Să facem cunoştinţă....

Aici trebuie sa ne cunoasteam mai bine...

Re: Să facem cunoştinţă....

Mesajde marius pe 26 Mai 2010 00:21

maaaa,si daca pui poza lu' altu,a?io zic sa se faca o comisie cu ruleta'n mana si sa o afisezi pe faleza la o ora de varf.... :D ...in felul asta nu va mai avea nimeni dubii :D ....

ba da unde s-a ajuns cu topicul asta... :oops: ...
marius

Mesajde nea vasile pe 26 Mai 2010 08:44

ce sa-i faci mai marius, mai ridem si noi, ca si asa situatia e maro rau de tot
nea vasile

Mesajde mikutzoo pe 27 Mai 2010 18:56

pai unde s-a ajuns cu topicu'....nu la sa facem cunostinta ? :D , poze cu diferite parti ale corpului... :D
mikutzoo

Mesajde Carmen2812 pe 30 Iun 2010 12:00

Buna ziua.Numele meu este Carmen(35 ani),nascuta in Macin si crescuta-n acest minunat orasel,pana la varsta de 6 ani,cand ne-am mutat in Constanta.O parte din copilarie mi-am petrecut-o-n Macin,iar cand se apropiau vacantele,asteptam cu nerabdare momentul cand ma intorceam in acest orasel frumos.Ca si unii din voi,dezamagita sunt si eu ,vazand ca ,pe an ce trece,devine (parca),tot mai ponosit ,degradat.Insa,ca o consolare,mai exista si alte orase,mult mai afectate decat Macinul,insa ceea ce este foarte important(cel putin ptr. mine)este faptul ca-mi creste inima atunci cand un prieten/amic imi spune ca ,trecand prin Macin, a ramas impresionat de frumusetile acestuia :) .Vin mereu pe melegurile-mi natale,caci si sotul si copiii sunt la fel de indragostiti de el,ca si mine....P.S.Oare problemele ce ne framanta(ex.: criza financiara) ,serviciul si diverse preocupari,sa fi afectat si prezenta mutora ,care n-au mai scris demult pe-aici? :? Cu speranta ca nu doar aceasta va fi singura mea postare pe acest site,si ca voi mai comunica si cu restul user-ilor,va doresc toate cele bune !!! ;) :)
Carmen2812

Mesajde marian pe 30 Iun 2010 23:17

Bine ai venit pe Forum Carmen :)
marian
Site Admin

Mesajde mikutzoo pe 02 Iul 2010 22:55

ba eu vad case din ce ce mai multe si noi cu garduri din fier forjat deh cum s-a vazut pe afara...s-a modernizat primaria, niste trotuare , mde dupa buget. cat de cat merge treaba. vad ca se face si parculetul pt copii ,o singura chestie ...cand s-or apuca sa demoleze cel putin casa de cultura, daca nu o repara ?
mikutzoo

Mesajde Carmen2812 pe 03 Iul 2010 09:37

mikutzoo scrie:...s-a modernizat primaria, niste trotuare , mde dupa buget. cat de cat merge treaba.

pai,normal ca primaria s-a modernizat,altfel personalul de-acolo nu si-ar fi putut desfasura activitatea in conditii "normale" :lol: ...cat despre asfaltare....hmmm,ma abtin...soseaua principala este praf (sau putin zis praf?!)...
Carmen2812

Mesajde danjalea pe 06 Iul 2010 14:21

Bun venit pe forum! Poti face si tu ceva ptr. MAcin. Sa promovezi zona, in cercul tau de cunoscuti! Exista ceva materiale postate la sectiunea "Turism", sau "Muntii Macin", care merita parcurse. Daca vei cunoaste mai bine frumusetile profunde ale zonei(Parcul NAtional M-tii Macinului, Bratul vechi al Dunarii, Manastirile, Cetatile romane, BAlta Piatra FEtei, vinurile produse la MAcin), vei avea ce sa povestesti cunoscutilor. Apropos de vinuri..( www.curtearegala.ro ), exista o crama si la Constanta, apartinand producatorului din MAcin, pe Str. Atelierelor, nr. 20 , colt cu Sarmisegestusa..... Toate cele bune! Ma gasesti si pe mess: danjalea sau curtearegala (Id-uri de mess). Dan.
danjalea

Mesajde Carmen2812 pe 06 Iul 2010 20:59

Dan,probabil la mine te refereai,la cele scrise mai sus!?!De cunoscut,cunosc destul de bine zona Macinului,imprejurimile lui.De facut "reclama",fac de cate ori mi se ofera ocazia.Ma batea si pe mine gandul sa fac niste selectii prin pozele mele si sa postez cateva din ele,poze facute in Macin si prin imprejurimile lui ;) .Hm,cat privesc bauturile alcoolice,nu prea sunt fun no. 1 :lol: ,dar recunosc ca mai gust vinul parintilor mei,in special cel fiert cu scortisoara :) Cat priveste crama din Cta,am retinut unde este,iar cand mi se ofera ocazia,voi da si eu,la randu-mi,informatii despre ea cunoscutilor ;) :) ...Toate cele bune :)
Carmen2812

Mesajde leutzu pe 15 Sep 2010 16:14

btw ... de curand, tipii de la "Catavencu", au postat un articol foarte fain despre Muntii Macinului. Bine... vorbeau mai mult despre Greci acolo dar, it is kinda the same area... Cautati pe site ul ziarului Catavencu articolul. O sa va bine dispuneti va asigur.
leutzu

AnteriorUrmatorul

Inapoi la Comunitate