Aveti vreun animalut dragut?

Despre caini, pisici si alte animalute dragi.

Aveti vreun animalut dragut?

Mesajde Gabry pe 13 Aug 2008 17:39

Asta e un subiect ce ma intereseaza f.mult.Eu ador animalele si in special catelusii.Inainte am avut un yorkshire iar acum il am pe Lucky(alias Lulu) un carlin tare dragut de doar 7 luni.Este tare simpatic si nazdravan si cand se plictiseste imi mananca mobila, peretii si cablurile dar de cum locuiesc singura nu creaza probleme nimanui.Din pacate locuiesc la bloc si nu are destul spatiu de joaca dar seara il scot mereu in parc si ii ofer tot afectul meu.Ma bucur ca aici in Italia nu se intalnesc pe strada caini vagabonzi ci dimpotriva sunt f.ocrotiti si iubiti de catre stapanii lor.O perioada ma batea gandul sa devin voluntar la canil dar din cate am auzit prin presa lucrurile nu sunt asa cum par iar caini traiesc in conditii mizerabile si fondurile statului intra in buzunarele altora.Asa ca nu-mi ramane decat sa astept sa-mi cumpar o casa in afara Torino-ului cu o gradina cat de mica pt.Lulu si cine stie,poate mai imi iau un caine sau 2.Il intreb pe admin cum se pot posta pozele si dupa vi-l prezint.Ciao.
As long as you can be disappointed as long you are still young.
Gabry

Re: Aveti vreun animalut dragut?

Mesajde Gabry pe 13 Aug 2008 18:32

Uite ca am reusit sa postez poza.Cu ajutorulm lui admin,bineinteles.
100_00552.jpg
Gabry

Mesajde marian pe 21 Aug 2008 15:53

Drăguț cățelul. Nu sunt fan animale în casă, dacă am un câine sau alt animal îl țin afară. În casă fac mizerie, miros, lasă păr și pot face multe alte probleme...
marian
Site Admin

Mesajde oanna pe 16 Sep 2008 01:09

Si eu am un lup (cu mama husky), il cheama Ares si e foarte bataios, fioros, are deja 4 ani si este, mai nou, tatic. :D Ma bucur tare mult ca face parte din familia mea, pentru ca este, intr-adevar, un prieten bun si un caine de paza serios. Nu indrazneste nimeni sa se apropie de poarta. Din fericire, eu stau la curte si are suficient spatiu sa se desfasoare.
Ceea ce nu te ucide, te face mai puternic!
www.oanna.eu
oanna

Mesajde Gabry pe 16 Sep 2008 13:52

Ce bine de tine Oanna si eu in tara locuiam la casa si aveam 3 -4 caini ca ii tot aduceam de pe strada.Aici din pacate trebuie sa ma multumesc asa cum e.Dar daca stau sa ma gandesc locuind la apartament sunt multe dezavantaje si asta ar insemna sa renunt la multe lucruri care imi fac placere.Iar cum mie imi plac catelusii mult de tot fac efortul asta pana cand va veni vremea sa imi iau o casa cu o gradina cat de mica.Pune o foto cu cutu tau sa-l vedem si noi.
Gabry

Mesajde Quark pe 17 Oct 2008 16:13

am avut un motan birmanez ...il chema Nastase, era adesea la fel de arogant precum politicianul cu acelasi nume. Din pacate mi-a disparut in martie 2007. L-am iubit foarte mult. Putea fi vazut adesea pe gardurile tuturor vecinilor de pe E Teodoroiu si coltul cu Radu Negru, era suveranul zonei aleia de oras :)) .
Quark

Mesajde lucica pe 25 Oct 2008 00:30

eu am o pisica persiana si se numeste Kity e buna si ascultatoare
Atasamente
31052007036.jpg
lucica

Mesajde Gabry pe 28 Oct 2008 02:18

lucica scrie:eu am o pisica persiana si se numeste Kity e buna si ascultatoare

Uffi ce dragalasa e!!!
Gabry

Mesajde Maryline pe 28 Oct 2008 14:23

e absolut superba...ii place sa butoneze telecomanda de o tine asa de aproape? :D
Maryline

Mesajde lucica pe 28 Oct 2008 23:01

da e draguta si e foarte independenta si cind vine cineva e prima sa inspectioneze si nu se ascunde de lume.Dar nu ii place sa butoneze telecomanda ci ala e telefonul de acasa .Nu stiu era din gresala acolo cind i-am facut poza .Ma bucur ca v-a placut .In viitor vreau sa o dau la motan .Asa ca daca iese bine o sa ii vedeti si urmasii
lucica

Urmatorul

Inapoi la Animale de casa