Ce credeti ca trebuie schimbat in Macin?

Discutii diverse despre orasul Macin.

Re: Ce credeti ca trebuie schimbat in Macin?

Mesajde aDINa pe 01 Aug 2008 14:03

..Mda...avem forum!felicitari pt initiativa! De apreciat k sunt totusi destui tineri care vor....multe... ptr orasul asta! Ideal ar fi sa si ajunga undeva toate ideile si propunerile astea... e o chestie de timp zic eu ptr k orasul e mic... in prima faza aflam noi de acest forum, k nah... la cat se sta p net...e cam imposibil sa nu se afle, mai devreme sau mai tarziu! ;) Si apoi o sa afle si "cine trebuie"! Si asta depinde de noi..dak ia amploare chestia asta,o sa se afle ;) si dak se poate, si se poate,se vor pune si in practica propunerile k e si in interesul lor... fac ceva bun..vor mai fi votati ink 4 ani si ink 4 ani si tot asa..si le convine! :)
aDINa

Mesajde marian pe 01 Aug 2008 14:52

Adrian scrie:Vreau cand ies pe strada, daca e intuneric, sa nu cad in groapa, si la juma' de ora, asa, poate o masina de politie trece pe langa mine...

În București, la mine în cartier, se fură capacele de la canalizari săptămânal, e mai periculos să cazi intr-o canalizare decat intr-o groapă mică din Măcin. Noroc cu oamenii care pun crengi de avertizare ale acelor canalizari. Deci asta cu gropile nu e valabilă...
marian
Site Admin

Mesajde paoola pe 02 Aug 2008 17:55

E o intrebare la care am putea sa raspundem in pagini intrregi.. In primul rand trebuie sa ne schimbam noi. Si sa luam putin cate putin din exemplul austriecilor si sa incercam sa dam dovada de cat mai mult bun simt in tot ceea ce facem. E bine spus ca traim intr-o tara democratica.. dar nu stim intelesul acestui cuvant.. In primul rand trebuie sa gasim oamenii care si-ar dori sa investeasca in orasul nostru. Si sa tinem cont ca asta nu se vaintampla peste noapte. E nevoie de timp..timpul cere bani..si toate astea sunt impiedicate, ingreunate, incetinite de BI-RO-CRA-TI-E. Suntem tineri, suntem visatori, ne place sa ne dam cu parerea, avem un forum, suntem optimisti.. dar e bine ca tot ce se intampla aici sa se vada/ auda si mai sus..acolo..la primarie..la cei care sunt imputerniciti in a ne conduce orasul.
paoola

Mesajde paoola pe 02 Aug 2008 18:03

ce-mi doresc eu cel mai mult si mai mult in orasul asta??? o zona de agrement. un loc frumos..unde sa ma pot duce la tenis de masa, la ping-pong sau la BOWLING..!! Un loc unde sa ma plimb de dimineata pana seara cu rolele... Atat de mult imi doresc sa se amenajeze iar popasul de la Lacul Sarat al nostru... Si ca locul asta pe care mi-l doresc eu sa se desfasoare intre muntii nostri macineni, manastirea de la Izvor..si lac!
De un an si ceva se incearca deschiderea discotecii de la subsolul bancii Transilvania! Omul a fost cu initiativa, cu idee, a amenajat..a gasit ceva la centru.. dar..lucrurile s-au impotmolit. de ce?? "banii vorbesc.."
paoola

Mesajde chrisrotlmacin pe 02 Aug 2008 23:23

In primul rind sa se niveleze ca lumea strazile pavate .S-au asfaltat 2 strazi iar peste tot este prapad .Ziceti ca alesii si-au luat jeep-ane ,stiu ei de ce .
Ca a sapat gazele ,apa sau altcineva si-au batut joc de pavaj .

Portul e varza si ala ,singurul ponton care era o data l-au taiat la fier vechi sau cine stie pe unde a ajuns . Pune-ti tata 2 pontoane ca lumea , aranjati cetatea si transport la rezervatie sau la cariera si sa vedeti cum acosteaza navele straine de pasageri care trec pe Dunare . Cheul exista ca pietrele nu au reusit sa le fure :lol:

Autogara a luat-o cine a luat-o si e parasita . Dati lege locala ca toate cladirile in paragina sa fie luate de primarie ,dati omului la schimb teren pe ea daca a cumparat-o si faceti ceva si acolo . Sta lumea la asa zisa autogara noua ca in cotetul de gaini .

Spitalul e varza si el . Doctorii care vin de la Braila cer spaga cu nerusinare batranilor cu sloganul "da bacu cine-l plateste??" . Rusine !!! Asta nu vede nimeni .. "Traditia" romaneasca e sa-i dai ceva in plic ,inteleg ca-s salarii de c... da da-i dracului sa zica pe fata de parca s-ar duce la c...

Ce trebuie in Macin este un primar care sa-i pase de oameni ,nu numai la alegeri , sa faca curatenie si progrese nu numai cu groapa ecologica .
chrisrotlmacin

Mesajde chrisrotlmacin pe 03 Aug 2008 01:00

gabybro scrie:bine ai venit si felicitari pt postul de nota 10

Eu am cam revenit ..Eram si pe forumul vechi . Cit despre nota 10 .. din pacate ce am scris e realitatea ..macinenii sunt obisnuiti sa taca malc si sa inghita cum altii fac averi pe spinarea lor . Deh.. de prostie nu ducem lipsa .

Uite iti mai dau exemple :
1.mergi pe florilor din centru pina la scoala 2 iar daca nu faci slalom ca pe partia de schi printre masini nu e adevarat . Fiecare parcheaza cum crede de cuvinta . Nu mai zic de 1 Decembrie unde e linie continua si se parcheaza la fel la nimereala . Avem sediu nou la Politie dar bani de indicatoare nu avem . Pe vremuri erau sensuri unice care se respectau ,limite de tonaj pe strazi ,acum merge fiecare cum ai nazare.
2.vii frumos la Macin sa te odihnesti , deh zici ca esti "la tara". Nu mug vacile ca suntem "la oras" ci motocicletele a citorva nebuni care gusta viteza pe strazile proaspat asfaltate . Deh .. sta radarul la intrare in Macin la Lukoil "in deal" sau spre Smardan care-si face norma de amenzi acolo . De fiecare data care vin aceeai poveste .
3.Era o data o fabrica de confectii .. undeva pe 1 decembrie .S-au privatizat , a luat unul a luat altul ..si s-a ales praful . Erau locuri de munca.Ma intreb fabrica aia ce o sa se intample cu ea ? Vindem masinile de cusut la fier vechi ?? daca nu s-au vandut :lol:
4. Ne-am pus tichie de margaritar fantana in centru .. :lol: dar saraca casa de cultura ce se aude cu ea ?? E la 10 metri ,nu se vede ??? Nu mai zic de arhitectura de c ... ,concerte se tin doar la alegeri , culisele au stricat toata fata orasului ,inainte se vedea si strada spre port . Eu unul as demola scena si as avea una demontabila la rece si as face pune banci de stat si flori ,o statuie a raposatului :lol: ,cel putin pe vremea lui din cate stiu eu erau .

si exemple sunt multe .. daca ar gandi toti ca mine probabil s-ar schimba multe .Am plecat din Macin dar tot Macinean ma consider , pe buletinul meu tot Macin scrie . Cel putin eu cred ca exista un viitor .
chrisrotlmacin

Mesajde crinutza_angel pe 03 Aug 2008 02:05

Toti care am postat pe acest forum credem ca exista un viitor in ceea ce priveste Macinul. Eu vreau o reactie din partea Primariei, dar nu se vede nimic. Auzisem ca vicele a promis ca va intra pe forum...dar pana acum nimic :( . PRIMARIE TREZESTE-TE!
crinutza_angel

Mesajde marian pe 03 Aug 2008 02:24

crinutza_angel scrie:Toti care am postat pe acest forum credem ca exista un viitor in ceea ce priveste Macinul. Eu vreau o reactie din partea Primariei, dar nu se vede nimic. Auzisem ca vicele a promis ca va intra pe forum...dar pana acum nimic :( . PRIMARIE TREZESTE-TE!

E timp și pentru intervențiile lor... se vor dezlănțui și ei... de 3 zile vorbim singuri, e puțin incă. :D
marian
Site Admin

Mesajde marian pe 07 Aug 2008 01:08

dutumihai scrie:Cinematograful încă mai cred că aparţine de primărie.

Eu știam că cinematograful aparține de România Film, filiala din Constanța (de acolo veneau benzile cu filme :)). Ei au hotărât închiderea lui, nu Primăria.
marian
Site Admin

Mesajde marian pe 28 Aug 2008 13:23

Nu ți se pare că este puțin peste mână în locul fostei piețe? E mult mai mic traficul în aceea zonă, s-a mai incercat odată asta. Mult mai bine, cred, ar fi în spatele blocurilor din imediata apropiere, sau dacă ramâne piața aici macăr aceea zonă să devină parcare amenajată sau parc.
marian
Site Admin

AnteriorUrmatorul

Inapoi la Diverse