pescuiti?

Ce face macineanul in timpul liber?

pescuiti?

Mesajde nea vasile pe 04 Iun 2010 13:14

pescuieste careva de pe aici? cind , unde, cum? ce si cit de mare ati prins?
nea vasile

Re: pescuiti?

Mesajde marius pe 04 Iun 2010 22:07

nu pot sa ma numesc impatimit al pescuitului...dar cateodata,cand nu ma simt prea obosit si am cateva ore libere,merg la un ”rauletz” cam la 20 km de locul unde stau...au fost zile cand am prins doar 2-3 carasei cat palma,alteori chiar nu am prins nimic...dar reusita a fost intr-o zi cand m-am dus asa,fara sa planific,singur,si am venit acasa cu o sacosa de caras frumos si 3 crapi cam la 2 kg fiecare...nu-mi venea sa cred...a fost prima si ultima oara cand s-a intamplat...acum,de vreo 4 luni nu am mai fost...
marius

Mesajde chrisrotlmacin pe 08 Feb 2011 06:02

Tot romanu la Macin pescuieste astfel :D
Imagine
chrisrotlmacin

Mesajde nea vasile pe 14 Feb 2011 00:28

cam exploziva momeala aia :D
nea vasile

NU IMI MAI TREBUIE PESCUIT EVER!

Mesajde ioana_g pe 22 Iul 2011 15:59

Imi pare rau ca trebuie sa deschid acest topic dar....asta e cruda realitate!acum o saptamana am fost in orasul vostru...Macin....si am fost furati ca in codru!!!!deja am sa ocolesc de scarba acest orash...nu imi mai trebuie!mi-au furat telefoanele,camera,gps-ul....si o amarata de bricheta!asa ca....avetzi grija unde va ducetzi in macin...incuiati tot ....se fura tot ce se poate! :x
ioana_g

Mesajde nea vasile pe 23 Iul 2011 12:12

Da si tu mai multe amanunte. Unde ai stat? De unde ti s-au furat obiectele, din masina, din camera unde erai cazata?
nea vasile

Mesajde danjalea pe 25 Iul 2011 16:52

Si mie imi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat. Am avut si eu un coleg de munca ce a fost "facut" de acte, carduri si ce mai avea in masina, la cotul Dunarii, acolo unde merg indeobste pescarii. Dar, mai multe amanunte ar fi utile, poate reusim sa te ajutam sa-ti recuperezi bunurile. Spune-mi daca ai reusit sa faci o reclamatie la Politie! Mai intrebam si noi angajatii pe care--i cunoastem. TRebuie sa cada vreunul in plasa. Daca ai ceva indicii, ai vazut ceva persoane dubioase, orice informatie ar fi utila. Si eu am patit necazul in Iasi, am lasat masina in parcarea facultatii unde sustineam examenele de la masterat si mi-au fortat portbagajul la Dacia pe care o aveam atunci. Pagubele nu au fost foarte mari, dar m-am simtit scarbit; in geanta furata aveam lenjerie intima si alte lucruri cu valoare mai mult sentimentala. Asa ca te inteleg; dar nu a insemnat ca nu am mai fost niciodata in Iasi, de atunci. Am incercat sa fiu mai atent, sa-mi iau masuri de siguranta. Detest persoanele care fura si consider ca sunt oameni de nimic. Ma rog sa nu se bucure de obiectele furate si sa ajunga cat mai repede acolo unde le este locul, la racoare. Astept mai multe informatii, iar ca fapt divers, iti spun, ca MAcinul are si alte locuri care merita a fi vazute. DAca te intereseaza pot sa-ti trimit niste linkuri...
danjalea

Mesajde marius pe 28 Aug 2011 23:26

se pare ca ioana nu vrea sa dea detalii...oricum nu e nimic nou,in romania de azi e ceva aproape normal sa ramai fara lucruri daca nu esti suficient de atent...imi pare rau pentru ce i s-a intamplat,nu doresc nimanui,dar nu inteleg,toate cele enumerate se aflau la gramada,asa...?si la vedere...?sunt locuri de pescuit de-a lungul soselei smardan-macin,tre' sa lasi masina la sosea,o fi lasat-o descuiata...?
marius

Inapoi la Timp liber