Macin.biz

De la mess la probleme serioase.

Macin.biz

Mesajde lazarmihail pe 27 Aug 2008 23:14

Ma uitam zilele acestea la o lista a ultimelor site-uri inregistrate la anrc si mi-a atras atentia site-ul macin.biz ce are ca owner Basca Gabriel. Nu am decat cuvinte de lauda pt tine Gaby. La mai mare si asteptam forma finala. 8-)
lazarmihail

Re: Macin.biz

Mesajde marian pe 30 Aug 2008 01:33

îi urez și eu succes, e bună concurența ;)
marian
Site Admin

Mesajde marian pe 03 Sep 2008 14:07

Cum zici tu...
marian
Site Admin

Mesajde paoola pe 28 Ian 2009 15:11

Am vazut si eu forumul cel noi azi. Sincer.... da' sincer.. sunt cam aceleasi subiecte... turism..evenimente.. recomandari..etc. Nu stiu daca aveam nevoie de inca un forum. Nu era mai simplu sa ii facem in contiunuare reclama astuia? Ca pe asta vad ca ... am ramas cam tot noi.. cei care eram si inainte. Cu un singur forum e mai usor sa ii aduni pe toti in acelasi loc. ... Nu vreau sa fiu rautacioasa. Dar nu cred ca aveam nevoie de inca un forum. De ce sa nu ne unim toti intr-un singur loc? ..pentru inceput...
paoola

Mesajde chrisrotlmacin pe 30 Ian 2009 22:14

Cel putin baietii sunt optimisti , se vede din titlul forumului " Macin orasul tuturor posibilitatilor"

Paola ,cei care au facut macin.biz au fost membri activi ai forumului macin.ro . Au avut pareri diferite , la un moment dat au incercat sa boicoteze macin.ro stergandu-si toate posturile . Parerea mea este ca doua sau mai multe web site-uri vor crea o competitie binevenita .

Daca ei sunt dispusi sa construiasca un site mai atractiv decat macin.ro vor avea succes . Numai cu un forum nu vor ajunge prea departe .

http://www.macin.ro are pagina principala in constructie de doi ani .. :roll: , dar cel putin o are ;)
chrisrotlmacin

Mesajde marian pe 30 Ian 2009 23:56

Cristi nu ai cu cine, sincer, nu se merită să ma stresez și să muncesc. Sunt două luni de când cer poze cu orașul Măcin și împrejurimile și am primit doar 5 fotografii de la o singură persoană. Am muncit o noapte să pun colinde de Crăciun și nu am primit niciun feedback, iar de la începutul acestui an dacă s-au scris maxim 10 posturi. Trist. :cry:
marian
Site Admin

Mesajde Maryline pe 01 Feb 2009 12:57

Am intrat si eu sa vad care e treaba cu acest macin.biz...slabutz dom'le, slabutz...am citit cateva discutii aprinse de pe acolo si consider ca acest dutu mihai e un mare tzaran, nesimtit si lipsit de scrupule.In plus, atunci cand a scris din carti despre orasul Macin, din bun simt trebuia sa mentioneze sursa...pt k asa se face, din respect cel putin pt cei care au muncit la carte. S-a legat pana si de Alex de la orange pt k i-a filmat pe puradeii aia de se scaldau in fantana din piata civica, lansand astfel o noua barfa. Mie mi s-a parut fff corect ce a facut Alex...poate asa vedea cineva dintre "oficialitatile Macinului" ce ajunsese respectiva fantana, mai ales ca asta nu s-a intamplat doar o singura data, ci aproape toata vara.
Ma rog, nu consider ca macin.biz e un forum unde sa porti discutii civilizate, pt k acolo toata lumea se cearta...nu poti sa spui o critica legat de absolut orice fara ca anumite pers de pe acolo se te ia la 13-14 (insulte si alte chestii).
Lasa Marian :) , ca va incepe din nou lumea sa scrie pe aici...doar k nu s-a mai intamplat nimic nou in ultima vreme si d-asta e pauza asta. Decat sa spunem prostii in fiecare zi, mai bine spunem lucruri de calitate la timpul lor si astfel vom fi cei mai buni :D
Maryline

Mesajde Dutu Mihai pe 02 Feb 2009 01:00

Maryline scrie:Am intrat si eu sa vad care e treaba cu acest macin.biz...slabutz dom'le, slabutz...am citit cateva discutii aprinse de pe acolo si consider ca acest dutu mihai e un mare tzaran, nesimtit si lipsit de scrupule.In plus, atunci cand a scris din carti despre orasul Macin, din bun simt trebuia sa mentioneze sursa...pt k asa se face, din respect cel putin pt cei care au muncit la carte. S-a legat pana si de Alex de la orange pt k i-a filmat pe puradeii aia de se scaldau in fantana din piata civica, lansand astfel o noua barfa. Mie mi s-a parut fff corect ce a facut Alex...poate asa vedea cineva dintre "oficialitatile Macinului" ce ajunsese respectiva fantana, mai ales ca asta nu s-a intamplat doar o singura data, ci aproape toata vara.
Ma rog, nu consider ca macin.biz e un forum unde sa porti discutii civilizate, pt k acolo toata lumea se cearta...nu poti sa spui o critica legat de absolut orice fara ca anumite pers de pe acolo se te ia la 13-14 (insulte si alte chestii).
Lasa Marian :) , ca va incepe din nou lumea sa scrie pe aici...doar k nu s-a mai intamplat nimic nou in ultima vreme si d-asta e pauza asta. Decat sa spunem prostii in fiecare zi, mai bine spunem lucruri de calitate la timpul lor si astfel vom fi cei mai buni :D

Păpuşă, exact tu nu-mi poţi vorbi mie de scrupule şi nesimţire. Adică ceea ce faci tu aici cum s-ar descrie? Ne cunoaştem cumva? Cred că ar fi corect să avem reacţii pertinente şi atunci când vrem să impunem respect să oferim respect, asta chiar dacă uneori ne intersectăm şi cu ţărani, nesimţiţi şi lipsiţi de scrupule. 'Ţeles don'şoară? Unde nu înţelegi întreabă (există mess, mesaje private, etc). Mă refer inclusiv la "cazul" Alex, unde eu mi-am argumentat punctul de vedere şi am sancţionat reacţia tâmpă a operatorului de week-end. Dar dacă pt tine asta înseamnă spirit civic cred că nu avem ce să discutăm. Cu privire la informaţiile despre oraş publicate pe forum: nu mi-am asumat autenticitatea celor scrise. Mai pe româneşte, nu am zis că îmi aparţin rândurile, şi cum informaţiile respective le-am găsit pe net (de unde le-am şi preluat ) am considerat că din moment ce sunt publice (şi by the way: unde erau publicate nu era scrisă sursa-cartea) le pot folosi ca atare. Ne-am înţeles şi aici? Cu privire la ceea ce zici despre forumul macin.biz pot spune că este o concluzie nu tocmai corectă. Pe acel forum a intrat o persoană aflată în strânsă legătură cu Marian care a avut o reacţie cel puţin ciudată şi fără nici o legătură cu temele dezbătute acolo. Cam la fel de asemănătoare cu cea avută de tine aici. Alte certuri nu vei găsi acolo, te asigur. Te mai asigur şi că există un regulament acolo (pe care te invit să-l citeşti cu atenţie şi să-l respecţi dacă vei dori să interacţionezi cu cineva de acolo) şi că dacă ar fi să facem o comparaţie între cele 2 forumuri îţi garantez atât eu cât şi orice alt user că fix pe acest forum predomină o atmosferă beligerantă.
Apreciez solidaritatea ta faţă de Marian dar nu înţeleg reacţia ta faţă de mine şi faţă de userii de pe forumul macin.biz. Aş spune că îndemnul tău la calm şi reacţii inteligente se află în contradicţie cu ultima ta postare. Dar sper că doar refulezi sau ai o zi proastă şi că în viaţa reală eşti o persoană care poate judeca şi reacţiona civilizat. Îţi doresc o noapte plăcută şi te-aş ruga să încerci să fii mai moderată atunci când faci remarci despre persoane pe care doar crezi că le cunoşti. Nu mă aştept să şi pui în aplicare ce ţi-am sugerat dar doar sper că o tipă inteligentă ca tine poate da dovadă de mai multă decenţă.
P.S.: @Marian: Un forum cu aspiraţii măreţe ca acesta e imperios necesar să aibe nişte reguli clare şi care să ţină mai mult de decenţă şi de normele morale după care se ghidează civilizaţia contemporană din care ne sustragem în timpul liber pt a socializa şi virtual. Aceste reguli ar sancţiona postarea Maryline-i, postare fără sens şi care poate stârni o atmosferă pe care sunt sigur că nu ţi-o doreşti aici. Îmi place să cred că lipsa timpului este singura explicaţie a reacţiei tale târzii (acum inexzistente).
Dutu Mihai

Mesajde marian pe 02 Feb 2009 11:04

Maryline a fost avertizată, subiectul închis, aceasta a fost ultima discuție despre macin.biz pe acest forum.
marian
Site Admin

Inapoi la Calculatoare si Internet