Acces la internet in Macin

De la mess la probleme serioase.

Re: Acces la internet in Macin

Mesajde mikutzoo pe 01 Dec 2009 20:38

a-haaaaaaaaaa, chestia aia s-a rezolvat , pana sa vina semnalul de pe marte... m-am lamurit, dar am alta intrebare acu'...alex pe tine te intreb ca sper ca te pricepi, ash veni pe la tine la servici dar ma simt naspa ( o sa ti se para ,eu stiu, ca-s tzaranoi...ma rog), cum naiba iau muzica de pe PC s-o pun pe tel prin intermediul bluetooth-ului ? ca invers m-am priceput. Shit man, daca-s din generatia lu' arici pogonici, acum catre batranetze invat si eu sa ma descurc cu calculatorul...
mikutzoo

Mesajde mikutzoo pe 01 Dec 2009 20:41

1stupid scrie:Cum adik sa lasi stick ul in el?
Tu bagi stick ul in bluetooth?

hehe :D voiam sa te i-au putin la misto, dar....lasa , ma refeream la stickul ala de se baga in PC k sa ai bluetooth ...
mikutzoo

Mesajde al3csu pe 02 Dec 2009 00:37

mikutzoo scrie:a-haaaaaaaaaa, chestia aia s-a rezolvat , pana sa vina semnalul de pe marte... m-am lamurit, dar am alta intrebare acu'...alex pe tine te intreb ca sper ca te pricepi, ash veni pe la tine la servici dar ma simt naspa ( o sa ti se para ,eu stiu, ca-s tzaranoi...ma rog), cum naiba iau muzica de pe PC s-o pun pe tel prin intermediul bluetooth-ului ? ca invers m-am priceput. Shit man, daca-s din generatia lu' arici pogonici, acum catre batranetze invat si eu sa ma descurc cu calculatorul...

sincer n-am facut asta pana acum ca n-am avut ocazia, dar cred ca e cam asa : cand conectezi telefonul prin bluetooth iti apare o fereastra in care vezi tot ce ai in telefon ( un fel de explorer) de unde poti sa iei ce vrei din telefon (copy din telefon / paste in calculator) sau sa pui in telefon (copy din calculator / paste in telefon). daca nu reusesti treci pe la mine la servici (cam dupa ora 14 cand e mai liber) si rezolvam cumva.
al3csu

Mesajde mikutzoo pe 02 Dec 2009 19:19

hmm , nu am vz nici o fereastra , o sa trec pe la tine cred...
mikutzoo

Mesajde mikutzoo pe 02 Dec 2009 20:52

deci nu apare o fereastra cum e cand folosesti cablu usb, e cu totul altfel, deci din tel pe calc am trimis date prin bluetooth ca si cum as fi trimis pe alt tel , nu prin copy /paste, dar nu stiu acum , de pe pc pe tel cum sa transmit fisiere,...asta e...
mikutzoo

Mesajde al3csu pe 02 Dec 2009 21:25

m-ai facut curios, am fuat un adaptor bluetooth din magazin si l-am instalat ca sa vad cum merge. am instalat programelul de pe cd si a mers perfect. iti atasez niste printscreenuri poate te ajuta.
Atasamente
b1.jpg
apasa pe bulina portocalie ca sa caute telefonul si apoi pe telefon ca sa-l conectezi
b2.jpg
al3csu

Mesajde mikutzoo pe 03 Dec 2009 13:44

nu cred ca m-ai inteles...ce mi-arati acolo stiu...deci am trimis date de pe mobil pe pc , este exact cum as trimite pe alt mobil....chestia e ca nu stiu cum sa fac invers ...sa trimit date de pe pc pe telefon....deci daca vreau sa trimit o melodie de pe calculator pe telefon, nu mai stiu...aici e aici...
mikutzoo

Mesajde marasewwt pe 11 Iul 2011 00:47

Eu am un abonament Vodafone dar as vrea sa renunt la el pentru ca merge cam greu
marasewwt

Mesajde ra011car pe 12 Iul 2011 18:57

Acum mai e si varianta RDS-ului care apropo, merge foarte bine
ra011car

Mesajde 1stupid pe 26 Aug 2011 00:26

RDS in Macin nu exista.
Practic sunt 2 provideri, Romtelecom si UPC
1stupid

AnteriorUrmatorul

Inapoi la Calculatoare si Internet