Banca a treia, randul de la geam

Discutii si amintiri ale elevilor din scoala nr. 1

Banca a treia, randul de la geam

Mesajde Quark pe 16 Oct 2008 17:07

Mi-e dor de Scoala 1, si de o serie de profi de pe acolo. In ordinea nr. de pe tricouri: d-na Jalea, dl. Grigore, dl. Eiub Faat, dl. Mureseanu. Am prins asfaltul din curte, cand sufla vantul si te umpleai de praf, am prins si momentele in care eram pionieri iar unii aveau "grade" :D , am prins si sobele ...(mai exista?). Dar a fost grozav, iar profii au fost dupa parerea mea, cei mai buni din oras.
Quark

Re: Banca a treia, randul de la geam

Mesajde Manu pe 01 Iul 2009 17:04

si eu am fost elev la scl 1 si mi-a fost foarte greu sa ma despart de colegi si de profesori cand am terminat cls a8a.parerea mea este ca la scl 1 au fost si sunt cei mai buni profesori din macin incepand cu domnul Grigore,doamna Jalea,domnul Muresanu,domnul prof. de fizica(nu stiu sa ii scriu numele :D ),si domna Constantinof..profa de geografie.
Manu

Re: Banca a treia, randul de la geam

Mesajde misha213 pe 11 Dec 2009 23:41

Si mie mi-a placut cat am fost in scoala unu. Imi placeau Dna Jalea, Mr. Grigore, Mr. Mureseanu si Stan - proful de biologie. Domnul Stan chiar m-a dus la spital cand am avut piciorul accidentat. Cred ca el avea cea mai evoluata metoda de predare. Am terminat in 1999 clasa a 8a :)
misha213

Inapoi la Scoala 1