Caut o fosta colega...

Comunitatea macinenilor din Italia.

Caut o fosta colega...

Mesajde Nico pe 01 Feb 2010 23:11

Stiu doar ca este casatorita in Italia. Numele ei de fata e Sanda Calin, poate o cunoaste cineva si poate sa o anunte ca absolventii sectiei de Filologie Balcanica organizeaza intalnirea de 10 ani in vara. Pentru ca mama ei nu vrea sa dea pret datelor ei de contact, apelez la toti macinenii din Italia sa ma ajute sa o gasesc pe Sanda nascuta Calin, care are circa 35 de ani. Daca are cineva legatura cu ea, va rog sa ma contactati la adresa: choco.nico77@yahoo.de
Merci mult!
Nico

Re: Caut o fosta colega...

Mesajde marius pe 14 Feb 2010 22:22

sanda calin...a fost in clasa la liceu cu fratele meu...cred ca imi aduc aminte si figura ei...
bine,nu asta era ideea,nu pot sa te ajut cu vreo informatie despre ea,voiam doar sa-ti spun ca ai avea o sansa mai mare s-o cauti pe forumul comunitatii romanilor din italia...sau deja ai incercat...?
marius

Mesajde Nico pe 21 Feb 2010 13:38

Multumesc pentru informatie Marius, da-mi si mie te rog linkul acestui forum al macinenilor din Italia te rog. O sa incerc acolo...
Nico

Mesajde marius pe 21 Feb 2010 16:02

... incearca pe google sa dai de el,sincer eu am nu am reusit(bine,nu mi-am dat interesul prea tare...),stiu ca exista cred ca pe la torino'si are ”cuibul” ,poate sinan stie mai multe despre el...
marius

Mesajde marius pe 16 Mar 2010 22:37

sper sa nu se supere ”nico”,continui topicul ei cu alta ”cautare de persoane”:
se cheama Ivanciu Livia,in jur de 26 ani,are un frate -Marian si o sora mai mica Georgiana.stiu ca e plecata prin Italia,dar nu sunt sigur... :?
orice informatie,vreun nr de tel,vreo adresa e-mail,id de mess...,orice mi-ar fi de mare folos.trebuie sa iau legatura cu ea neaparat.
multumesc in avans....
marius

Mesajde regepsinan pe 09 Mai 2010 15:05

Marius da-mi mai multe detalii despre Livia am sa incerc sa te ajut prin prietenii mei stabiliti in italia am amici in torino,portdenone,roma,genoa,milano si jos in calabria.
regepsinan

Mesajde marius pe 10 Mai 2010 22:06

merci sinan,esti f amabil ca incerci sa ma ajuti...intre timp s-au schimbat lucrurile,am reusit s-o gasesc pe livia si am lamurit ce era de lamurit...
ai prieteni in calabria zici?si eu sunt in italia,in campagna-mai exact,ar fi fost frumos sa ne intalnim toti forumistii din italia la un mic si-o bericioaica undeva...dar cred ca suntem cam departe unul de altul,a?pe aici pe langa mine mai sunt cativa macineni dar nu pot sa zic ca avem o relatie chiar asa de...adica mai mult decat ”salut...” chiar nu e nimic...
marius

Mesajde nea vasile pe 13 Mai 2010 07:12

au italienii si mici? sau se face contrabanda cu ei din ro? :D
nea vasile

Mesajde marius pe 13 Mai 2010 18:44

:) de unde dreq sa aiba,nu stiu astia ce-i bun...da ' se face rost,sunt magazine unde se aduc produse romanesti...eu am vorbit cu soferii de pe autocare si mi-au adus cate ceva,asa de pofta...contrabanda?!cre'ca se poate zice... :D
marius

Mesajde nea vasile pe 14 Mai 2010 12:55

pai daca miroase un ciine de ala detector de droguri pasta de mici cred ca il apuca toate alea. vezi poate apari pe la tv ca ai incercat sa corupi organu' canin :D
nea vasile

Urmatorul

Inapoi la Italia