Să facem cunoştinţă....

Aici trebuie sa ne cunoasteam mai bine...

Re: Să facem cunoştinţă....

Mesajde mikutzoo pe 05 Iun 2009 09:55

ADRIANA BOSNEAG scrie:Ai nimerito cu numele eu am fff mult probleme cu numele Bosneag sunt nevoita de a ma trece pe numele sotului deoarece aici nu e ca in romania cand te castoresti esti obligata de a te trece pe numele sotului. Fiecare cu numele lui dar in schimb cand familia creste copii vor avea numele de la amandoi parinti un exemplu copii mei ARTURO RUBIO BOSNEAG si CARLOS RUBIO BOSNEAG . Dar acum ca eu am nationalitate spaniola astept ordin judecatores pt a ma schimba pe numele sotului automa si copii vor pierde numele de Bosneag care imi da ffff multe probleme.

Referitor cu ce se ocupa romancele dar ti-ai pus intrebarea cu ce se ocupa barbati. ff multi romani muncesc pe drept dar alti se ocupa cu munci mai usoare ( furat, prostitutie....etc). Nu e zi sa nu auzi ceva de romani la televizor de rau binenteles de bine ffff rar.In momentul actual ff multi romania nu au de munca dar se rezista de a se intorce in tara si se apuca de alte trburi necinstite, de cand cu recesiunea in spania romani sant pe primul loc in top la furat si multe altele.

bineinteles ca nu numai femeile' gresesc' ,si-mi dau seama ce se petrece acolo. Sa-ti povestesc ce se intampla in Germania prin '91-'92, romanii parca innebunise ,furau ca in codru pt ca legile erau mai putin dure ca-n tara si pt ca erau straini deh nu-i cunostea nimeni si in plus de asta ,sperau sa vina imbogatiti acasa, acolo am vazut oameni care acasa nu furase un capat de ata dar acolo erau artisti. Recunosc ca si eu tot la furat plecasem inhaitandu-ma cu niste baieti din cartier, dar n-am putut sa ma 'acomodez' cu treaba asta si m-am intors acasa tot sarac, si acum imi pare rau ,pt ca ,daca ma duc in Braila la fostii mei amici din cartier si vad in ce lux traiesc imi vine sa blestem ziua in care m-am hotarat sa castig cinstit o paine , muncind (si nici nu invatasem sa ma fac medic ,sa-mi vina banu' la greu in buzunar), dar, atat pt episodu' de azi.
mikutzoo

Mesajde ADRIANA BOSNEAG pe 05 Iun 2009 17:03

mikutzoo scrie:
ADRIANA BOSNEAG scrie:Ai nimerito cu numele eu am fff mult probleme cu numele Bosneag sunt nevoita de a ma trece pe numele sotului deoarece aici nu e ca in romania cand te castoresti esti obligata de a te trece pe numele sotului. Fiecare cu numele lui dar in schimb cand familia creste copii vor avea numele de la amandoi parinti un exemplu copii mei ARTURO RUBIO BOSNEAG si CARLOS RUBIO BOSNEAG . Dar acum ca eu am nationalitate spaniola astept ordin judecatores pt a ma schimba pe numele sotului automa si copii vor pierde numele de Bosneag care imi da ffff multe probleme.

Referitor cu ce se ocupa romancele dar ti-ai pus intrebarea cu ce se ocupa barbati. ff multi romani muncesc pe drept dar alti se ocupa cu munci mai usoare ( furat, prostitutie....etc). Nu e zi sa nu auzi ceva de romani la televizor de rau binenteles de bine ffff rar.In momentul actual ff multi romania nu au de munca dar se rezista de a se intorce in tara si se apuca de alte trburi necinstite, de cand cu recesiunea in spania romani sant pe primul loc in top la furat si multe altele.

bineinteles ca nu numai femeile' gresesc' ,si-mi dau seama ce se petrece acolo. Sa-ti povestesc ce se intampla in Germania prin '91-'92, romanii parca innebunise ,furau ca in codru pt ca legile erau mai putin dure ca-n tara si pt ca erau straini deh nu-i cunostea nimeni si in plus de asta ,sperau sa vina imbogatiti acasa, acolo am vazut oameni care acasa nu furase un capat de ata dar acolo erau artisti. Recunosc ca si eu tot la furat plecasem inhaitandu-ma cu niste baieti din cartier, dar n-am putut sa ma 'acomodez' cu treaba asta si m-am intors acasa tot sarac, si acum imi pare rau ,pt ca ,daca ma duc in Braila la fostii mei amici din cartier si vad in ce lux traiesc imi vine sa blestem ziua in care m-am hotarat sa castig cinstit o paine , muncind (si nici nu invatasem sa ma fac medic ,sa-mi vina banu' la greu in buzunar), dar, atat pt episodu' de azi.

nu mai blestema ziua cand ai hotart sa te lasi de furat nu poti sti care era soarta pe care o aveai pregatita(poate te prindea politia pe tine si pe amici si plateai tu si pt ei) stii vorba aia "SARAC SI CURAT"
ai grija ce scrii ca avem un medic pe forum care se agita mai rau ca fanta se simte identificat cu discutia pe care o avem despre medici romaniei
ADRIANA BOSNEAG

Mesajde mikutzoo pe 05 Iun 2009 22:56

da ,ai dreptate ,mi-a atras atentia ca eu nu-l cunosc si de ce ma iau de el ,ca nu i-am bagat bani in buzunar. Eu vorbeam de medicii in general care iau spaga ,deci nu era vorba de toti. Deci n-am nici o treaba cu el ,dar omu' a sarit ca ars si a inceput sa-mi explice de cata scoala a facut el (deci are tot dreptul la spaga), ca sistemul sanitar din Romania e la pamant de parca ar avea vreo legatura ,deci daca spitalul arata ca dracu si au ustensile din evu mediu de aia iau frate spaga ca sa dau cu var prin saloane sa mai pun niste flise ,sa-mi ascut bisturiile, etc. Nu pot sa-mi dau seama ce varsta are , am crezut la inceput ca e tanar ,dar acum inclin sa cred ca e mai batran ca mine si are ceva vederi comunisto-sovietice.Vezi doamne el nu poate suferi oameni ca noi care criticam ca vorba aia n-avem atata scoala si mai bine tinem ciocu' mic ca asa e frumos.
mikutzoo

Mesajde ADRIANA BOSNEAG pe 05 Iun 2009 23:52

mikutzoo scrie:da ,ai dreptate ,mi-a atras atentia ca eu nu-l cunosc si de ce ma iau de el ,ca nu i-am bagat bani in buzunar. Eu vorbeam de medicii in general care iau spaga ,deci nu era vorba de toti. Deci n-am nici o treaba cu el ,dar omu' a sarit ca ars si a inceput sa-mi explice de cata scoala a facut el (deci are tot dreptul la spaga), ca sistemul sanitar din Romania e la pamant de parca ar avea vreo legatura ,deci daca spitalul arata ca dracu si au ustensile din evu mediu de aia iau frate spaga ca sa dau cu var prin saloane sa mai pun niste flise ,sa-mi ascut bisturiile, etc. Nu pot sa-mi dau seama ce varsta are , am crezut la inceput ca e tanar ,dar acum inclin sa cred ca e mai batran ca mine si are ceva vederi comunisto-sovietice.Vezi doamne el nu poate suferi oameni ca noi care criticam ca vorba aia n-avem atata scoala si mai bine tinem ciocu' mic ca asa e frumos.

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ai dreptate in tot ce zici baravo baravo
ADRIANA BOSNEAG

Mesajde Quark pe 10 Iun 2009 17:35

ff multi romani muncesc pe drept dar alti se ocupa cu munci mai usoare ( furat, prostitutie....etc)
.
Furatul si prostitutia sunt activitati ilegale, nici intr-un caz munci usoare. Cat despre cazurile numeroase de infractiuni cu cu autori romani, n-am de ce sa fiu mirat. Sa nu uitam cam in ce consta valul de romani plecati in Spania....a filtrat cineva pe cei cinstiti de cei cu antecedente ? Nu ! De indata ce infractorii nostri ieseau din inchisori, ghici unde plecau la "muncit" ? Educatia extrem de scazuta in cazul majoritatii migrantilor catre Italia si Spania, numerosii recidivisti, inadaptarea la o lume cu alte reguli, si mai ales, inadaptarea la respectarea lor, conduce la lantul nesfarsit de talharii, violuri, batai, furturi, crime.
Despre hoardele de tigani analfabeti neadaptati nicaieri in lume, dar declarati "romani" ce sa mai zic ? Ce legatura au ei cu romanismul, in afara faptului ca s-au nascut in interiorul granitelor noastre ? De la ei, din pacate, multi romani au imprumutat obiceiuri (inclusiv a-si indulci dorul de tara prin "traditionalele" manele), invers proportia e mult mai mica.
Cu toate astea, oriunde am fost, am avut grija sa-i dau peste nas oricarui spaniol sau italian care mi-a jignit neamul generalizand.
Quark

Mesajde regepsinan pe 27 Noi 2009 12:46

ma numesc regep sinan si cred ca sunt cel mai in virsta pe acest form,am 48 de ani.felicitari atit lui Marian cit si tuturor forumistilor,se vede ca va pasa de macin si ca aveti radacini acolo.multumiri lui Dan Jalea lui George Cantea ca ne tin la curent cu ce se intimpla acasa.sunteti cu totii persoane deosebite carora le pasa de macin as vrea ca unul dintre voi sa candideze la functia de primar ar fi bun unl tinar si energic.astept propuneri.
regepsinan

Mesajde ana-maris pe 29 Mar 2010 22:46

Ce fel ii priviti voi macinenii pe cei care s-au stabilit aici?
ana-maris

pentru ana-maris

Mesajde regepsinan pe 11 Apr 2010 17:19

IN timpul copilariei mele celor noi stabiliti in oras li se spuneau ;venetici;acum lucrurile au evoluat si toti sunt bine veniti in dragul nostru orasel.Exceptie facind infractorii.Valabil pentru romini ,turci,lipoveni,italieni ,machidoni,tigani.Dar se pare ca delicventa este la rang mare in macin,borfasii fiind priviti cu respect de catre cei tineri si cu toleranta de catre autoritati.Poate ca generatia voastra va schimba ceva.MI-ar face placere sa te prezinti.Salut cu respect toti locuitorii macinului.
regepsinan

Mesajde mikutzoo pe 24 Apr 2010 18:09

alo, nenea regep..se scrie 'roman' nu 'romin' ...ca eu tie nu-ti spun turcalete...ok?
mikutzoo

Mesajde regepsinan pe 25 Apr 2010 17:59

Ai dreptate dar tinind cont ca innainte de revolutie se scria cu i din i si nu din a oricum multumesc
regepsinan

AnteriorUrmatorul

Inapoi la Comunitate