TURISM:Avem munti , avem Dunarea !

Avem munti, avem Dunare, ce facem cu ele?

TURISM:Avem munti , avem Dunarea !

Mesajde crinutza_angel pe 30 Iul 2008 14:18

Asteptam sa vina altii sa profite de ele, ca noi dupa cate se pare nu suntem in stare. Fonduri in acest sens eu cred ca se pot obtine, cum s-au obtinut si pt altele. Dar ce se astepta? Un proiect bun poate atrage fonduri frumusele. Primaria poate face un prim pas. Daca tot am vorbit de primarul anului 2007, de ce sa nu vorbim si de unul al anului 2008, printr-o realizare in turism. Facem orasul sa prospere.Prin ce?Prin faleze, parcuri. Da, si prin acestea. Dar prin turism se va dezvolta de zece ori mai mult. Hai sa deschidem ochii mari si sa privim lucrurile in profunzime. Macinul are multe frumuseti si trebuie sa le valorificam. Sa facem ceva in acest sens!
crinutza_angel

Re: TURISM:Avem munti , avem Dunarea !

Mesajde deea pe 01 Aug 2008 00:12

Degeaba le avem daca nu stim sa le valorificam.Stim doar sa poluam Dunarea si sa distrugem muntii altceva nimic.Ne intrebam de ce nu stie lumea despre zona noastra.Vrem sa facem ceva dar fara sustinerea conducerii nu se va face nimic in acel oras!Pacat, mare pacat!!!
deea

Mesajde crinutza_angel pe 01 Aug 2008 20:07

E o idee buna. Eu ma bag. Cine mai vrea? Parca vad ala, ala si ala, adica nimeni. Ca ba rade lumea de noi, ca ba "vai, sa pun eu mana pe gunoaiele alea, ca ba " ma umplu de toate bolile" etc. Strangem doar noi doi gunoaiele?
crinutza_angel

Mesajde kili pe 21 Aug 2008 16:28

Am fost la Macin si am reusit sa prind cateva cadre cu aparatul meu foto. Le-am facut pentru a le arata prietenilor mei din Bucuresti. Au ramas placut impresionati de trecerea cu bacul. Sunt oameni care n-au fost niciodata pe Dunare, care nu s-au plimbat cu un feribot sau un bac, iar la prezentarea fotografiilor, au ramas fascinati. Le-am promis ca pe viitor, daca am ocazia si se poate, o sa-i aduc la Macin sa le prezint micul nostru orasel. Cred ca si acest mod tine de promovarea turismului in zona. Incepem prin a ne aduce prietenii in micul nostru orasel si sa incercam sa le przentam lucrurile frumoase
kili

Mesajde homerthegreat pe 25 Aug 2008 10:36

Oameni buni, ca tot vb de turism, am si eu o intrebare pt cei care sunt din Macin.
exista un loc unde pot sta cu cortu, un camping sau la cineva in curte, aproape totusi de liceul murgoci?
rog seriozitate ....si as dori si un raspuns cat se poate de curand.
danke!!!
homerthegreat

Mesajde georgecantea pe 28 Aug 2008 14:01

homerthegreat scrie:Oameni buni, ca tot vb de turism, am si eu o intrebare pt cei care sunt din Macin.
exista un loc unde pot sta cu cortu, un camping sau la cineva in curte, aproape totusi de liceul murgoci?
danke!!!

dak vrei cu cortu' o faci pe riscul tau dar cel mai sigur te campezi langa manastirea de la izvor.
georgecantea

Mesajde georgecantea pe 28 Aug 2008 16:14

da si ce dak?
Avem dar degeaba
Problema reala este infrastructura, ea lipseste cu desavarsire (drumuri, apa curenta cu presiume acceptabila, etc.)
la Dunare e buna ideea pescuitului sportiv dar e nevoie de dotari (ambarcatiuni, scule de pescuit, personal, etc) cazare specifica agroturism gen cherhana.
la munte e simplu vile cu tot ceea ce inseamna o locuinta dar si anexele aferente, dar chiar si cu atat si nu este indeajuns.
obiective turistice mai sunt dar cine sa le puna in valoare
asa ca lasati-o balta cu macinul e vorba de mult prea multi bani pentru a infiripa astfel de activitati.
primaria nu are de unde iar investitorii nu vor veni ca doar nu-s nebuni sa bage bani in ce?
georgecantea

Mesajde al3csu pe 28 Aug 2008 18:27

Pentru cine vrea sa faca o plimbare pe munti atasez o harta cu trasee turistice. Daca vrea cineva harta la rezolutie mare sa-mi lase un mesaj si o trimit pe mail (are 6 Mb)
Atasamente
harta.JPG
harta muntii Macin
al3csu

Mesajde Gabry pe 28 Aug 2008 20:28

homerthegreat scrie:Oameni buni, ca tot vb de turism, am si eu o intrebare pt cei care sunt din Macin.
danke!!!

Vezi sa nu sfarsesti si tu ca multi turisti vara asta in Italia,jefuiti ,batuti si cu prietena stuprata.Ca din cate vad oamenilor prosti le vin in fiecare zi idei de violenta...De-ar veni cineva intr-o zi cu idei bune,lumea se umple de delicventi.
As long as you can be disappointed as long you are still young.
Gabry

Mesajde misha213 pe 11 Sep 2008 14:47

poti sa campezi in curtea mea..una de juma de hectar si care e la marginea macinului..spre munte :)
misha213

Urmatorul

Inapoi la Turism