Licenta - studiu Parcul Macin

Noutati si evenimente importante in Macin.

Licenta - studiu Parcul Macin

Mesajde Albastrici pe 23 Mar 2010 12:52

Salutare,dragilor ! Ma bucur sa vad ca exista un forum unde se poate discuta liber. Apelez la voi deoarece stiu ca ma puteti ajuta. Imi fac lucrarea de licenta pe Parcul Macin,titlul lucrarii este : "Potentialul ecoturistic al Parcului National Muntii Macinului" . Sunt un pic presata de timp insa o sa reusesc. Licenta o am acum in iunie si trebuie sa fie gata pana la sfarsitul lui aprilie.

Am vazut ca acest parc are si un site. Am incercat sa dau un email la adresa de pe site insa se pare ca nu este valabil . Am sunat la acele numere de telefon si nu a raspuns nimeni sau se auzea in zgomot infernal.

Am nevoie de cat mai multe informatii,studii,date etc care ma pot ajuta in redatarea licentei. Sper sa ma sustineti. O sa revin pe parcurs cu ce am nevoie. Va multumesc !

Aaa,intentionez ca dupa Paste sa vin cateva zile in parc. Eu de fel sunt din Braila insa facultatea o fac la Bucuresti,la Universitatea din Bucuresti.
Albastrici

Re: Licenta - studiu Parcul Macin

Mesajde Quark pe 15 Apr 2010 13:08

daca esti din Braila e usor sa ajungi prin Macin si sa faci un tur al parcului. Informatii ii poti cere domnului Dan Jalea (userul cu acelasi nume) , care iti poate da ceva sfaturi si contacte. Nu mai stiu cum il cheama pe rangerul care locuieste la baza parcului, dar dl. Jalea sigur il cunoaste si te poate ajuta. De asemenea, in cadrul Liceului din Macin, functioneaza Colegiul de Cartografie si Cadastru, de acolo iarasi poti culege informatii. Fii mai explicita in ceea ce cauti si poate reusim sa te ajutam cu mai multe lucruri.
Succes.
Quark

Re: Licenta - studiu Parcul Macin

Mesajde Albastrici pe 15 Apr 2010 23:30

Multumesc pentru raspuns. Da,sunt din Braila dar facultatea o fac la Bucuresti,asa ca in urmatoarea perioada am de gand sa ajung la Macin. Cu domnul Jalea deja am luat legatura si ma ajuta foarte mult. Pentru detalii ma poti contacta pe albastrica_ea@yahoo.com
Albastrici

Inapoi la Stiri si evenimente