Spitalul Macin, mai "bolnav" decat pacientii sai

Discutii diverse despre orasul Macin.

Re: Spitalul Macin, mai "bolnav" decat pacientii sai

Mesajde regepsinan pe 14 Feb 2010 12:07

Einstein avea perfecta dreptate.Universul este sau nu infinit dar gasim o infinitate de micuti.Multumesc Ana-Maris.
regepsinan

Mesajde mikutzoo pe 14 Feb 2010 17:40

regepsinan scrie:Einstein avea perfecta dreptate.Universul este sau nu infinit dar gasim o infinitate de micuti.Multumesc Ana-Maris.

uite cine ne da lectii de moralitate....un tzepar
mikutzoo

Mesajde marius pe 14 Feb 2010 22:49

mikutzoo scrie:
regepsinan scrie:Einstein avea perfecta dreptate.Universul este sau nu infinit dar gasim o infinitate de micuti.Multumesc Ana-Maris.

uite cine ne da lectii de moralitate....un tzepar

adica sinan se referea la tine cu ”infinitate de micuti”?zi-ne si noua care-i treaba cu țeparu' ca io unu' nu o stiu...bine,asta nu-i topicu' potrivit pentru asta....
marius

Mesajde mikutzoo pe 15 Feb 2010 20:52

'infinitatea de micuti'...se refera la cei multi care muncim ca fraierii si platim impozite care sunt papate de altii (ca asa-i regula) si care nu ies in evidenta ca cei mari care dau tzepe in stanga si-n drepata , cei care se evidentiaza, si ca cei care sunt platiti din banii din impozite si au obrazul gros de-ti mai cer si spaga...intelegi acu'? oamenii astia ar trebuia sa taca ,de nu, pot intra in tzeapa mea...
mikutzoo

Mesajde regepsinan pe 20 Feb 2010 14:18

Micutule cred ca ma confunzi.Nu am tras teapa si nu am cum sa trag teapa,pentru ca sunt un biet muncitor.Trag teapa miinilor mele.O zi buna tuturor.
regepsinan

Mesajde Carmen2812 pe 30 Iun 2010 12:43

Oameni buni,"spitale bolnave" sunt si in alte localitati,nu numai in Macin.Ca un exemplu,in Constanta,o femeie,inainte de a ramane insarcinata,ar trebui sa gandeasca de n ori inainte ,daca isi poate permite "luxul" de a da viata unui copil.De ce?Pentru ca ,inainte de a se interna in maternitate este nevoita sa cumpere absolut tot ce este necesar ptr. o nastere: incepand de la fesi sterile,comprese,medicamente,solutii perfuzabile,etc.,etc. ...Bolnav este acest sistem ,ca si multe altele,de altfel,din Romanica noastra. Ce este crunt,ca ne pleaca medici,asistente medicale,infirmieri,in alte tari,unde sunt mult mai bine platiti,decat in aici,in tara. Spaga a fost dintotdeauna si isi va mai face simtita prezenta,atat timp cat tara merge in declin. Cu siguranta ca,daca salariile ar fi pe masura muncii tuturor,nu numai a cadrelor medicale,probabil ca si cei din afara vor reveni in tara si-atunci se va remedia si sistemul sanitar....Dar asta,probabil,se va-ntampla peste ....multi,multi ani :( ..Intr-adevar,ce este ingrijorator,ca in Macin spitalul nu are personal suficient (asta din ce am auzit si eu). Prefer sa-mi iau parintii aici,in Constanta ,atunci cand trebuie sa-si faca anumite investigatii,caci in Macin nu indraznim a avea acest curaj (desi,ar fi fost mai lesne sa le faca acolo,caci i-as scuti de drumuri). Ca un memorial,as dori sa scriu un picut despre regretatul Dr. Vernescu : am avut onoarea sa fiu adusa pe lume de acest mare om,cu deosebite calitati medicale si trag sperante ca,intr-o buna zi,va veni cineva care sa-l urmeze :) ;) .
Carmen2812

Mesajde mikutzoo pe 02 Iul 2010 22:37

draga carmen iti recomand sa urmaresti un film inspirat din realitate cu robin williams se numeste patch adams . chestia ca noi romanii stim sa ne plangem , dar nu vrem sa facem nimic, intrebarea e tu ai face ceva pt semenii tai asa pe gratis? nu. si nici eu nu vreau sa dau spaga pt astfel de medici, mai bine mor. iar daca vor sa plece afara...drum bun !
mikutzoo

Mesajde Carmen2812 pe 03 Iul 2010 09:22

mikutzoo scrie:draga carmen iti recomand sa urmaresti un film inspirat din realitate cu robin williams se numeste patch adams . chestia ca noi romanii stim sa ne plangem , dar nu vrem sa facem nimic, intrebarea e tu ai face ceva pt semenii tai asa pe gratis? nu. si nici eu nu vreau sa dau spaga pt astfel de medici, mai bine mor. iar daca vor sa plece afara...drum bun !

draga,mikutzoo,de cele mai multe ori am facut "ceva" gratuit ptr. semenii mei (fii sincer,recunoscand ca si tie ti s-a-ntamplat asta ,cel putin o data-n viata ;) ),iar atunci cand am facut-o nu am asteptat "multumiri financiare"....acum revenind la spaga din sistemul sanitar,caci inteleg ca asta te doare cel mai mult,sa stii ca sunt si cadre medicale care-si practica meseria din placere si nu ptr. faptul ca,din meseria de medic/asistenta s-ar castiga spagi....crede-ma,eu am intalnit si intalnesc astfel de oameni...problema este ca sistemul sanitar este bolnav,iar cadrele medicale,primesc "bobarnacele" ...acu' nu le fac eu mea culpa,dar daca spitalele vor intra in tutela primariilor,ma tem ca nici spagile nu vor mai ajuta (caci pacientii sunt nevoiti sa-si cumpere singuri materialele necesare) :( ...acum,asa informational,in Macin exista sectie de urgente??...ma gandesc la cei care au nevoie de o interventie medicala,ce nu suporta amanare (sau cel putin,va puteti baza pe faptul ca are cine sa acorde prim-ajutor?)...toate cele bune :) P.S. am sa caut filmul pe care mi l-ai recomandat ;)
Carmen2812

Mesajde mikutzoo pe 03 Iul 2010 12:10

da , stiu, intotdeauna punem vina pe altcineva...
mikutzoo

Mesajde nea vasile pe 23 Aug 2010 08:48

mai traieste spitalul? :D Tre sa ajung si eu pe acolo...
nea vasile

AnteriorUrmatorul

Inapoi la Diverse