Dumnezeu sa-i ierte!

Noutati si evenimente importante in Macin.

Dumnezeu sa-i ierte!

Mesajde marian pe 04 Mai 2009 15:51

Aseară am aflat cu uimire că dr. Deleanu Alexandru, medic primar medicină internă și directorul Spitalului Orășănesc Măcin a decedat. Asta după ce sătămâna trecută, dr. Nistor Ciprian s-a stins din viață. Dumnezeu să-i ierte pe amandoi! Două mari pierderi pentru orașul nostru!
marian
Site Admin

Re: Dumnezeu sa-i ierte!

Mesajde kili pe 04 Mai 2009 15:53

Poate printre putinii doctori de valoare pe care i-a avut Macinul. :(...
kili

Mesajde 1stupid pe 09 Mai 2009 21:46

Asea este, 2 grele lovituri atat ptr familii cat si pentru macineni.
Dumnezeu sa i odihneasca
1stupid

Mesajde regepsinan pe 25 Apr 2010 17:50

IN acest rastimp,au mai fost pierderi insemnante printre macineni.Oricare dintre locuitorii orasului nostru sunt importanti de aceea propun sa-i amintim pe cei disparuti dintre noi la aceasta rubrica pentru ca multi suntem plecati in toate colturile lumii.in italia i-am pierdut pe NICU BULGARU ;buzatu; un om cu suflet de aur,GIGI COVACIU ;pacala;un om deosebit care s-a sacrificat pentru familie a murit la munca in sardenia dupa ce isi rupsese oasele muncind in Israel,acum aproximativ o luna din cauza stresului a facut un infarct fatal CUVAT GEAVID;jaksu; tuturoracestora un pios omgiu si regrete sincere din partea mea.cei de acasa ne pot tine la curent atit cu pierderile si de ce nu cu anunturi matrimoniale sau nasteri de copii.
regepsinan

Inapoi la Stiri si evenimente