noi 2009 21:50

eh, habar nu ai cum arata inainte , si cum aratau multe hoteluri de genul asta....daca tu te impiedici de un cablu care vezi doamne nu e bagat in perete , chiar esti prea pretentios, sau un scaun care este prea greu ?!?!...esti prea de oaie...
mikutzoo

Mesajde marius pe 10 Noi 2009 15:20

da,nu stiu cum arata inainte,am auzid doar ca era nasol si ca in camere umblau gandacii ca la ei acasa.o fi,n-o fi adevarat,nu stiu.da' cre'ca si tu ai tot umblat prin hoteluri ca asta,nu. ;) ...?oricum imi mentin parerea exprimata mai sus,am vazut iar pozele alea si cablurile alea parca stau si mai naspa.nu ca as fi pretentios dar...sincer,se putea si mai bine si nu era o cheltuiala prea mare de bani si de timp in plus...despre scaune am gresit scriind ”groaie”,am vrut sa scriu ”greoaie” care inseamna altceva decat grele cum ai inteles tu...bafta
marius

Mesajde mikutzoo pe 12 Noi 2009 20:27

esti un papagal, ce mi-e greoi ce mi-e greu, ma lashi ?
mikutzoo

Mesajde marius pe 12 Noi 2009 21:31

:cry: e trist daca pt tine greoi si greu e acelasi lucru.si crezi ca daca tu ai pene toata lumea are?la replicile care le dai cre'ca ti-e greu tare sa te suporti,ii deplang pe cei din juru' tau...hai ca deja suntem de mult offtopic,mai bine ai propune si tu niste subiecte de discutie,din cate se pare am ramas numai noi doi pe forum,in felu' asta poate ajungi sa ma cunosti si sa-ti dai seama,poate,ca totusi nu sunt asa cum zici.si poate reusesti sa te abtii de la atacurile astea,faptul ca nu-ti convine ce-am scris nu-ti da dreptul sa incepi sa arunci cu noroi.ai fi putut sa aduci niste argumente contra,da' tu nu,tu vrei ca tine,ca asa vrei tu nu ca asa e normal si asa tre' sa fie...oi fi si tu vreun pui de lenin,mai stii...zici ca ai lucrat la petrom?ii cunosc pe aproape toti care au lucrat acolo de cand s-a infiintat statia,s-ar putea sa te numeri si tu printre ei...da' parca tipu' asta de temperament nu ma duce cu gandu' la nimeni... :?
marius

Urmatorul

Inapoi la Turism