doresc sa deschid o ferma bio in macin

Discutii despre orice iti trece prin cap.

doresc sa deschid o ferma bio in macin

Mesajde regepsinan pe 29 Noi 2009 16:47

Am de gind ca in urmatorii ani sa deschid o ferma legumicola in macin .detin 2,5 ha de teren aproape de statia km 4 smirdan as vrea sa stiu daca este rentabil.si unde pot gasi piata de desfacere in apropierea orasului.va rog sa va spuneti parerea.
regepsinan

Re: doresc sa deschid o ferma bio in macin

Mesajde marius pe 29 Noi 2009 17:58

uite ce-a aparut la gazeta acu' oleaca de timp:
http://obiectivtulcea.ro/stirile-zilei/ ... duble.html
ar fi o idee...
marius

Mesajde regepsinan pe 01 Dec 2009 11:54

multumesc Marius
regepsinan

Mesajde regepsinan pe 01 Dec 2009 17:16

as dori sa postati retete de muraturi si modul de pastrare pe timp de vara.fara conservanti.
modalitati de uscare fructe si legume ,conserve in ulei de floarea soarelui.exemplu<vinete la gratar,ardei copti,rosii uscate in ulei ,etc.>
regepsinan

Mesajde sorina ene pe 11 Dec 2009 14:15

Bravo regepsinan esti curajoasa,i-ti doresc mult noroc!!!!! Ptr.retete incearca sa gasesti pe cineva care lucra la fostul C.L.F,sau chiar sa folosesti retetele bunicilor noastre.Eu locuiesc in Italia aici are succes dar sunt scumpe ( eu cumpar suc de rosii, gem morcov faina gris) dar cred ca si in Romania mai ales in orasele mari le poti vinde.
Mult mult succes!!!!!!!!
sorina ene

Mesajde mikutzoo pe 11 Dec 2009 14:36

sorina ene scrie:Bravo regepsinan esti curajoasa,i-ti doresc mult noroc!!!!! Ptr.retete incearca sa gasesti pe cineva care lucra la fostul C.L.F,sau chiar sa folosesti retetele bunicilor noastre.Eu locuiesc in Italia aici are succes dar sunt scumpe ( eu cumpar suc de rosii, gem morcov faina gris) dar cred ca si in Romania mai ales in orasele mari le poti vinde.
Mult mult succes!!!!!!!!

am impresia ca este un el ...sinan pasa era tot un el . :D
mikutzoo

Mesajde marius pe 11 Dec 2009 22:14

sau ai putea sa iesi cu ele(produsele)la taraba si in cazul asta va trebui sa ai in vedere concurenta nu chiar asa de fair a pietii din macin.sau,cum mai sunt altii care-o fac,marfa'n masina si fuga la piata la tulcea sau constanta unde marfa s-ar aprecia mai mult.
retete pt muraturi cum a zis si sorina ene-de la bunici,dar cine sa-i intrebe?io nu mai am decat unul si... daca-l intreb sigur nu-mi raspunde...
marius

Mesajde regepsinan pe 17 Dec 2009 17:26

Intradevar sunt un el .Si eu locuiesc tot in italia deocamdata dar sunt hotarit sa ma intorc acasa ma intereseaza retete mai deosebite nu gen gogonele,varza murata ,castraveti in saramura sau otet,.Ma intereseaza in secial vinete umplute in saramura,ardei umpluti in saramura,gogosari umpluti cu varza rosie si sfecla in otet sau alte retete mai deosebite.daca este cineva din grecia as dori reteta la djajiki kiraftiro,iaurt si castraveti.
regepsinan

Inapoi la Generalitati