Buna ziua.Numele meu este Carmen(35 ani),nascuta in Macin si crescuta-n acest minunat orasel,pana la varsta de 6 ani,cand ne-am mutat in Constanta.O parte din copilarie mi-am petrecut-o-n Macin,iar cand se apropiau vacantele,asteptam cu nerabdare momentul cand ma intorceam in acest orasel frumos.Ca si unii din voi,dezamagita sunt si eu ,vazand ca ,pe an ce trece,devine (parca),tot mai ponosit ,degradat.Insa,ca o consolare,mai exista si alte orase,mult mai afectate decat Macinul,insa ceea ce este foarte important(cel putin ptr. mine)este faptul ca-mi creste inima atunci cand un prieten/amic imi spune ca ,trecand prin Macin, a ramas impresionat de frumusetile acestuia

.Vin mereu pe melegurile-mi natale,caci si sotul si copiii sunt la fel de indragostiti de el,ca si mine....P.S.Oare problemele ce ne framanta(ex.: criza financiara) ,serviciul si diverse preocupari,sa fi afectat si prezenta mutora ,care n-au mai scris demult pe-aici?

Cu speranta ca nu doar aceasta va fi singura mea postare pe acest site,si ca voi mai comunica si cu restul user-ilor,va doresc toate cele bune !!!