Concediu 2008

Sugestii si impresii din vacanta.

Concediu 2008

Mesajde marian pe 10 Aug 2008 04:10

E vară, e perioada concediilor. Fiecare dintre noi abia așteptă venirea verii și a concediului extenuați după muncă. Eu pot să spun că o parte din concediul acestui an l-am petrecut și încă îl petrec, acasă, la Măcin. Intenționez dacă timpul îmi permite ca prin septembrie să ajung în Grecia deoarece este mult mai ieftin decât pe litoralul românesc. Poate totuși ajung și la noi...

Voi ce faceți în această vară în concediu?
Aștept impresii din zonele vizitate... :D
marian
Site Admin

Re: Concediu 2008

Mesajde kili pe 10 Aug 2008 11:53

Am petrecut un week-end frumos la Saturn la Creamfields......Mancarea ieftina, ca in Bucuresti, apa ok pentru acea vreme, tinand cont ca 2 plaje mai sus erau multe alge. Atmosfera placuta, dar totusi nu se merita efortul sa ajungi pe litoralul romanesc. Eu am mers mai mult pentru concert si sa particip la intalnirea cu David Guetta in culise.
kili

Mesajde Nico pe 12 Aug 2008 11:29

Eu am petrecut cu familia 2 saptamani la Mamaia. S-a schimbat destul de mult fata de acum 2 ani, cand am fost ultima data. Constantenii au invatat ca palmierii trebuie ocrotiti iarna, asa ca i-au plantat acum in niste ghivece uriase :lol:
Nico

Mesajde chrisrotlmacin pe 13 Aug 2008 00:09

Anul acesta am fost la Costinesti . Ca la rugby in perioada de varf . Cazarea ok la pensiune , mancarea ok .

Am plecat din Bucuresti din Militari la 07:00 am ajuns in Costinesti la 16:30 :lol:

La sfarsitul zilei cred ca orice alta mare este mai ok decat Marea Neagra .

Personal recomand insula Barbados in Caraibe , in ianuarie sunt numai 23 de grade .

Mai aproape litoralul Croat si Muntenegru , Marea Rosie sau Malta .

La buget redus un gratar , cateva beri si o saltea gonflabila in Cotul Dunarii ar rezolva problema vacantei , cu cazarea nu e o problema ,ne face primarul ANL-uri :lol:

Imagine
chrisrotlmacin

Mesajde Gabry pe 16 Sep 2008 13:45

Eu imi iau concediu cam tarziu si putin ca avem o perioada foarte incarcata de munca.Dar e bine si asa decat delok.Asa ca am hotarat sa plec o saptamana in Grecia in Atena.Abia astept.Dupa o sa va povestesc tot cu amanunte.
As long as you can be disappointed as long you are still young.
Gabry

Mesajde marian pe 17 Sep 2008 01:04

Gabry scrie:Eu imi iau concediu cam tarziu si putin ca avem o perioada foarte incarcata de munca.Dar e bine si asa decat delok.Asa ca am hotarat sa plec o saptamana in Grecia in Atena.Abia astept.Dupa o sa va povestesc tot cu amanunte.

Așteptăm impresii din Grecia și poze :D Să ne spui cum va fi vremea, ca și eu am vrut să plec în Grecia în septembrie, dar mi-a fost teamă să nu fie vremea nașpa.
marian
Site Admin

Mesajde oanna pe 12 Oct 2008 01:02

Da, intr-adevar, ne-a fost teama sa nu fie vreme rea in Grecia si, astfel, am ajuns in...Tunisia! "Un pic" mai departe, la vreo 1500 km de Bucuresti si dupa 2h 40min de zbor linistit si fara turbulente, am aterizat pe taram african. Am intalnit, pe o vreme placuta, palmieri in incinta aeroportului si oameni cu tenul inchis la culoare, dar aparent pasnici, linistiti, obisnuiti si vorbitori de limba franceza. A fost un sejur frumos, relaxant, cu plaja, shopping, plimbare cu camila in desert si jeep-safari pe dunele de nisip. Am fost cazati in statiunea Sousse, la un hotel de 3*, cu doua mese incluse pe zi. Am fost bine primiti si serviti. Despre specificul tarii africane am aflat foarte multe informatii de la ghidul tunisian (vorbea aproape perfect romaneste), care ne-a insotit in excursia in Sahara, ce a durat 2 zile si a inclus vizitarea unor locuri importante: colosseumul El Jem (al treilea din lume, ca marime), casele troglodite (case sub pamant, unde locuiau oameni), decorurile unde s-au filmat doua serii (printre care si prima) din "Razboiul Stelelor", oaza muntoasa de la Chebika, Grande Cascade, Chott el Jerid (cel mai mare lac sarat din Sahara) si Marea Moschee din Kairouan (al patrulea oras sfant al islamului, dupa Ierusalim, Mecca si Medina). Cele mai importante exporturi sunt cele de curmale (fructele palmierilor) si uleiul de masline. In afara de acestea, turismul este cea mai importanta sursa de venituri a localnicilor. Mancarea a fost multa si buna, chiar si "ciudateniile" traditionale (va recomand sa gustati cuscusul). Daca mergeti in Tunisia sau in alta tara africana ce "poseda" desert, nu mergeti decat daca va plimbati cu camila si faceti safari (ca plaja poti face oriunde). O experienta inedita, care in cuvinte nu se poate decat rezuma la adrenalina la maxim. In timpul ei, am fost uimiti sa vedem si o "fata morgana", un miraj in desert, undeva in departare aveam impresia ca se termina nisipul si incepe o apa lina si stralucitoare. O Iluzie, caci, in realitate acolo era inima desertului. Daca nu traiam asta, inca as mai fi crezut si acum, ca fata morgana e o poveste, o minciuna ce "dadea bine" prin povestile cu Alladin. Cine stie, poate exista, pe undeva, si o lampa fermecata, da' pe asta inca nu am gasit-o :D Va recomand sa mergeti in Tunisia cu prima ocazie, pentru ca se merita 100%. Am fost foarte multumiti de serviciile agentiei Tunisiana Travel, organizatorul excursiei (http://www.tunisiana-travel.ro). Ca sa mentionez si legatura Tunisiei cu Macinul, in Sousse exista o fabrica a United Colors of Benetton, haine comercializate in Shopping Center-ul "Slim" si am fost surprinsi sa gasim pe etichetele multor haine inscriptia "FABRICATA IN ROMANIA". :P Stiu ca in Macin se fabricau haine pentru UCB...asa-i?
Ceea ce nu te ucide, te face mai puternic!
www.oanna.eu
oanna

Mesajde georgecantea pe 12 Oct 2008 08:58

exact ucb se faceau la grecale macin dar am auzit ca au pierdut contractul cu cei de la beneton si la castigat o fabrica noua de confectii din greci (comuna).
georgecantea

Mesajde Gabry pe 12 Oct 2008 11:44

Da e adevarat ca la Grecale se faceau candva ucb si nu numai :witboy,invicta,etc.Cand a venit mama in vizita la mine am facut o plimbare in oras pe la magazine firmate si a fost "placut" surprinsa sa vada ca un jeans de la witboy costa cat un salariu intreg pe luna la grecale.hmm...
As long as you can be disappointed as long you are still young.
Gabry

Mesajde marian pe 12 Oct 2008 14:10

Gabry, erai datoare să ne povestești cum a fost în Grecia, ai mai fost?
marian
Site Admin

Urmatorul

Inapoi la Vacante si calatorii