In primul rand multe salutari tuturor si in special amicilor! In al doilea ce sa zic....? Decat ca in macin greu se misca lucrurile! Daca as avea puterea de a o face ... as face-o! Da mai este pana acolo asa ca as vrea sa vaz pe altii! Intr-un ceas bun si pe data viitoare
Nice to see you people...E ff interesant subiectul dezbatut aici (multumesc danei pt link). Eu consider ca initiativa de a schimba ceva in orasul nostru era necesara de vreo............3-4 ani; acum ca e "fierbinte" trebuie pusa si in aplicare. Asa cum zicea Dallila, lucrurile se fac, dar unele dintre ele nu cu cap (banii sunt risipiti si aiurea); ar cam fi nevoie de un bun management al "lucrurilor care se intreprind", apoi trebuie lucrat si un pic la mentalitatea oamenilor: sa fie educati sa pastreze ceea ce dobandesc.....E mult de munca, dar intotdeauna dupa munca multa si facuta cu cap rezultatul e pe deplin satisfacator. Eu ma alatur initiativei. Viviana de 4 ani in Bucuresti. PS.: Desi nu mai dau pe acasa decat doua-trei saptamani pe an, tanjesc dupa un oras unde sa-mi fie dor sa revin cu drag.
salut!eu sunt VERA ,sunt nascuta in Macin de fff mult timp ,acum locuiesc in Italia,insa,sper sa ne putem intoarce acasa cat mai curand.dar cred ca depinde fff mult si de noi sa se schimbe ceva in Macin.Idei sunt ffff multe,dar ,parerea mea,e ca,primordial ar fi PODUL de peste Dunare,care ar trebui construit.ce zceti?
Hello! Sunt Crina, m-am nascut in Macin si inca locuiesc in acest oras. De doi ani fac facultatea in Constanta si va spun cu sinceritate ca tot in Macin ma trage inima pt ca aici am familia, prietenii si aici ma simt acasa. Imi doresc foarte mult sa se schimbe cate ceva in acest oras si voi ajuta cu ce pot si cat pot la realizarea acestui lucru.
Buna! Numele meu este Costea Paula, macineanca "get-beget", am 21 de ani, sunt studenta de 2 ani la facultatea de Stiinte Economice din Galati, specializarea Geografia Turismului. Imi doresc sa pot profesa in orasul Macin. Detest aglomeratia din orasele mari si ma bucur ca sunt macineanca si m-am nascut la poalele muntilor Hercinici, la malul Dunarii.
Salut la toata lumea.Am devenit si eu de curand un nou membru al forum-ului hoinarind pe internet.Ma numesc Fanase Gabriela nascuta si crescuta intre Macin si Carcaliu si acum locuiesc in Italia de mai bine de 5 ani.Momentan nu-mi pot da cu parerea despre ce am putea schimba in Macin pt.ca nu am mai dat pe acasa de cand am plecat si nu am idee de cum este Macinul acum.Va las pe voi sa va exprimati ideile ca sunteti mai informati si cand pot intervin.
As long as you can be disappointed as long you are still young.