Comunitatea macinenilor din Bucuresti

Comunitatea macinenilor din Bucuresti.

Comunitatea macinenilor din Bucuresti

Mesajde kili pe 10 Aug 2008 03:46

Sunt de 5 ani in Bucuresti. Am ajuns in capitala datorita facultatii pe care am facut-o. Am ales Bucurestiul pentru ca este un oras care ofera foarte multe lucruri bune, pe langa foarte multe lucruri rele. Bucurestiul este o rampa de lansare pentru multi. Am avut surpriza si placerea sa ma intalnesc cu foarte multe persoane plecate de pe meleagurile Dobrogene. M-am gandit sa fac acest topic pentru a putea strange toata comunitatea de macineni aflata in Bucuresti. Poate cu timpul ajungem sa organizam diferite meet-uri in Bucuresti. Eu cu Marian chiar discutam intr-una din zile, ce frumos ar fi sa iesim mai multi macineni prin Bucuresti la terase, plimbari prin parcuri, film etc....
kili

Re: Comunitatea macinenilor din Bucuresti

Mesajde marian pe 10 Aug 2008 03:54

kili scrie:M-am gandit sa fac acest topic pentru a putea strange toata comunitatea de macineni aflata in Bucuresti. Poate cu timpul ajungem sa organizam diferite meet-uri in Bucuresti. Eu cu Marian chiar discutam intr-una din zile, ce frumos ar fi sa iesim mai multi macineni prin Bucuresti la terase, plimbari prin parcuri, film etc....

Păi din acest motiv am creat acest subforum București, așa cum am creat forumuri și pentru alte orașe și țări frecventate de măcineni. Să știe unii de alții și să-și discute problemele comune și specifice locației în care trăiesc.
marian
Site Admin

Mesajde kili pe 10 Aug 2008 03:57

Eu sunt curios cate persoane vor posta aici. Din ce stiu eu, macineni sunt pretutindeni.
kili

Mesajde misha213 pe 23 Aug 2008 20:00

mey e buna ideea, mai ales ca ma tot caut cu marian prin bucuresti..si ne sunam cand unul dintre noi e plecat.. :P si pe tine sorinee..nu te-am mai vazut de un car de ani... mai tii minte cand am colindat noi doi, singuri, acuma..12 ani (mamaaa ce trece timpu frate) ? :P
misha213

Mesajde marian pe 24 Aug 2008 02:00

misha213 scrie:mey e buna ideea, mai ales ca ma tot caut cu marian prin bucuresti..si ne sunam cand unul dintre noi e plecat.. :P

Și deci când ne vedem? :)
marian
Site Admin

Mesajde misha213 pe 28 Aug 2008 17:59

pey ne vedem..cand ma intorc dintr-un YouthExchange :) de pe 7 sept incolo. that's a fuckin' promise :)
misha213

Mesajde kili pe 29 Aug 2008 01:22

Da...frumoase amintiri.....si ce nebunii n-am mai facut. Chiar stateam si ma gandeam la fostii colegi incepand cu generala si terminand cu liceul. Bucuresteni sa ne unim
kili

Mesajde Maryline pe 25 Sep 2008 23:00

Sunt de 2 ani si un pic in Buc...studenta la ASE Facultatea d Marketing :D
Maryline

Mesajde chrisrotlmacin pe 26 Sep 2008 00:03

Am si eu doi ani si jumatate .. serviciu , o mica afacere etc . Bucurestiul este un oras adoptiv ca multe altele prin care am fost . Singura diferenta este ca slujba de aici imi ofera posibilitatea de a ajunge mult mai des pe acasa .La sfarsitul zilei prefer Macinul .. cu toate cele zise ..
chrisrotlmacin

Mesajde marian pe 09 Oct 2008 23:00

Care mai locuiște în București? Hai să facem recensământul măcinenilor care locuiesc în București! :idea:
marian
Site Admin

Urmatorul

Inapoi la Bucuresti