ADRIANA BOSNEAG scrie:Ai nimerito cu numele eu am fff mult probleme cu numele Bosneag sunt nevoita de a ma trece pe numele sotului deoarece aici nu e ca in romania cand te castoresti esti obligata de a te trece pe numele sotului. Fiecare cu numele lui dar in schimb cand familia creste copii vor avea numele de la amandoi parinti un exemplu copii mei ARTURO RUBIO BOSNEAG si CARLOS RUBIO BOSNEAG . Dar acum ca eu am nationalitate spaniola astept ordin judecatores pt a ma schimba pe numele sotului automa si copii vor pierde numele de Bosneag care imi da ffff multe probleme.
Referitor cu ce se ocupa romancele dar ti-ai pus intrebarea cu ce se ocupa barbati. ff multi romani muncesc pe drept dar alti se ocupa cu munci mai usoare ( furat, prostitutie....etc). Nu e zi sa nu auzi ceva de romani la televizor de rau binenteles de bine ffff rar.In momentul actual ff multi romania nu au de munca dar se rezista de a se intorce in tara si se apuca de alte trburi necinstite, de cand cu recesiunea in spania romani sant pe primul loc in top la furat si multe altele.
bineinteles ca nu numai femeile' gresesc' ,si-mi dau seama ce se petrece acolo. Sa-ti povestesc ce se intampla in Germania prin '91-'92, romanii parca innebunise ,furau ca in codru pt ca legile erau mai putin dure ca-n tara si pt ca erau straini deh nu-i cunostea nimeni si in plus de asta ,sperau sa vina imbogatiti acasa, acolo am vazut oameni care acasa nu furase un capat de ata dar acolo erau artisti. Recunosc ca si eu tot la furat plecasem inhaitandu-ma cu niste baieti din cartier, dar n-am putut sa ma 'acomodez' cu treaba asta si m-am intors acasa tot sarac, si acum imi pare rau ,pt ca ,daca ma duc in Braila la fostii mei amici din cartier si vad in ce lux traiesc imi vine sa blestem ziua in care m-am hotarat sa castig cinstit o paine , muncind (si nici nu invatasem sa ma fac medic ,sa-mi vina banu' la greu in buzunar), dar, atat pt episodu' de azi.