Maryline scrie:Am intrat si eu sa vad care e treaba cu acest macin.biz...slabutz dom'le, slabutz...am citit cateva discutii aprinse de pe acolo si consider ca acest dutu mihai e un mare tzaran, nesimtit si lipsit de scrupule.In plus, atunci cand a scris din carti despre orasul Macin, din bun simt trebuia sa mentioneze sursa...pt k asa se face, din respect cel putin pt cei care au muncit la carte. S-a legat pana si de Alex de la orange pt k i-a filmat pe puradeii aia de se scaldau in fantana din piata civica, lansand astfel o noua barfa. Mie mi s-a parut fff corect ce a facut Alex...poate asa vedea cineva dintre "oficialitatile Macinului" ce ajunsese respectiva fantana, mai ales ca asta nu s-a intamplat doar o singura data, ci aproape toata vara.
Ma rog, nu consider ca macin.biz e un forum unde sa porti discutii civilizate, pt k acolo toata lumea se cearta...nu poti sa spui o critica legat de absolut orice fara ca anumite pers de pe acolo se te ia la 13-14 (insulte si alte chestii).
Lasa Marian, ca va incepe din nou lumea sa scrie pe aici...doar k nu s-a mai intamplat nimic nou in ultima vreme si d-asta e pauza asta. Decat sa spunem prostii in fiecare zi, mai bine spunem lucruri de calitate la timpul lor si astfel vom fi cei mai buni
Inapoi la Calculatoare si Internet
Utilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 0 vizitatori