restaurant LA COCO

Totul despre arta gatitului. Retete, discutii despre mancarurile preferate, bauturi.

restaurant LA COCO

Mesajde mikutzoo pe 27 Mai 2010 19:09

Restaurantul lui Coco este in continua transformare, deja s-a extins si in spate, iar sus sunt aproape de finalizare camere de hotel . Mancarea este extraordinara , iar personalul de nota 10 , de asemeni se pot organiza mese festive pt nunti, botezuri si alte evenimente . Nu ratati ocazia sa aveti o seara superba la restaurantul lui Coco . Nu o sa va para rau .
mikutzoo

Re: restaurant LA COCO

Mesajde danjalea pe 30 Mai 2010 20:54

Te felicit pentru articol! Ceea ce ai constatat la Restaurantul "La Coco", este adevarat. si chiar daca mai sunt unele lucruri de pus la punct, noi trebuie sa-l incurajam. Sa stii ca forumul este vizitat si de persoane din afara orasului nostru si este bine sa prezentam lucrurile intr-o maniera favorabila noua. Si este bine sa avem o gandire pozitiva, sa fim optimisti si sa incercam sa incurajam initiativele concetatenilor nostri. La mai multe articole de genul acesta!
danjalea

Mesajde mikutzoo pe 03 Iun 2010 18:53

da asa e dl Jalea, omul asta pune in practica ce a vazut pe afara , nu s-a multumit doar sa-si tranteasca un casoi si vreo zece masini , sau lanturi pe gat, ci sa investeasca in ceva , un lucru laudabil . asa ca mai spun un sincer BRAVO COCO !
mikutzoo

Mesajde Gabry pe 05 Iun 2010 01:26

Wow asta este o veste buna!Eu ma marit vara viitoare(2011) si mi-ar placea tare mult sa fac nunta in Macin sau Carcaliu.Si ma preocupam de faptul ca nu sunt restaurante(as vrea sa evit "Turistul").Ce imi puteti spune despre el?In ce parte a orasului este?Vara asta merg sa ma interesez un pic prin zona.
As long as you can be disappointed as long you are still young.
Gabry

Mesajde marius pe 05 Iun 2010 21:06

de cand a aparut topicul ma racaie ceva si tot evit sa intreb de teama c-o sa ma fac de ras.dar nu am nimic de pierdut si...:cine'i domnu' Coco...? :oops: eu in macin cunosc un singur ”coco”,in persoana fiului lu' nea ion craciun de la ACR.nici nu stiu cum il cheama,toata lumea ii zice asa,i-a ramas auto-service-ul lu' ta-su(intre PETROM si blocul 20) dupa ce acesta s-a retras...deci,cu toata rusinea,cine-i acest Coco?as zice ca restaurantul se afla langa statia de benzina din zona IAS(am uitat cum se mai cheama...),cand m-o vizita italianu' la care lucrez sa stiu unde sa-l duc... :)
daca e acolo unde zic eu mi se pare totusi ca-i cam mic pentru o nunta,nu?
ia zi tu Creutzfield... :D cum e treaba?ca vad ca esti un cunoscator...
marius

Mesajde al3csu pe 05 Iun 2010 21:39

domnu Coco e din Carcaliu, a lucrat ca bucatar cativa ani prin Grecia si acum a venit si si-a deschis afacerea lui. vezi aici niste poze
al3csu

Mesajde mikutzoo pe 07 Iun 2010 08:43

deci dupa cum a spus si Alecsu , Coco este din Carcaliu si a lucrat ceva ani prin Grecia, se pare ca a facut liceul in Macin, dar eu nu stiu ca sunt macinean doar din '99 , asa ca nu am facut scoala pe aici, daca ai sub 45 de ani s-ar putea sa nu-l cunosti, a nu se confunda cu Coco mecanicu' , asa faceam si eu acum 2 ani :D . Restaurantul, Gabry se afla vis-a-vis de i.a.s. la statia Lukoil , si mai pot spune ca s-a mai extins in spate , ceea ce nu apare in pozele aparute pe forum, este un loc perfect pt nunti si botezuri, mai ales ca pana la anul (pot spune ca o sa termine chiar in vara aceasta) o sa finalizeze si terasa si gradina din spatele restaurantului.
mikutzoo

Mesajde Gabry pe 07 Iun 2010 10:58

Deci pe Coco il stiu ca doar e din sat de la noi si bravo lui ca a stiut sa se descurce si acum sta bine in Romania decat strain prin alte tari.Multumesc de informatii Micutzoo vara asta am sa trec sa ma informez si asa o sa am doar de alergat...
As long as you can be disappointed as long you are still young.
Gabry

Mesajde danjalea pe 09 Apr 2011 14:34

http://www.curtearegala.ro/restaurantul ... -coco.html

Pentru cei interesati. Daca mai vreti si alte detalii va pot da si un numar de tel. sa va trimit poze cu Restaurantul "La Coco". Se aprovizioneaza cu vin( vrac, imbuteliat, sau bag-in-box), de la firma la care lucrez: www.curtearegala.ro ,
http://www.facebook.com/pages/Vinuri-de ... 3900252707 . Dispune in acest moment de 3 sali unde se pot organiza evenimente si in curand va avea si cateva camere ptr. cazare...
danjalea

Inapoi la Culinar